ja sina peenutseja ja sildistajana olen hirmkõrgelt haritud ja aadlisoost? irw.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:30Huvitav, et sinu arust on variantideks ainult labane kõnepruuk või mittemainimine. Viisakas sõnakasutus sinu repertuaari ei kuulu. Sitt, kusi, perse, nikkumine, need on ainsad sõnad, mida sina tead. Ilmselgelt oled vähese haridustasemega labane inimene.
50-60 aastaste intiimelu
-
Külaline
-
Külaline
Haritud inimene teab kõiki sõnu, nii viisakamaid kui vähemviisakaid - ning oskab neid kasutada õiges keskkonnas ja kontekstis. Foorumis pole küll mingi probleem, kui kasutatakse sõna "keppima", see on ikka üsna laialt levinud ja minu arust küll mitte halva tooniga sõna. Pigem on harimatu see, kui keegi siin kramplikult koitusest või seksuaalvahekorras olemisest räägib - ilmselge tunnus, et inimene ei orienteeru, mida ning kus tohib kasutada ja seetõttu kasutab kõige meditsiinilisemat väljendit, mida teab. Päris ropendamine oleks foorumis loomulikult kohatu, aga seda polegi ju siin teemas tehtud.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:30Huvitav, et sinu arust on variantideks ainult labane kõnepruuk või mittemainimine. Viisakas sõnakasutus sinu repertuaari ei kuulu. Sitt, kusi, perse, nikkumine, need on ainsad sõnad, mida sina tead. Ilmselgelt oled vähese haridustasemega labane inimene.
Ja tõesti, sinu komme inimesi lahterdada ei näita küll mingit kõrget haridustaset, ammugi intellekti.
-
Külaline
Huvitav, kes tuli suurepärasele mõttele lisada tollesse sünonüümide nimekirja "ruunama"? Ruun on teatavasti teatud kirurgilise sekkumise tagajärjel suguvõimetu isane hobune ja üldiselt tähendab "ruunama" midagi nii palju kasutama, et see vanaks või suisa kasutuskõlbmatuks muutub.
-
Külaline
See, et igasuguseid sõnu ja väljendeid on, ei tähenda, et neid kasutama peab. Sõna "keppima" kõlab lihtsalt labaselt ja ossilikult. Üldiselt kasutavad seda mehed, kes mingite suvaliste tšikkide või üheöösuhetega on skoorinud. Oma armastatud inimesest pole kuulnud küll kedagi nii rääkimas.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:39Haritud inimene teab kõiki sõnu, nii viisakamaid kui vähemviisakaid - ning oskab neid kasutada õiges keskkonnas ja kontekstis. Foorumis pole küll mingi probleem, kui kasutatakse sõna "keppima", see on ikka üsna laialt levinud ja minu arust küll mitte halva tooniga sõna. Pigem on harimatu see, kui keegi siin kramplikult koitusest või seksuaalvahekorras olemisest räägib - ilmselge tunnus, et inimene ei orienteeru, mida ning kus tohib kasutada ja seetõttu kasutab kõige meditsiinilisemat väljendit, mida teab. Päris ropendamine oleks foorumis loomulikult kohatu, aga seda polegi ju siin teemas tehtud.
Ja tõesti, sinu komme inimesi lahterdada ei näita küll mingit kõrget haridustaset, ammugi intellekti.
-
Külaline
See on sinu versioon selle sõna tähendusväljast. Mina kasutan täiesti vabalt seda sõna oma mehega seksist rääkides. Seks pole mingi ülipüha toiming, millest ainult suure algustähega sõnadega rääkida võib.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 12:28See, et igasuguseid sõnu ja väljendeid on, ei tähenda, et neid kasutama peab. Sõna "keppima" kõlab lihtsalt labaselt ja ossilikult. Üldiselt kasutavad seda mehed, kes mingite suvaliste tšikkide või üheöösuhetega on skoorinud. Oma armastatud inimesest pole kuulnud küll kedagi nii rääkimas.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:39Haritud inimene teab kõiki sõnu, nii viisakamaid kui vähemviisakaid - ning oskab neid kasutada õiges keskkonnas ja kontekstis. Foorumis pole küll mingi probleem, kui kasutatakse sõna "keppima", see on ikka üsna laialt levinud ja minu arust küll mitte halva tooniga sõna. Pigem on harimatu see, kui keegi siin kramplikult koitusest või seksuaalvahekorras olemisest räägib - ilmselge tunnus, et inimene ei orienteeru, mida ning kus tohib kasutada ja seetõttu kasutab kõige meditsiinilisemat väljendit, mida teab. Päris ropendamine oleks foorumis loomulikult kohatu, aga seda polegi ju siin teemas tehtud.
-
Külaline
No oledki labane ossist eit. Selliseid on ju palju.Mina kasutan täiesti vabalt seda sõna oma mehega seksist rääkides.
-
Külaline
Mõte sellest, et ma labane või oss võiks olla, on päris naljakasGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 12:46No oledki labane ossist eit. Selliseid on ju palju.Mina kasutan täiesti vabalt seda sõna oma mehega seksist rääkides.
-
Külaline
olen Sinu kirjutistega väga nõus. aga no missa teed, kui parema kontingendiga foorumit pole võttaGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 13:21Mõte sellest, et ma labane või oss võiks olla, on päris naljakasGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 12:46No oledki labane ossist eit. Selliseid on ju palju.Mina kasutan täiesti vabalt seda sõna oma mehega seksist rääkides.Tegelikult on kurb, kuidas inimesed teiste kohta mingeid arvamusi laksivad, taipamata, et harilikult ollakse ise see, mida teistes pidevalt nähakse.
-
Külaline
Aga, nagu käesolevast teemast selgub, siis vanad inimesed enam ei tahagi nii väga seda vanainimeste asja teha.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:25 Aijaaa, vanainimeste asja tegemine enne ununes nimetamata tõesti jaburate nimetuste hulgasAga armatsema on ikka kindel liider jubedate sõnade hulgas.
-
Külaline
TA olen. täitsa huvitav fenomen. Algsest teemast hoopis midagi muud. Keegi minestas ühe väljendi peale ja kõik läks lappama. Sünonüümid olid päris huvitavad, aga labane sildistamine ja sõimamine on väga madal ja ebameeldivalt üllatav - hakkasin mõtlema, et huvitav, kus ma kohtun inimesega, kes foorumis tatti pritides teisi madala haridusega ja teisejärgulisteks inimesteks peab? Kas poesabas? Või teatris? Tean kindlalt, et minu perekonnas ega tutvusringkonnas neid ei ole. Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend - no kui just "Vellot urgu toppida" ei taha.
-
Külaline
See võib soome keelest pärit olla. Runkama on pihku peksma ja runkari on pihku peksja soome keeles.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:54 Huvitav, kes tuli suurepärasele mõttele lisada tollesse sünonüümide nimekirja "ruunama"? Ruun on teatavasti teatud kirurgilise sekkumise tagajärjel suguvõimetu isane hobune ja üldiselt tähendab "ruunama" midagi nii palju kasutama, et see vanaks või suisa kasutuskõlbmatuks muutub.
-
Külaline
Kui ma perearsti juurde lähen, siis ma räägin arstiga murest/probleemist, millega ma tema juurde pöördusin, mitte ei hakka temaga oma seksuaalelu arutama.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:27mhmh - ja kui perse sügeleb, siis seda sa ka ei maini, sest see pole piisavalt nettGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:04Miks sa perearstiga oma vahekordadest räägid? Mul ei ole kunagi olnud perearstiga oma intiimelu teemadel juttu.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29
seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.![]()
Seksuaalelu probleemidega tegelevad teised spetsialistid.
-
Külaline
Mul armsam ütleb küll mulle, et tahab minuga armatseda. Minu arust nii armas sõna! 
-
Külaline
Teatris kindlasti kohtad! Ühes teises teemas sõimleja igal juhul väitis, et käib regulaarselt teatris.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:05 TA olen. täitsa huvitav fenomen. Algsest teemast hoopis midagi muud. Keegi minestas ühe väljendi peale ja kõik läks lappama. Sünonüümid olid päris huvitavad, aga labane sildistamine ja sõimamine on väga madal ja ebameeldivalt üllatav - hakkasin mõtlema, et huvitav, kus ma kohtun inimesega, kes foorumis tatti pritides teisi madala haridusega ja teisejärgulisteks inimesteks peab? Kas poesabas? Või teatris? Tean kindlalt, et minu perekonnas ega tutvusringkonnas neid ei ole. Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend - no kui just "Vellot urgu toppida" ei taha.
-
Külaline
Aga huvitav, miks soomlased koguaeg sõna "vittu" kasutavad? Kas nende keeles ei ole see ropp sõna? Minul on Eestis igal juhul kuidagi väga ebamugav kõrvale kuulda sellist sõna.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:08See võib soome keelest pärit olla. Runkama on pihku peksma ja runkari on pihku peksja soome keeles.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:54 Huvitav, kes tuli suurepärasele mõttele lisada tollesse sünonüümide nimekirja "ruunama"? Ruun on teatavasti teatud kirurgilise sekkumise tagajärjel suguvõimetu isane hobune ja üldiselt tähendab "ruunama" midagi nii palju kasutama, et see vanaks või suisa kasutuskõlbmatuks muutub.
Huvitav ka see, et seda teemat ei ole veel mode poolt ära kustutatud. Kunagi ma kirjutasid ühes kommentaaris sõna "litsid" ja minu kommentaar kustutati ära. Öeldi, et tegemist on vulgaarse sõnaga ja see ei sobi siia foorumisse. Ehkki, ma ei nimetanud seal kommentaaris kedagi litsiks, vaid see oli lihtsalt lause osa ühe olukorra kirjeldamisel.
-
Külaline
No see ongi sinusuguse labase inimese arvamus, et keppimine on hea sõna. Sellised kasutavad meeleldi ka sõnu nagu "perse, käisin kusel, sital, persse, kui valus" jne. Enda arust räägivad neutraalselt, pole mingid peenutsejad lihtsalt.Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend
-
Külaline
See "vittu" on ikka pigem ropp sõna. See on nagu eestikeelene kurat küll! Või persse, sõna. "Vitutamine" on siis kuradile või perse saatmine.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:22Aga huvitav, miks soomlased koguaeg sõna "vittu" kasutavad? Kas nende keeles ei ole see ropp sõna? Minul on Eestis igal juhul kuidagi väga ebamugav kõrvale kuulda sellist sõna.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:08See võib soome keelest pärit olla. Runkama on pihku peksma ja runkari on pihku peksja soome keeles.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:54 Huvitav, kes tuli suurepärasele mõttele lisada tollesse sünonüümide nimekirja "ruunama"? Ruun on teatavasti teatud kirurgilise sekkumise tagajärjel suguvõimetu isane hobune ja üldiselt tähendab "ruunama" midagi nii palju kasutama, et see vanaks või suisa kasutuskõlbmatuks muutub.
Huvitav ka see, et seda teemat ei ole veel mode poolt ära kustutatud. Kunagi ma kirjutasid ühes kommentaaris sõna "litsid" ja minu kommentaar kustutati ära. Öeldi, et tegemist on vulgaarse sõnaga ja see ei sobi siia foorumisse. Ehkki, ma ei nimetanud seal kommentaaris kedagi litsiks, vaid see oli lihtsalt lause osa ühe olukorra kirjeldamisel.
-
Külaline
oh kuule, mine kogu oma jauramisega potile. kui teemas ei püsi, siis mine pese nõusid või midagi.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:25No see ongi sinusuguse labase inimese arvamus, et keppimine on hea sõna. Sellised kasutavad meeleldi ka sõnu nagu "perse, käisin kusel, sital, persse, kui valus" jne. Enda arust räägivad neutraalselt, pole mingid peenutsejad lihtsalt.Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend
-
Külaline
Pane ikka täiega, kui juba paned! Palun täielikku loetelu, mida "sellised" teevad ja kuidas elavad!Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 14:25No see ongi sinusuguse labase inimese arvamus, et keppimine on hea sõna. Sellised kasutavad meeleldi ka sõnu nagu "perse, käisin kusel, sital, persse, kui valus" jne. Enda arust räägivad neutraalselt, pole mingid peenutsejad lihtsalt.Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend
Mingid Kabja-Aluoja milfid tuustivad üksteist?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 12:46No oledki labane ossist eit. Selliseid on ju palju.Mina kasutan täiesti vabalt seda sõna oma mehega seksist rääkides.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dimple, Google [Bot] ja 8 külalist