Vot, siis meie üli rikkureid

vana hea klassika
Külaline

Vot, siis meie üli rikkureid

Postitus Postitas Külaline »

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... dega-toime
Külaline

Olen nüüd hämmingus, mis on teema point? Ma ei ole kuulnud, et see neiu oleks rikas, ammugi ülirikas.
Külaline

Miks te arvate, et isa rikkus automaatselt tütre rikkust peab tähendama?
Külaline

Enamasti ikka vanemad aitavad oma lapsi, kui neil vanematel raha on. Siin vist teemaks pigem suutmatus loomaga pidevalt tegeleda.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:33 Enamasti ikka vanemad aitavad oma lapsi, kui neil vanematel raha on. Siin vist teemaks pigem suutmatus loomaga pidevalt tegeleda.
Sa ei ole vist rikas.
Külaline

Siis palkab miljonärist issi kassiga tegeleja.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:50 Siis palkab miljonärist issi kassiga tegeleja.
Oled miljonär?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:51
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:50 Siis palkab miljonärist issi kassiga tegeleja.
Oled miljonär?
Vägagi kohane küsimus, sest kust võtab mitte samal tasemel olev inimene õiguse arvustada kedagi teist?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 21:33 Enamasti ikka vanemad aitavad oma lapsi, kui neil vanematel raha on. Siin vist teemaks pigem suutmatus loomaga pidevalt tegeleda.
Just. Meil on ka astmaatik/allergik kass. Ravi on igapäevane, elu lõpuni. Ja ongi nii, et reisime terve perega suht võimatu, raske on ka hoidjat leida. Noorele inimesele kindlasti suur koorem.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:25 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... dega-toime
Tegelikult väga kahju nii kassikesest kui omanikust. Ei usu, et ta selle otsuse kergekäeliselt tegi. Seda teksti oli igatahes kurb lugeda.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 23:19
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:25 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... dega-toime
Tegelikult väga kahju nii kassikesest kui omanikust. Ei usu, et ta selle otsuse kergekäeliselt tegi. Seda teksti oli igatahes kurb lugeda.
Tundub, et neiul vaimse tervise probleemid, millest on rääkinud ka ta isa. Isal olid samuti pikka aega vaimse tervise probleemid ja sageli on see pärilik. Aga kes seda kassi julgeb võtta, ei tea, sest mul on endal koer, kes on allergik, samuti 8 aastane. Kulud on ülisuured. Viimati käisin arsti juures, arve oli 500 eurot ja räägiti mulle pikk jutt, mis tal veel kõik viga on. Mul on kallis tõukoer ja geneetiliselt täielik äpardus: hambad olid valesti arenenud, kolm aastat tagasi tegin talle operatsiooni, mis maksis 700 eurot, nüüd jälle kästakse minna. Siis on puusaluu düsplaasia, kui see läheb hullemaks, hakkab lonkama, peab opereerima. Süda pidi olema haige, mingu ma kardioloogi juurde. Allergiast on krooniliselt nahk kahjustatud, on karvutud laigud, kõrvad on pidevalt põletikus, kui see ka ravile ei allu, taas operatsioon. Allergiarohud on umbes 100 eurot kuus, aga need ikka lõpuni ei aita, seisund läheb hullemaks. Allergiarohi põhjustab igemete vohamist, sellepärast on hammaste seisukord halb, jälle pean minema neid igemeid opereerima, mida tegin juba 3 aastat tagasi. Võiksin veel jätkata. Aastas läheb koera peale tuhandeid ja tuhandeid ja ikka ta aina sügab ja kratsib ennast.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 08:40
Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 23:19
Tundub, et neiul vaimse tervise probleemid, millest on rääkinud ka ta isa. Isal olid samuti pikka aega vaimse tervise probleemid ja sageli on see pärilik. Aga kes seda kassi julgeb võtta, ei tea, sest mul on endal koer, kes on allergik, samuti 8 aastane. Kulud on ülisuured. Viimati käisin arsti juures, arve oli 500 eurot ja räägiti mulle pikk jutt, mis tal veel kõik viga on. Mul on kallis tõukoer ja geneetiliselt täielik äpardus: hambad olid valesti arenenud, kolm aastat tagasi tegin talle operatsiooni, mis maksis 700 eurot, nüüd jälle kästakse minna. Siis on puusaluu düsplaasia, kui see läheb hullemaks, hakkab lonkama, peab opereerima. Süda pidi olema haige, mingu ma kardioloogi juurde. Allergiast on krooniliselt nahk kahjustatud, on karvutud laigud, kõrvad on pidevalt põletikus, kui see ka ravile ei allu, taas operatsioon. Allergiarohud on umbes 100 eurot kuus, aga need ikka lõpuni ei aita, seisund läheb hullemaks. Allergiarohi põhjustab igemete vohamist, sellepärast on hammaste seisukord halb, jälle pean minema neid igemeid opereerima, mida tegin juba 3 aastat tagasi. Võiksin veel jätkata. Aastas läheb koera peale tuhandeid ja tuhandeid ja ikka ta aina sügab ja kratsib ennast.
Sellepärast mina ei tahagi tõuloomi. Vaesekesed on nii ülearetatud, et elavad poolvigasena ja piinades. Ei toeta aretusloomi.
Mul kodus kaks maatriibikut ja pole ühtegi probleemi nendega(va suur söögiisu ja energia😁).

Ja minu arvates väga nõme, et see artikkel on tehtud. Oleks kassi ära andja mitterikkuri tütar, siis nagu tuntakse rohkem kaasa?!. Ega tütar ise valinud pole, et isa miljönär on.
Külaline

Pilt
Dubais 15.01
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:33 Enamasti ikka vanemad aitavad oma lapsi, kui neil vanematel raha on. Siin vist teemaks pigem suutmatus loomaga pidevalt tegeleda.
Rikkad inimesed kasvatavad oma lapsi nagu need, kel raha pole. Ise tuleb oma tee leida ja hakkama saada. Toetatakse haridusega, mitte ei loobita pappi.
Külaline

Hea nimi kassil :lol:
Külaline

Kui viimane kord koeraga arstil käisime, mainis arst, et viimastel aastatel pannakse palju rohkem loomi magama, võrreldes varasematega. Inimestel pole raha loomade terviseprobleemide ravimiseks, arved teadagi väga suured. Ma ei saa seda kuidagi hukka mõista. Kui ikka saad geneetiliste vigadega looma ja pead tema pärast kogu elu seisma jätma, no ma ei tea, keda see õnnelikuks teeb? Peaks äkki olema lepingus, et kui sellised vead avastatakse, on müüja sunnitud looma tagasi ostma.
Külaline

Milline meie rikkur need kuulsad sõnad põrutas: Ära ole vaene!
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 13:45 Kui viimane kord koeraga arstil käisime, mainis arst, et viimastel aastatel pannakse palju rohkem loomi magama, võrreldes varasematega. Inimestel pole raha loomade terviseprobleemide ravimiseks, arved teadagi väga suured. Ma ei saa seda kuidagi hukka mõista. Kui ikka saad geneetiliste vigadega looma ja pead tema pärast kogu elu seisma jätma, no ma ei tea, keda see õnnelikuks teeb? Peaks äkki olema lepingus, et kui sellised vead avastatakse, on müüja sunnitud looma tagasi ostma.
Minule pakkus kasvataja, et ta annab uue koera ja võtab vana tagasi, paneb magama. Mina sellist asja enam ei suutnud teha. Kui sa juba looma võtad, on ta sinu pereliige, ära veel ehk suudaks anda kodusse, kus tead, et tal on parem elu kui minu juures, aga magama ei suuda.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 13:58
Minule pakkus kasvataja, et ta annab uue koera ja võtab vana tagasi, paneb magama. Mina sellist asja enam ei suutnud teha. Kui sa juba looma võtad, on ta sinu pereliige, ära veel ehk suudaks anda kodusse, kus tead, et tal on parem elu kui minu juures, aga magama ei suuda.
Minul oli kunagi sarnane kogemus, et kasvataja pakkus, et maksab haige kutsika eutaneerimise kinni, tagasi ta teda ei tahtnud. Ma olin siis üsna kahtlevalt seisukohal, aga otsustasin proovida, sest eutaneerida oleks saanud ju igal ajal. See oli üks väheseid õigeid otsuseid mu elus! Sellest koerast kasvas tore ja rõõmus loom, aitas mul lapsegi üles kasvatada. Elas 13,5 aastat, mis on suure koera kohta hea vanus. Nüüd on 10 aastat tema surmast, aga ma ikka mõtlen tänuga tema peale.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 08:40 mul on endal koer, kes on allergik, samuti 8 aastane. Kulud on ülisuured. Viimati käisin arsti juures, arve oli 500 eurot ja räägiti mulle pikk jutt, mis tal veel kõik viga on. Mul on kallis tõukoer ja geneetiliselt täielik äpardus: hambad olid valesti arenenud, kolm aastat tagasi tegin talle operatsiooni, mis maksis 700 eurot, nüüd jälle kästakse minna. Siis on puusaluu düsplaasia, kui see läheb hullemaks, hakkab lonkama, peab opereerima. Süda pidi olema haige, mingu ma kardioloogi juurde. Allergiast on krooniliselt nahk kahjustatud, on karvutud laigud, kõrvad on pidevalt põletikus, kui see ka ravile ei allu, taas operatsioon. Allergiarohud on umbes 100 eurot kuus, aga need ikka lõpuni ei aita, seisund läheb hullemaks. Allergiarohi põhjustab igemete vohamist, sellepärast on hammaste seisukord halb, jälle pean minema neid igemeid opereerima, mida tegin juba 3 aastat tagasi. Võiksin veel jätkata. Aastas läheb koera peale tuhandeid ja tuhandeid ja ikka ta aina sügab ja kratsib ennast.
Maksab kätte see, et tahtsid odavalt "kallist tõukoera" ja ostsid mingi millerdaja käest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Karlsson, libakägu ja 8 külalist