Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:38Kas tead, mis juhtub, kui su väikelaps sööb ära nt 6-7 patatsetamooli tabletti? Sest ta lihtsalt on selline laps, kes tahab kõike suhu panna ja neelabki alla? Kui sa nt vetsus või duši all oled?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:29Jumala eest, lausa seifis. Mul ei ole, milliseid ravimeid te peale paari peavalutableti ja mõne paracetamoli üldse hoiate?
Või mõne vanavanema südame- või vererõhurohu?
Ah, sinuga pole mõtet vaielda.
Vanavanemad hoiavad oma südame-ja vererõhurohtusid teie juures? Miks ometi? Teil on mööda seinu ronivad väikelapsed. Huvitav, et nad söövad tablette, mitte domestost ega muud põnevat, mida säilitatakse alumistes kappides.
Imelikud juhtumused
-
Külaline
-
Külaline
Minu lapselapsed käivad väga tihti minu juures. Ravimid pole mingis seifis, küll aga lukustatud kapis. Miks sa seda imelikuks pead?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:42Vanavanemad hoiavad oma südame-ja vererõhurohtusid teie juures?
-
Külaline
Rumal jutt. Mis see vanus siia puutub? Mina sain vanalt lapse, aga ravimisahtel oli lukustamata, see oli lihtsalt kõige ülemine sahtel ja ma ise hoidsin lapsel silma peal. Ei unustanud end telefonisse ega naabrinaisega lobisema. Laps ei tundnud selle sahtli vastu ka mitte mingit huvi, selle asemel toppis oma pisikesi lelusid kõlari august sisse (siiani seal, sest kätte ei saa) ja laskis ühe topsi (see torn, mis koosneb erineva suurustega topsidest) WC potist alla, sekundi jäin haaramisega hiljaks. Aastaid ootasime hirmuga, millal kahe korruse vahelise toru umbe läheb. See oli üks suurematest topsidest. Müstika, et see üldse torusse mahtus ja müstika, et siiani toruga kõik korras. Kommidega tegime vastupidi (psühholoogiliselt kasulik nipp), tal oli oma kapp, mida täitsime pidevalt. Kommipuudust polnud kunagi, seetõttu ei pakkunud kommid talle ka mingit erilist huvi. Keegi ei ahmi ju midagi, mis pidevalt saadaval. Külas käies ja sünnipäevadel kõndis maiustustest mööda.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:04Pane kohvrisse jaa. Tule taevas appi, ikka igasugust lollust saab siin lugeda. Sa see, kes sai vanana lapsed?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 21:51Sa pole ilmselt kunagi kuulnud laste mürgistusjuhtumitest ega käinud ka ühelgi vastaval loengul, kus spetsialistid palju näiteid toovad, mis lastega on juhtunud.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 20:44Postitus on kustutatud
Ei tasu ajada lolli juttu. Loomulikult peavad ravimid olema kättesaamatuks tehtud.
-
Külaline
Kus sinu silmad olid kui laps kõiki neid jamasid sai teha?
-
Külaline
Ma arvan, et ta arvas, et ehk keegi varastab. Sellepärast see lukustatud kohvritesse peitmise jutt?!?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 20:26Eelmisel lehel keegi imestas, kuidas üldse saavad asjad ära kaduda.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 20:11Kus see oli?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 20:02 Nii rumalale jutule, kus inimene kommenteetib teisi nagu tal mitte kunagi midagi elamises isegi ajutiselt ära ei kao, ei saagi teisiti, kui sama rumalalt vastata. Vist tegemist lastetu ja peretu inimesega, teisiti ei oska põhjendada.
-
Külaline
Milleks selline nõme kommentaar?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:29Ma arvan, et ta arvas, et ehk keegi varastab. Sellepärast see lukustatud kohvritesse peitmise jutt?!?
Ta soovitas, kuhu lastele mõeldud kingitusi peita. Mis selles halba on?
Mu seitsmene küsis ka ükskord enne jõule, kas tema ühtki kingitust seekord ei saagi? Ta olla kõik kapid ja sahtlid läbi otsinud, midagi ei ole!
Ja mäletan enda lapsepõlvest, et eks ikka uurisin kappe läbi.
Kas te keegi siis ei peida nt jõulu- või sünnipäevakingitusi laste eest?
-
Külaline
Kas sa ise ei taju oma jutus vastuolusid?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:17Rumal jutt. Mis see vanus siia puutub? Mina sain vanalt lapse, aga ravimisahtel oli lukustamata, see oli lihtsalt kõige ülemine sahtel ja ma ise hoidsin lapsel silma peal. Ei unustanud end telefonisse ega naabrinaisega lobisema. Laps ei tundnud selle sahtli vastu ka mitte mingit huvi, selle asemel toppis oma pisikesi lelusid kõlari august sisse (siiani seal, sest kätte ei saa) ja laskis ühe topsi (see torn, mis koosneb erineva suurustega topsidest) WC potist alla, sekundi jäin haaramisega hiljaks. Aastaid ootasime hirmuga, millal kahe korruse vahelise toru umbe läheb. See oli üks suurematest topsidest. Müstika, et see üldse torusse mahtus ja müstika, et siiani toruga kõik korras. Kommidega tegime vastupidi (psühholoogiliselt kasulik nipp), tal oli oma kapp, mida täitsime pidevalt. Kommipuudust polnud kunagi, seetõttu ei pakkunud kommid talle ka mingit erilist huvi. Keegi ei ahmi ju midagi, mis pidevalt saadaval. Külas käies ja sünnipäevadel kõndis maiustustest mööda.
-
Külaline
Loomulikult ei peida, kas su lapsed on mingid kasvatamatud olendid, kes sorteerivad kappe, tuhnivad teiste inimeste asjades, sorivad võõrastes kingitustes? Mida kõike siit lugeda saab!Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:39Milleks selline nõme kommentaar?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:29Ma arvan, et ta arvas, et ehk keegi varastab. Sellepärast see lukustatud kohvritesse peitmise jutt?!?
Mu seitsmene küsis ka ükskord enne jõule, kas tema ühtki kingitust seekord ei saagi? Ta olla kõik kapid ja sahtlid läbi otsinud, midagi ei ole!
-
Külaline
Läks hästi, et ei tundnud huvi! Paljud siiski tunnevad, nii huvitavad topsid ja karbid ja lehed sees.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:40Laps ei tundnud selle sahtli vastu ka mitte mingit huvi
Üks mu lapselaps oli just selline nokitseja - kui nägi tabletilehte, tahtis kõik sealt ükshaaval kätte saada. Istus ja muudkui üritas. Õnneks märkasime ruttu ja õnneks ta polnud ka selline, kes kõik kohe suhu topiks.
Seepeale ostsimegi lukustatava seinakapi.
-
Külaline
Jah. Nad on täiesti kasvatamatud uudishimulikud olendid.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:47Loomulikult ei peida, kas su lapsed on mingid kasvatamatud olendid, kes sorteerivad kappe, tuhnivad teiste inimeste asjades, sorivad võõrastes kingitustes?
-
Külaline
Aga sa irooniast vist aru ei saa
-
Külaline
Minu seitsmene veel uskus jõuluvanasse ja isegi nüüd pea 12sena ei käi ta kappides peidetud päkapiku asju otsimas.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:39Milleks selline nõme kommentaar?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:29Ma arvan, et ta arvas, et ehk keegi varastab. Sellepärast see lukustatud kohvritesse peitmise jutt?!?
-
Külaline
Sa hakkad lastele kingitusi ostma, pakid need kenasti ära ja siis hoiad kirjutuslaual nähtavas kohas kogu aeg?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:47Loomulikult ei peida, kas su lapsed on mingid kasvatamatud olendid, kes sorteerivad kappe, tuhnivad teiste inimeste asjades, sorivad võõrastes kingitustes? Mida kõike siit lugeda saab!
-
Külaline
Aga need on sul ikka ju veidi peidus, mitte kohe nähtaval?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:55Minu seitsmene veel uskus jõuluvanasse ja isegi nüüd pea 12sena ei käi ta kappides peidetud päkapiku asju otsimas.
-
Külaline
Need on kapis riiulitel. Lapsed ei sobra kuskil täiskasvanute tubade kappides. Lastel on oma toad, kus on nende asjad ning elutuba, mis on kõikide ühine koosolemise ruum. Täiskasvanute magamistuba ja kabinet pole kindlasti koht, kus mööda seinu ronida ja asju sorteerida. Kas te peidate kõik dokumendid, raha, väärtesemed ka ära?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:57Sa hakkad lastele kingitusi ostma, pakid need kenasti ära ja siis hoiad kirjutuslaual nähtavas kohas kogu aeg?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:47Loomulikult ei peida, kas su lapsed on mingid kasvatamatud olendid, kes sorteerivad kappe, tuhnivad teiste inimeste asjades, sorivad võõrastes kingitustes? Mida kõike siit lugeda saab!
![]()
-
Külaline
Jah, väikelaste eest küll. Meie lapsed pole kunagi olnud nii võimekad, et ka paariaastaselt aru saada, et mõnda väga huvitavat asja ei tohi puutuda.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 00:00Kas te peidate kõik dokumendid, raha, väärtesemed ka ära?
Loomulikult paneme väärtuslikud või ohtlikud asjad silma alt ja käeulatusest ära.
-
Külaline
Muidugi.
-
Külaline
Milles sa vastuolu näed? Esiteks pole kõigis kodudes ülepea mingeid ravimeid, meil näiteks pole, teiseks, on ikka suur vahe, kas ma viibin lapsega koos köögis, kus ravimisahtel asub kõrgemas riiulis või laps mängib rahulikult elutoas minu lähedal ja seal ohutus keskkonnas leiab sobiliku hetke tillukeste mänguasjade kõrval seisva kõlari avasse lükkamises. Mingit vastuolu pole, kui kirjutatusse süveneda, aga muidugi norida võib alati.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:40Kas sa ise ei taju oma jutus vastuolusid?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:17Rumal jutt. Mis see vanus siia puutub? Mina sain vanalt lapse, aga ravimisahtel oli lukustamata, see oli lihtsalt kõige ülemine sahtel ja ma ise hoidsin lapsel silma peal. Ei unustanud end telefonisse ega naabrinaisega lobisema. Laps ei tundnud selle sahtli vastu ka mitte mingit huvi, selle asemel toppis oma pisikesi lelusid kõlari august sisse (siiani seal, sest kätte ei saa) ja laskis ühe topsi (see torn, mis koosneb erineva suurustega topsidest) WC potist alla, sekundi jäin haaramisega hiljaks. Aastaid ootasime hirmuga, millal kahe korruse vahelise toru umbe läheb. See oli üks suurematest topsidest. Müstika, et see üldse torusse mahtus ja müstika, et siiani toruga kõik korras. Kommidega tegime vastupidi (psühholoogiliselt kasulik nipp), tal oli oma kapp, mida täitsime pidevalt. Kommipuudust polnud kunagi, seetõttu ei pakkunud kommid talle ka mingit erilist huvi. Keegi ei ahmi ju midagi, mis pidevalt saadaval. Külas käies ja sünnipäevadel kõndis maiustustest mööda.
-
Külaline
Hämmastav, kuidas tekib mingi mõttetu vastuseis. Kuhu kaob tolerantsus, heatahtlikkus ja leplikkus erinevuste suhtes? Inimesed teevadki erinevaid otsuseid, leiavad erinevaid lahendusi ja selles pole midagi valesti. See, et sina teed teisiti, pole ka vale, aga see, et sa seetõttu kellegi suhtes üleolev oled, see on vale. Mida rahuolematum on inimene sisemiselt, seda õelam ta teiste vastu on, aga teiste kallal norimine ei tõsta enesetunnet kuigi pikaks ajaks.
-
Külaline
Minul oli täna imelik juhtumus Lidlis. Sain teada miks ilmaski keegi Lidlis töötamise kohta infot ei jaga. Need töötajad on vabal ajal lihtsalt laibana väsinud. Ma ei tohtinud 3. kassa sappa seista, sest neil ei tohi järjekordi olla
Tuli üks ja klõbistas mu kauba 2 sekundiga iseteeninduses läbi.
Tuli üks ja klõbistas mu kauba 2 sekundiga iseteeninduses läbi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Nõiamoor ja 8 külalist