Imelikud juhtumused

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 19:45Sina ei peida väikeste laste eest näiteks ravimeid ja dokumente?
Dokumendid on lukustatud sahtlis ja ravimid lukustatud kapis, neid tõesti kohvritesse ei peida. Kingitusi küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 19:45
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 19:40Ma ei kommenteeri seda vaeseks tembeldajat, aga ütleme nii, et mingi peiduka ja kohvrijutt ajas ka minul juhtme kokku. Milline haige perekond!
Sina ei peida väikeste laste eest näiteks ravimeid ja dokumente?
Kas sa eelistad peita oma pereliikmete eest asju, selle asemel, et selgitada, mida võib võtta ja mida mitte?
Külaline

Jaa, mõistame sind, need on sul ju seifiruumis.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 19:58Kas sa eelistad peita oma pereliikmete eest asju, selle asemel, et selgitada, mida võib võtta ja mida mitte?
Väikelaste eest kindlasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:00
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 19:58Kas sa eelistad peita oma pereliikmete eest asju, selle asemel, et selgitada, mida võib võtta ja mida mitte?
Kingitusi peidan igas vanuses laste eest. Üllatus peab ikka jääma.
Külaline

Nii rumalale jutule, kus inimene kommenteetib teisi nagu tal mitte kunagi midagi elamises isegi ajutiselt ära ei kao, ei saagi teisiti, kui sama rumalalt vastata. Vist tegemist lastetu ja peretu inimesega, teisiti ei oska põhjendada.
Külaline

Kas need väikelapsed on nii võimekad, et otsivad terve maja läbi? Ma ei suudaks seda isegi, seega müts maha! Eriti, kui allameetrised suudavad ka lae alla ronida.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:02 Nii rumalale jutule, kus inimene kommenteetib teisi nagu tal mitte kunagi midagi elamises isegi ajutiselt ära ei kao, ei saagi teisiti, kui sama rumalalt vastata. Vist tegemist lastetu ja peretu inimesega, teisiti ei oska põhjendada.
Kus see oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:11
Kas need väikelapsed on nii võimekad, et otsivad terve maja läbi? Ma ei suudaks seda isegi, seega müts maha! Eriti, kui allameetrised suudavad ka lae alla ronida.
Mu ravimid pole ka lae all ometi. Ise tahaks ka kätte saada 🙂
On lukustatud kapis. Dokumendid on sekretäris lukustatud sahtlis.

Te kipute siin segi ajama kingituste peitmist ja lastele keelatud asjade kätte saamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:02 Nii rumalale jutule, kus inimene kommenteetib teisi nagu tal mitte kunagi midagi elamises isegi ajutiselt ära ei kao, ei saagi teisiti, kui sama rumalalt vastata. Vist tegemist lastetu ja peretu inimesega, teisiti ei oska põhjendada.
Kus see oli?
Eelmisel lehel keegi imestas, kuidas üldse saavad asjad ära kaduda.
Külaline

Ja läkski tore teema lappama :(
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:44Postitus on kustutatud
Sa pole ilmselt kunagi kuulnud laste mürgistusjuhtumitest ega käinud ka ühelgi vastaval loengul, kus spetsialistid palju näiteid toovad, mis lastega on juhtunud.
Ei tasu ajada lolli juttu. Loomulikult peavad ravimid olema kättesaamatuks tehtud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 21:51
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:44Postitus on kustutatud
Sa pole ilmselt kunagi kuulnud laste mürgistusjuhtumitest ega käinud ka ühelgi vastaval loengul, kus spetsialistid palju näiteid toovad, mis lastega on juhtunud.
Ei tasu ajada lolli juttu. Loomulikult peavad ravimid olema kättesaamatuks tehtud.
Pane kohvrisse jaa. Tule taevas appi, ikka igasugust lollust saab siin lugeda. Sa see, kes sai vanana lapsed?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:44
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:22

Mu ravimid pole ka lae all ometi. Ise tahaks ka kätte saada 🙂
On lukustatud kapis. Dokumendid on sekretäris lukustatud sahtlis.

Te kipute siin segi ajama kingituste peitmist ja lastele keelatud asjade kätte saamist.
Postitus on kustutatud
Mõnel ronib imik mööda seina ja paariaastane mööda riiuleid, väga osavad!
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 20:44Kas sellest ei piisa, et täiskasvanute asjad on sellisel meetrikõrgusel ja lastele mõeldud asjad nende toas?
Ei piisa. Mul olid ravimid köögiriiuli kolmandal astmel, suht lae all. Poiss 3a ronis nagu ämblikmees köögikapi peale ja sealt küünitas riiulini ja tõmbas ravimikoti alla põrandale. Kuulsin toast ja panin ravimikoti üldse kapi otsa. Sinna ta tõesti ei ulatu. Aga ma arvasin, et kolmas riiul üleval on ka ok. Ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 22:04
Pane kohvrisse jaa. Tule taevas appi, ikka igasugust lollust saab siin lugeda. Sa see, kes sai vanana lapsed?
Mis kohvrisse? Mis soga sa ajad? Ravimid on luku taga. Ükski laps kätte ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 22:22
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 22:04
Mis kohvrisse? Mis soga sa ajad? Ravimid on luku taga. Ükski laps kätte ei saa.
Jumala eest, lausa seifis. Mul ei ole, milliseid ravimeid te peale paari peavalutableti ja mõne paracetamoli üldse hoiate? 70-aastastel vaevalt väikseid lapsi on. Minu ravimid olid alumises sahtlis, lapsed käisid seal minu järelvalve all karmolini nuusutamas, mingeid huvisid, et sööks vanemate ravimeid sisse, neil polnud. Loomulikult ei olnud need väikelapsed ka järelvalveta kodus, et üksi ravimeid krõbistada. Selle asemel, et lapsi harida ja kasvatada, peitke ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 22:08Kas sellest ei piisa, et täiskasvanute asjad on sellisel meetrikõrgusel ja lastele mõeldud asjad nende toas?
Meetri kõrgusel? Nalja teed vist. Kõige rohkem juhtub ravimitega õnnetusi just lastega, kes on 3+ ja oskavad ronida. Ka tooli kohale tuua. Ja suurematega. Kirjeldatud on palju juhtumeid, kus just vanem laps on tulnud mõttele, et kui tal on paha olla, läheb ja võtab rohtu, mida ta on näinud ema-isa või vanaema tarvitavat. Kuigi talle on põhjalikult selgitatud, et see võib tema jaoks olla mürk.
Laste aju on väga erinev täiskasvanute omast.
Külaline

Täiskasvanudki teevad enda tervisega igasuguseid hulle katseid, miks lapsi targemaks peate?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2026 22:29Jumala eest, lausa seifis. Mul ei ole, milliseid ravimeid te peale paari peavalutableti ja mõne paracetamoli üldse hoiate?
Kas tead, mis juhtub, kui su väikelaps sööb ära nt 6-7 patatsetamooli tabletti? Sest ta lihtsalt on selline laps, kes tahab kõike suhu panna ja neelabki alla? Kui sa nt vetsus või duši all oled?
Või mõne vanavanema südame- või vererõhurohu?
Ah, sinuga pole mõtet vaielda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 7 külalist