Kas meeldib

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 12:01
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 10:42 Olete kadedad ka, et Silvial nii rikas mees?

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... 1-miljonit
Uhh, ei. Vbl siis isegi õige pisut oleks, kui mees raha oma ettevõtlusega oleks teeninud.
Meie seltskonnaajakirjandusel peaks küll ülipiinlik olema. Mitu kuud on räägitud rikkast ärimehest. :D Ja nüüd selline tavaline võlgades hasartmängur, kellel vedas. Hea nali.
Külaline

Minu arust ilgelt kooner mees. Eluarmastus ja hingesugulane peab rabelema oma sara putitamisega, kui kaaslane on miljonär. Ostku Silviale uus miljoniline maja ja kõik oleks korras. Aga ei. Proua peab jahmerdama mingite aia ehitamistega, kusjuures krohvimine lükati edasi, sest pole raha. Piinlik.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 19:08 Minu arust ilgelt kooner mees. Eluarmastus ja hingesugulane peab rabelema oma sara putitamisega, kui kaaslane on miljonär. Ostku Silviale uus miljoniline maja ja kõik oleks korras. Aga ei. Proua peab jahmerdama mingite aia ehitamistega, kusjuures krohvimine lükati edasi, sest pole raha. Piinlik.
Miljonid on ju pangas kinni
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 19:00
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 10:42 Olete kadedad ka, et Silvial nii rikas mees?

Uhh, ei. Vbl siis isegi õige pisut oleks, kui mees raha oma ettevõtlusega oleks teeninud.
Meie seltskonnaajakirjandusel peaks küll ülipiinlik olema. Mitu kuud on räägitud rikkast ärimehest. :D Ja nüüd selline tavaline võlgades hasartmängur, kellel vedas. Hea nali.

Korralikult vedas, tea palju alles on. Miks nad küll sellisel ajal seda kuulutama pidid avalikult, pärast tulevad vargad ja teevad nad seal sulgedega magamistoas poole teo pealt sistaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 19:08 Minu arust ilgelt kooner mees. Eluarmastus ja hingesugulane peab rabelema oma sara putitamisega, kui kaaslane on miljonär. Ostku Silviale uus miljoniline maja ja kõik oleks korras. Aga ei. Proua peab jahmerdama mingite aia ehitamistega, kusjuures krohvimine lükati edasi, sest pole raha. Piinlik.
Ei tea midagi, pigem isegi on mõistlik oma rahaga teha. Pärast tuleb see kooner lahkuminekul veel poolt maja nõudma.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 19:00

Ja lõpuks tuleb võibolla üldse välja, et see kõik oli bluff.
Külaline

Aga nii naljakas, et Silvia tundis seda meest juba aastaid, aga armastus tuli alles siis peale, kui miljonid võitis :)
Külaline

Nätakas kirjutas: 21 Dets 2025 14:57 Mulle eriti ei meeldi, aga mis mulle küll meeldib on see, et omanik julgeb elada nagu tahab ja sisustada oma elamist nii, nagu talle meeldib. Trendidest hoolimata.
Arvan ka nii. See isik tõesti kannab välja sellise kodu ja sellise magamistoa.

Mulle endale meeldib rauhulikes looduslik-pastelsetes toonides magamistuba.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 20:05
Ei tea midagi, pigem isegi on mõistlik oma rahaga teha. Pärast tuleb see kooner lahkuminekul veel poolt maja nõudma.
Ma soovitaks ka, et kodu tehku parem oma rahaga. Suhted pole tal püsima jäänud, seega ei panustaks nendele - olgu vähemalt kodu kindel.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 20:09Aga nii naljakas, et Silvia tundis seda meest juba aastaid, aga armastus tuli alles siis peale, kui miljonid võitis
Aga see ongi ju parim hetk armumiseks. Ise armuks kah.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 21:11
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 20:09Aga nii naljakas, et Silvia tundis seda meest juba aastaid, aga armastus tuli alles siis peale, kui miljonid võitis
Aga see ongi ju parim hetk armumiseks. Ise armuks kah.
Huvitav. Mind küll mingi raha armuma ei pane. Ikka inimene ise peab tasemel olema. Lisaks on teada-tuntud ütlus, et kes läheb suhtesse raha pärast, teenib lõpuks kogu summa viimse sendini välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 21:21Huvitav. Mind küll mingi raha armuma ei pane. Ikka inimene ise peab tasemel olema. Lisaks on teada-tuntud ütlus, et kes läheb suhtesse raha pärast, teenib lõpuks kogu summa viimse sendini välja.
Ega raha siis tasemel inimest välista.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2026 20:08Ja lõpuks tuleb võibolla üldse välja, et see kõik oli bluff.
Ei tea jah, võib lihtsalt kasiino reklaam olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kana, Roosad tulbid ja 9 külalist