Kindlasti aitaks, aga kui ta avastas, et asi ei taha soovitaval viisil edeneda, siis eemaldus kogu tegevusest. Meeste ego eriti ei talu ebaõnnestumisi ülepea. Loomulikult oleks võinud jutuks võtta, aga seda ei juhtunud kunagi.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:03Kas mehel mõni potentsiravim ei aita?Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:42 Tjah, see vist iseloomuga ka seotud, ei tea...Ma ise ideaalis kord nädalas (vanus 62), mehel kadus libiido juba aastaid tagasi (mõned aastad vanem).
Ega ta selles osas varem ka just ülemäära kirglikkusega silma ei paistnud, aga on muud tugevad pooled ja millestki tuleb alati loobuda. Kahjuks pole sobilikku armukest ette sattunud, olen suht nõudlik ka, aga lootust pole veel kaotanud.![]()
50-60 aastaste intiimelu
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 23:36Kas sul on see kord nädalas alati olnud või oli varem rohkem ja huvi kadus seoses menopausiga?Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:42 Tjah, see vist iseloomuga ka seotud, ei tea...Ma ise ideaalis kord nädalas (vanus 62), mehel kadus libiido juba aastaid tagasi (mõned aastad vanem).
Ega ta selles osas varem ka just ülemäära kirglikkusega silma ei paistnud, aga on muud tugevad pooled ja millestki tuleb alati loobuda. Kahjuks pole sobilikku armukest ette sattunud, olen suht nõudlik ka, aga lootust pole veel kaotanud.![]()
Üldiselt on ka teooria, et läbi elu on aktiivsed need naised, kes seda alati olnud püsivalt, huvi kaotavad need, kes olnud himukad ainult nn viljakal perioodil ehk siis kord kuus mingi nädal või kaks. Ei oska arvata selle tõepärasusest.
-
Külaline
nojah, kui on selline ninnu-nännu, pluti-luti suhe, siis küll.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:11 Mul armsam ütleb küll mulle, et tahab minuga armatseda. Minu arust nii armas sõna!![]()
-
Külaline
No igatahes parem see, kui mingi räme suhtusviis, et kuule, keppi ka täna saab vä.
-
Külaline
Huvitav, mul pole aastakümnete jooksul kunagi olnud vajadust eelnevalt selgitada ja otse välja öelda, et hakkab asjaks minema. See on kuidagi loomulikult toimunud. Äärmisel juhul vast on öeldud "ma tahan sind".
-
Külaline
Mina 58, mees 78. Nii kord kümne päeva jooksul vist tuleb. Kusjuures vahepeal oli paar aastat, kui seksuaalelu peaaegu puudus.
-
Külaline
Issand, kaheksakümneaastasega voodis. Päris õudne tundub. Olen 53, aga sellist asja ei suudaks küll teha.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 20:56 Mina 58, mees 78. Nii kord kümne päeva jooksul vist tuleb. Kusjuures vahepeal oli paar aastat, kui seksuaalelu peaaegu puudus.
-
Külaline
Sa pole mu meest näinud. Sellepärast.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:03Issand, kaheksakümneaastasega voodis. Päris õudne tundub. Olen 53, aga sellist asja ei suudaks küll teha.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 20:56 Mina 58, mees 78. Nii kord kümne päeva jooksul vist tuleb. Kusjuures vahepeal oli paar aastat, kui seksuaalelu peaaegu puudus.
-
Külaline
Ma pole ühtki 80 aastast seksikat meest näinud, eriti eestlast. Äkki mõni filmistaar veaks välja, aga seegi on kahtlane. Nimeta üks 80 aastane mees, kes oleks veidigi sellise mehe moodi, kellega seoses võiks seks pähe tulla.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:34Sa pole mu meest näinud. Sellepärast.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:03Issand, kaheksakümneaastasega voodis. Päris õudne tundub. Olen 53, aga sellist asja ei suudaks küll teha.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 20:56 Mina 58, mees 78. Nii kord kümne päeva jooksul vist tuleb. Kusjuures vahepeal oli paar aastat, kui seksuaalelu peaaegu puudus.
-
Külaline
Jah, kiputakse arvama, et ka 60+ naised on mingid ülekaalulised hallipäised kottriietes mutid, stereotüüpidest on raske vabaneda. Kuigi, selliseid kindlasti on ka, aga üldistada ei tasu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:34Sa pole mu meest näinud. Sellepärast.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:03Issand, kaheksakümneaastasega voodis. Päris õudne tundub. Olen 53, aga sellist asja ei suudaks küll teha.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 20:56 Mina 58, mees 78. Nii kord kümne päeva jooksul vist tuleb. Kusjuures vahepeal oli paar aastat, kui seksuaalelu peaaegu puudus.
-
Külaline
Lihtne - enda mees. Keda armastad.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:43Ma pole ühtki 80 aastast seksikat meest näinud, eriti eestlast. Äkki mõni filmistaar veaks välja, aga seegi on kahtlane. Nimeta üks 80 aastane mees, kes oleks veidigi sellise mehe moodi, kellega seoses võiks seks pähe tulla.
-
Külaline
60+ naistest on olemas vähemalt Saagim, kes näeb hea välja, aga 80 aastaseid mehi ei tea hea väljanägemisega küll mitte ühtki.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:45Jah, kiputakse arvama, et ka 60+ naised on mingid ülekaalulised hallipäised kottriietes mutid, stereotüüpidest on raske vabaneda. Kuigi, selliseid kindlasti on ka, aga üldistada ei tasu.
-
Külaline
Mäletate seda "Sex and the City" osa, kus Samantha viis voodisse 80aastase vanamehe, rikas mees oli ja siis vaatas hiljem, kuidas mees läks üle toa oma lotendava tagumikuga. Ma siiani naeran, kui meelde tuleb.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:43Ma pole ühtki 80 aastast seksikat meest näinud, eriti eestlast. Äkki mõni filmistaar veaks välja, aga seegi on kahtlane. Nimeta üks 80 aastane mees, kes oleks veidigi sellise mehe moodi, kellega seoses võiks seks pähe tulla.
-
Külaline
Mul 80-aastaseid kohe pähe ei torka, aga nt siin on üks 70-aastane. Teeb nii mõnelegi viiekümnesele pika puuga ära.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:43Ma pole ühtki 80 aastast seksikat meest näinud, eriti eestlast. Äkki mõni filmistaar veaks välja, aga seegi on kahtlane. Nimeta üks 80 aastane mees, kes oleks veidigi sellise mehe moodi, kellega seoses võiks seks pähe tulla.Sa pole mu meest näinud. Sellepärast.

-
Külaline
Pierce Brosnan on kõigest 72, aga parimad päevad on selgelt möödas. Harrison Ford on 83, nojah, Ben Kinsley - nii pole paha. Aga kui 60+ aastasena peaks või saaks valida, siis raudselt eelistaks max 55 aastast.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:4860+ naistest on olemas vähemalt Saagim, kes näeb hea välja, aga 80 aastaseid mehi ei tea hea väljanägemisega küll mitte ühtki.
-
Külaline
Kuulge, 58 aastaselt on teie enda parimad päevad samuti möödas.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 23:01Pierce Brosnan on kõigest 72, aga parimad päevad on selgelt möödas. Harrison Ford on 83, nojah, Ben Kinsley - nii pole paha. Aga kui 60+ aastasena peaks või saaks valida, siis raudselt eelistaks max 55 aastast.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:4860+ naistest on olemas vähemalt Saagim, kes näeb hea välja, aga 80 aastaseid mehi ei tea hea väljanägemisega küll mitte ühtki.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:45
Jah, kiputakse arvama, et ka 60+ naised on mingid ülekaalulised hallipäised kottriietes mutid, stereotüüpidest on raske vabaneda. Kuigi, selliseid kindlasti on ka, aga üldistada ei tasu.
-
Külaline
No 80 aastasega võrreldes ollakse ikka veel päris noor inimene.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 23:33Kuulge, 58 aastaselt on teie enda parimad päevad samuti möödas.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 23:01Pierce Brosnan on kõigest 72, aga parimad päevad on selgelt möödas. Harrison Ford on 83, nojah, Ben Kinsley - nii pole paha. Aga kui 60+ aastasena peaks või saaks valida, siis raudselt eelistaks max 55 aastast.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:48
60+ naistest on olemas vähemalt Saagim, kes näeb hea välja, aga 80 aastaseid mehi ei tea hea väljanägemisega küll mitte ühtki.
Clint Eastwood.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:43Ma pole ühtki 80 aastast seksikat meest näinud, eriti eestlast. Äkki mõni filmistaar veaks välja, aga seegi on kahtlane. Nimeta üks 80 aastane mees, kes oleks veidigi sellise mehe moodi, kellega seoses võiks seks pähe tulla.
-
Külaline
kuulge, viskasin valikule pilgu peale. Chuck Norris on täitsa kobe - ta küll veits vanem 
-
Külaline
Minu arust tema on täitsa kena ja seksikas meesGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:43Ma pole ühtki 80 aastast seksikat meest näinud, eriti eestlast. Äkki mõni filmistaar veaks välja, aga seegi on kahtlane. Nimeta üks 80 aastane mees, kes oleks veidigi sellise mehe moodi, kellega seoses võiks seks pähe tulla.
https://www.google.com/search?sca_esv=2 ... ACGAIgAigC
Minu teada on tal hästi ilus ja temast oluliselt noorem naine ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist