Kumba tulistati?

vana hea klassika
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 15 Jaan 2026 09:01kahe lapse kasvatamisõigus on täielikult nonde isal (seda muide pole just kerge saada USAs)
Seda on väga lihtne saada, kui selline on lahutavate lastevanemate omavaheline kokkulepe- ja just nii antud juhul oligi. Talt ei olnud vanemlikke õigusi ära võetud- lihtsalt omavahelise kokkuleppe järgi jäid lapsed isa juurde elama ja käisid ka emal külas- nii nagu Eestiski tavaline (tõsi, siin reeglina elavad ema juures ja käivad isal külas, kuid mehhanism täpselt sama). Samuti ei ole tal ka mingit krimiregistrit- teine populaarne valeväide ta kohta.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Jaan 2026 10:08
Guest kirjutas: 15 Jaan 2026 09:59
Guest kirjutas: 15 Jaan 2026 09:55
Olen jah põgusalt teemaga tutvunud, nagu siin arutelus loodetavasti kõik teisedki.
ja mis su põgusa tutvumise tulemus siis on?
Tulemus on see, et ma ei soovitaks oma tööülesandeid täitvat jõuorganit provotseerida ega ammugi mitte rünnata (kas näiliselt või päriselt). Ei USAs ega ka mitte Eestis, mõlemas riigis võid kogemata kuuli kerre saada. Ma võin küll isekeskis arutleda, miks ei kasutata püstoli asemel elektrišokirelva, või miks keegi teraapias ei käi, aga kui ma juba kogemata surnud olen, pole sellest vist väga abi.
Vägagi nõus. Siinsed lumehelbekesed loomulikult arvavad, et nad võivad teha, mida tahes ilma mingite tagajärgedeta. Lumehelbekeste punt.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Jaan 2026 20:33
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 20:18
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2026 19:56 Kui keegi hakkab alla ajama, on normaalne teda tulistada.
Normaalne on pigem kõrvale hüpata ja tagant rehvidesse tulistada.
Kui keegtin hakkab mind autoga alla ajama, see tähendab, et soovib mind tappa, siis saab kuuli pähe. Millest sa aru ei saa?
Justnimelt sinusugustele ei tohi eladeski relvaluba ega relva ega tapmise otsustusõigust kätte anda. Nii triggerhappy beeta, kes arvab, et vot siis ma alles näitan...
Sõnaseletus:
trigger-happy
1: irresponsible in the use of firearms
especially : inclined to shoot before clearly identifying the target
2: inclined to be irresponsible in matters that might precipitate war
Külaline

Ameerika on läinud tagasi politsevägivalla ja segregatsiooni aega (varsti terendab lintsimiste ajajärk), kus eraldatavad on need, kes võimule ei meeldi.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 07:48 Ameerika on läinud tagasi politsevägivalla ja segregatsiooni aega (varsti terendab lintsimiste ajajärk), kus eraldatavad on need, kes võimule ei meeldi.
Ah, loe vähem vasakradikaalset iba. Meie kohalikke demonstrante Hamasi ja muude ajunikastunute toetuseks hoiab vist ajutiselt tagasi külm ilm. Püsivad toas.
Külaline

"Andrew Weissman, a career DOJ prosecutor and now an NYU Law professor... 'Weisseman would focus on shots two and three, which were fired from the side of the car, reaching through the driver-side window and pointblank in the victim's head. It's indisputable that the ICE agent was *not* in danger at that time. Combined with his calling Renee a "F-ing B" (on video) as her SUV rolled ahead, it would be easy to make the case that he fired his gun the second and third times out of hostility or rage or frustration, but certainly not as an act of self-defense.'"
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dimple, Google [Bot], kaegu, Karlsson, Kägu369, Mammut, Semrush [Bot] ja 9 külalist