https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1204 ... aaltootaja
Kuidas just vargad, jõhkardid, pätid, kaabakad nendeks parmateks suudetakse leida
Ma mõtlesin sama ja hakkas täitsa kahju sellest sotsiaaltöötajast. Kui on vaja vanainimese seosetut juttu kuulata ja tagumikku pühkida, polnud pärijaid kuskil, lagedale ilmusid alles siis, kui vanainimene juba surnud oli. Hooldanud siis ise oma vanakest, poleks keegi saanud tema pärandusele küüni taha ajada.Guest kirjutas: ↑19 Jaan 2026 12:48 Kuidas need sugulased alles peale surma välja ilmuvad?
Panevad vanakese hooldekodusse ja ainuke kes hoolib või justkui hoolib on sotstöötaja. See võib ju küll segadust tekitada. Vanake tahaks ka tunda hoolimist veel elu ajal, mitte kauget armastust kuskikt kaugelt, mida ta ei tunne.
Üks asi on, kui hooldajast vanainimene ise kirjutab testamendi hooldaja nimele. Siin võib arutleda, et ju jäid siis sugulased kaugeks.Guest kirjutas: ↑19 Jaan 2026 14:05Ma mõtlesin sama ja hakkas täitsa kahju sellest sotsiaaltöötajast. Kui on vaja vanainimese seosetut juttu kuulata ja tagumikku pühkida, polnud pärijaid kuskil, lagedale ilmusid alles siis, kui vanainimene juba surnud oli. Hooldanud siis ise oma vanakest, poleks keegi saanud tema pärandusele küüni taha ajada.Guest kirjutas: ↑19 Jaan 2026 12:48 Kuidas need sugulased alles peale surma välja ilmuvad?
Panevad vanakese hooldekodusse ja ainuke kes hoolib või justkui hoolib on sotstöötaja. See võib ju küll segadust tekitada. Vanake tahaks ka tunda hoolimist veel elu ajal, mitte kauget armastust kuskikt kaugelt, mida ta ei tunne.
See peaks keelatud olema jah, sest vanainimese meel on nagu tuulelipp.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2026 15:30Ma ei ole päris kindel, aga olen kuskilt oma arvates lugenud, et sotsiaaltöötaja ei tohi nõustuda vanainimese järel pärimisega.
Meel võib olla noorena ka nagu tuulelipp.
elav näide ju, et sellised ei tohiks riike juhtida!Guest kirjutas: ↑19 Jaan 2026 16:13Meel võib olla noorena ka nagu tuulelipp.
Ja üldse, kui vana on vanainimene. Trump on vanaininene? Putin? Aga juhivad riike.
See ju ongi minu väite tõestuseks.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2026 16:13 Trump on vanaininene? Aga juhivad riike.
Kaks varianti- ta kas on oma trikid lõtetanud või on muutunud oskuslikumaks.Külaline kirjutas: ↑19 Jaan 2026 16:37 Miks Liis Haavelist enam uudiseid ei tule?
Ma ootasingi et nii öeldakse.
Siin ei ole ju teemaks vanus, vaid abivajadus. Mõni 90-a elab üksi, käib kaupluses ja kütab elamise, teine 70-aastane on kehva tervisega ega saa toaski hakkama.Guest kirjutas: ↑19 Jaan 2026 16:13Meel võib olla noorena ka nagu tuulelipp.
Ja üldse, kui vana on vanainimene. Trump on vanaininene? Putin? Aga juhivad riike.
Siis pole neil vaja ka midagi pärida, kui see kauge sugulane elu lõpus kordagi meelde ei tulnud. Kui pärandit loota, siis hakkasid kohe tegutsema. Selles mõttes see sotsiaaltöötaja vähemalt tegi midagi inimese heaks, need sugulased mitte midagi.Guest kirjutas: ↑19 Jaan 2026 23:16 Need pärijad võisid väga kaugelt sugulased olla. Teab kus välismaal elavad, et nende ilmumisega nii kaua aega läks.
Pärijad otsib välja notar, saadab teated ja siis inimesed ilmuvad lagedale, mõnikord endalegi üllatuseks.Külaline kirjutas: ↑20 Jaan 2026 06:27Siis pole neil vaja ka midagi pärida, kui see kauge sugulane elu lõpus kordagi meelde ei tulnud. Kui pärandit loota, siis hakkasid kohe tegutsema. Selles mõttes see sotsiaaltöötaja vähemalt tegi midagi inimese heaks, need sugulased mitte midagi.
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist