Kas me nüüd saame natukenegi rahu temast?
-
Külaline
Kas me nüüd saame natukenegi rahu temast?
Vähemalt senigi kuni ta Küprosel on? Väsinud juba ühe ja sama nime nägrmisest uudistes. Jälle elulugu ka tulemas jne. Kelle asi see on.
-
Külaline
Seal ju miski 18 kraadi sooja, miks sellised koledad hõlstid peavad olema? Sellistega küll mehi ei võlu.

-
Külaline
Kes see pildil on?
Vb talle endale meeldib nii.
Kas ta peaks seal kohalikke mehi võluma?
Vb talle endale meeldib nii.
Kas ta peaks seal kohalikke mehi võluma?
-
Külaline
Üks neist sai ometi aru, et rahvas vajab ta isikust puhkust ka ja peale juubelikontserti taandus. Sümpaatne, nüüd igatse või tagasi.
-
Külaline
Kohalikud on suvitajad või?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 19:00Kas ta peaks seal kohalikke mehi võluma?
-
Külaline
Kohalikud pole suvitajad.
Ma ei tea kellest jutt. Aga kas ta läks sinna meest otsima?
-
Külaline
-
Külaline
Kes pildil on? Vaatan uudiseid iga päev, aga ei pane praegu üldse pilti kokku, kes see olema peaks.
-
Külaline
ma millestki midagi ei tea, aga näpud sügelevad.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 19:30Ma ei tea kellest jutt.
-
Külaline
Ikka.
Aga kui pilti vaadata, siis on palm täpselt pea kohal, nagu kasvaksid peast välja. Nii ta tahabki, et ta pildil välja paistaks.
-
Külaline
Teistele teadmatuile: panin google'i pildiotsingusse ja tuleb välja, et Inga Lungest käib jutt.
-
Külaline
Poleks iial ära arvanud...Veider riietus küll, aga eks selle maitsega on nagu on. 
-
Külaline
Vist ei saa rahu. Ma uudiseid ei loe, aga siit lugesin.
-
Külaline
Tartus on sellised hõlstid vist moes
https://www.facebook.com/moniikbutiik
https://www.facebook.com/moniikbutiik
-
Külaline
Ei, see paistab olevat teema ``kes teab see teab...``Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:59 Kes see ometi on, valgustage?
-
Külaline
Hõlstist hullemadki on need püksid ja kogu kombo.
-
Külaline
Tahtsin eelmist teksti tsiteerida, läks vähe viltu.
-
Külaline
Hea, et vähemalt sellisena ei läinud

või sellisena

või sellisena

-
Külaline
Normaalsed komplektid ju. Vastavasse kohta täiesti sobilikud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 8 külalist