Ta ei meeldi mulle üldse
-
Külaline
Ta ei meeldi mulle üldse
Teema on eelarvamustest.
Miks inimesed on eelarvamuslikud? Olen kuulnud päris mitme inimese käest, et öeldakse kellegi kohta, et ta ei meeldi mulle üldse. Ise on nad sinna juurde öelnud, et nad absoluutselt ei tunne seda inimest ja see inimene ei ole neile mitte midagi halba teinud. Veel vähem, nad ei ole selle inimesega elus sõnagi vahetanud, aga ometi annavad hinnangu, et see inimene kohe üldse ei meeldi. Lihtsalt otsustavad niimoodi välimuse, pilgu, maneeri või riietuse järgi.
Ma ei tea miks, aga see kuidagi nii riivab mind, kui kuulen kedagi jälle nii ütlemas. See on ju nii ebaaus selle inimese suhtes, kelle kohta niimoodi öeldakse.
Mind riivab see ilmselt sellepärast, et ka minu kohta on niimoodi öeldud.
Miks inimesed on eelarvamuslikud? Olen kuulnud päris mitme inimese käest, et öeldakse kellegi kohta, et ta ei meeldi mulle üldse. Ise on nad sinna juurde öelnud, et nad absoluutselt ei tunne seda inimest ja see inimene ei ole neile mitte midagi halba teinud. Veel vähem, nad ei ole selle inimesega elus sõnagi vahetanud, aga ometi annavad hinnangu, et see inimene kohe üldse ei meeldi. Lihtsalt otsustavad niimoodi välimuse, pilgu, maneeri või riietuse järgi.
Ma ei tea miks, aga see kuidagi nii riivab mind, kui kuulen kedagi jälle nii ütlemas. See on ju nii ebaaus selle inimese suhtes, kelle kohta niimoodi öeldakse.
Mind riivab see ilmselt sellepärast, et ka minu kohta on niimoodi öeldud.
-
Külaline
See pole ju mingi eelarvamus, kui keegi tunneb, et teine inimene talle ei meeldi. Ju siis on midagi käitumises või välimuses, mis ei meeldi. Ei öelda ju, et see teine on loll või kole või mida iganes, lihtsalt ei meeldi ja nii ongi. Minule ei meeldi näiteks sinu teemaalgatus, on kuidagi nii hale ja jätab mulje kaastunde nurumisest.
-
Külaline
Osadest inimestest kohe lausa õhkab sellist olemust. Üldjuhul kehakeel, käitumine ja sõnavõtud ka kujundavad seda(näiteks avaliku elu tegelased).
Minu kohta ka on esialgu halvasti arvatud. Mul on loomupäraselt kuri ja mõtlik nägu
ehk siis resting bitch face ja ekslikult arvatakse, et ma olen ülbe. Aga kui ma suhtlen inimesega, siis pärast on öelnud, et issand ma arvasin, et sa täiega ülbe oled.
Ja ega kõik kõigile ei saagi meeldida.
Minu kohta ka on esialgu halvasti arvatud. Mul on loomupäraselt kuri ja mõtlik nägu
Ja ega kõik kõigile ei saagi meeldida.
-
Külaline
Välimuse põhjal eelarvamus on näiteks see, kui arvatakse, et kõik tätoveeritud inimesed on vangis istunud 
Või et kõik iraaklased on terroristid vms.
Või siin teemakski olnud loomamustritega riietuse kandja naine on sekstöötaja/l**s/h**r
Või et kõik iraaklased on terroristid vms.
Või siin teemakski olnud loomamustritega riietuse kandja naine on sekstöötaja/l**s/h**r
-
Külaline
See on ju lihtsalt maitseasi, mis kellelegi meeldib või ei meeldi. Mõnele meeldib üks värv, teine ei salli silmaotsaski.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 15:04 ei tunne seda inimest ja see inimene ei ole neile mitte midagi halba teinud. Veel vähem, nad ei ole selle inimesega elus sõnagi vahetanud
Eks igal ühel on antipaatiad ja sümpaatiad. Minul näiteks oli tuttav, kellele ei meeldinud õllejoojad. Minule ei meeldi pätid. Kuigi ma ei tea, mis inimene see pätt on, teda isiklikult ei tunne, aga kurjategija on kurjategija, ja ta ei meeldi mulle. Või nt mõni kuulsus ei meeldi. Sellised, kes avalikult oma musta pesu pesevad. Sellised inimesed mulle ei meeldi, olgu nende muud omadused siis, millised need on. Ei taha suhelda. Võib suhelda kellegi teisega.
-
Külaline
See võib olla mingi analoogia pealt - inimene ise ei teagi, miks keegi talle ebameeldiv on, kuid põhjuseks on, et meenutab kedagi ebameeldivat. Näiteks üks meespoliitik on minu jaoks vastik ilma ühegi korraliku põhjuseta - lihtsalt meenutab ebameeldivat klassivenda väga. Ja midagi ei saa teha, ma ei suuda seda poliitikut taluda. Päästaks ilmselt, kui temaga isiklikult suhelda saaks ja veenduks, et ta pole nagu see klassivend.
-
Külaline
Minu jaoks ei ole ühtki eriti ebameeldivat meessoost avaliku elu tegelast, aga naisi on lausa ridamisi. Ühe kilkava naisreporteri pärast lõpetasin Kanal2 vaatamise üldse ära, iial ei tea millal jälle ette hüppab, brrr.
-
Külaline
Mõne inimese hääl on nii ebameeldiv, et üldse ei talu. Ei pea inimese "kaunist sisemust" tundma õppima, et aru saada, kui ebameeldiv on mul selle inimese lähedal olla.
-
Külaline
tean kellest räägid, ebameeldiv tegelane tõepoolest.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:51 Minu jaoks ei ole ühtki eriti ebameeldivat meessoost avaliku elu tegelast, aga naisi on lausa ridamisi. Ühe kilkava naisreporteri pärast lõpetasin Kanal2 vaatamise üldse ära, iial ei tea millal jälle ette hüppab, brrr.
-
Külaline
Tema nii nummi. Ei saa aru miks ta teistele ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:51Ühe kilkava naisreporteri pärast lõpetasin Kanal2 vaatamise üldse ära, iial ei tea millal jälle ette hüppab, brrr.
-
Külaline
Nii ta on. Mulle ei meeldi selle hääl kes tegi saadet reisile sinuga kunagi.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:58Mõne inimese hääl on nii ebameeldiv, et üldse ei talu.
-
Külaline
Teised vahetuvad, aga kannikal oleks nagu eluaegne leping.
Aga mingid jooned inimestes meeldivadki ju meile rohkem ja mingid vähem - mul on samuti mõne inimese suhtes tekkinud negatiivne eelarvamus, ma väga teadlikult püüan sellest mööda vaadata, kui pean sellise inimesega korduvalt kokku puutuma, ja vahel on need esmapilgul ebameeldivad tüübid osutunud täitsa toredateks, kuid teinekord on antipaatia püsima jäänud. On olnud ka vastupidi, et tajun, et mina lihtsalt lambist ei meeldi mõnele inimesele, kellega põgusamalt kokku puutun mingil perioodil - no mis teha, kõik inimesed lihtsalt ei klapi omavahel ja kuni suhtluses jääda viisakaks ja inimlikuks, pole see tegelikult ju üldse nii suur asi, mida põdeda. Tasub aga ses suhtes avatuks jääda, et mõnikord on see, mis ei meeldi, üksnes mingisugune poos või (kaitse)mask ja selle taga võib peituda tore inimene.
-
Külaline
Need olid jõhkrad saated ajal kui Lõuna-Eestlasele oli majanduslikult Tallinnas käikki elusündmus. Tema siis oma kögiseva häälega pheenelt-pheenelt pilkas neid reisile ihkajaid. Pärast ühe verinoore kokakooli õpilasega abiellusKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 18:58Nii ta on. Mulle ei meeldi selle hääl kes tegi saadet reisile sinuga kunagi.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8228 ... ka-magedel
-
Külaline
Tolmukübe kirjutas: ↑10 Jaan 2026 16:12 Eks igal ühel on antipaatiad ja sümpaatiad. Minul näiteks oli tuttav, kellele ei meeldinud õllejoojad. Minule ei meeldi pätid. Kuigi ma ei tea, mis inimene see pätt on, teda isiklikult ei tunne, aga kurjategija on kurjategija, ja ta ei meeldi mulle. Või nt mõni kuulsus ei meeldi. Sellised, kes avalikult oma musta pesu pesevad. Sellised inimesed mulle ei meeldi, olgu nende muud omadused siis, millised need on. Ei taha suhelda. Võib suhelda kellegi teisega.
Mul on olnud elus kord võimalus kuulata rääkimas rehabilideeritud endisi kriminaale, mõrtsukaid. Enamusel neist olid väga rasked perelood, osad tänaval kasvanud. Raskw öelda, kes ja millal süüdi oli, et neil elus nii läks.
-
Külaline
Kirjutan ühe ebapopulaarse vastuse, kuna tätoveeringuid on hakatud päris palju tegema ja eriti palju on neid silma jäänud meditsiinitöötajatel, medõdedel, siis jätab mulje, nagu oleks tegemist moehullusega. Kui haiglapersonalil, näiteks arstil on üks käsi suures ulatuses ära tätoveeritud ja kõigile nähtav, siis kahjuks see ei jäta esmalt tõsiseltvõetavat muljet. Saaks aru, kui on kange soov teha väike tätoveering kusagile jalale või vähem nähtavasse kohta, aga ka medõdede tätoveeritud käed või kaelad tekitavad küsimuse, et milleks, kõigile näitamiseks?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 15:21 Välimuse põhjal eelarvamus on näiteks see, kui arvatakse, et kõik tätoveeritud inimesed on vangis istunud![]()
-
Külaline
Järelikult on see tätoveeritud medõde keskmisest edevam inimene ja tahab tähelepanu. Oma töös võib ta vägagi hea olla.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2026 09:04Saaks aru, kui on kange soov teha väike tätoveering kusagile jalale või vähem nähtavasse kohta, aga ka medõdede tätoveeritud käed või kaelad tekitavad küsimuse, et milleks, kõigile näitamiseks?
-
Külaline
Pole veel sellist tätoveeritud inimest näinud, keda ta tätoveeringud kaunistaksid. Isegi need väikesed ja peidetud kohtades olevad tätoveeringud ei ole ilusad ega meeldivad.
Siiski, inimesele endale ma tätoveeringu pärast sellist hinnangut ei anna, et see inimene mulle üldse ei meeldi ja kindlasti ei suhtuks temasse eelarvamuslikult ega välistaks temaga suhtlemist.
Siiski, inimesele endale ma tätoveeringu pärast sellist hinnangut ei anna, et see inimene mulle üldse ei meeldi ja kindlasti ei suhtuks temasse eelarvamuslikult ega välistaks temaga suhtlemist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist