50-60 aastaste intiimelu

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 11:30
Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 11:27
Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 11:04
Miks sa perearstiga oma vahekordadest räägid? Mul ei ole kunagi olnud perearstiga oma intiimelu teemadel juttu.
mhmh - ja kui perse sügeleb, siis seda sa ka ei maini, sest see pole piisavalt nett :D
Huvitav, et sinu arust on variantideks ainult labane kõnepruuk või mittemainimine. Viisakas sõnakasutus sinu repertuaari ei kuulu. Sitt, kusi, perse, nikkumine, need on ainsad sõnad, mida sina tead. Ilmselgelt oled vähese haridustasemega labane inimene.
ja sina peenutseja ja sildistajana olen hirmkõrgelt haritud ja aadlisoost? irw.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 11:30
Miks sa perearstiga oma vahekordadest räägid? Mul ei ole kunagi olnud perearstiga oma intiimelu teemadel juttu.
mhmh - ja kui perse sügeleb, siis seda sa ka ei maini, sest see pole piisavalt nett :D
Huvitav, et sinu arust on variantideks ainult labane kõnepruuk või mittemainimine. Viisakas sõnakasutus sinu repertuaari ei kuulu. Sitt, kusi, perse, nikkumine, need on ainsad sõnad, mida sina tead. Ilmselgelt oled vähese haridustasemega labane inimene.
Haritud inimene teab kõiki sõnu, nii viisakamaid kui vähemviisakaid - ning oskab neid kasutada õiges keskkonnas ja kontekstis. Foorumis pole küll mingi probleem, kui kasutatakse sõna "keppima", see on ikka üsna laialt levinud ja minu arust küll mitte halva tooniga sõna. Pigem on harimatu see, kui keegi siin kramplikult koitusest või seksuaalvahekorras olemisest räägib - ilmselge tunnus, et inimene ei orienteeru, mida ning kus tohib kasutada ja seetõttu kasutab kõige meditsiinilisemat väljendit, mida teab. Päris ropendamine oleks foorumis loomulikult kohatu, aga seda polegi ju siin teemas tehtud.
Ja tõesti, sinu komme inimesi lahterdada ei näita küll mingit kõrget haridustaset, ammugi intellekti.
Külaline

Huvitav, kes tuli suurepärasele mõttele lisada tollesse sünonüümide nimekirja "ruunama"? Ruun on teatavasti teatud kirurgilise sekkumise tagajärjel suguvõimetu isane hobune ja üldiselt tähendab "ruunama" midagi nii palju kasutama, et see vanaks või suisa kasutuskõlbmatuks muutub.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 11:39Haritud inimene teab kõiki sõnu, nii viisakamaid kui vähemviisakaid - ning oskab neid kasutada õiges keskkonnas ja kontekstis. Foorumis pole küll mingi probleem, kui kasutatakse sõna "keppima", see on ikka üsna laialt levinud ja minu arust küll mitte halva tooniga sõna. Pigem on harimatu see, kui keegi siin kramplikult koitusest või seksuaalvahekorras olemisest räägib - ilmselge tunnus, et inimene ei orienteeru, mida ning kus tohib kasutada ja seetõttu kasutab kõige meditsiinilisemat väljendit, mida teab. Päris ropendamine oleks foorumis loomulikult kohatu, aga seda polegi ju siin teemas tehtud.
Ja tõesti, sinu komme inimesi lahterdada ei näita küll mingit kõrget haridustaset, ammugi intellekti.
See, et igasuguseid sõnu ja väljendeid on, ei tähenda, et neid kasutama peab. Sõna "keppima" kõlab lihtsalt labaselt ja ossilikult. Üldiselt kasutavad seda mehed, kes mingite suvaliste tšikkide või üheöösuhetega on skoorinud. Oma armastatud inimesest pole kuulnud küll kedagi nii rääkimas.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 12:28
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 11:39Haritud inimene teab kõiki sõnu, nii viisakamaid kui vähemviisakaid - ning oskab neid kasutada õiges keskkonnas ja kontekstis. Foorumis pole küll mingi probleem, kui kasutatakse sõna "keppima", see on ikka üsna laialt levinud ja minu arust küll mitte halva tooniga sõna. Pigem on harimatu see, kui keegi siin kramplikult koitusest või seksuaalvahekorras olemisest räägib - ilmselge tunnus, et inimene ei orienteeru, mida ning kus tohib kasutada ja seetõttu kasutab kõige meditsiinilisemat väljendit, mida teab. Päris ropendamine oleks foorumis loomulikult kohatu, aga seda polegi ju siin teemas tehtud.
See, et igasuguseid sõnu ja väljendeid on, ei tähenda, et neid kasutama peab. Sõna "keppima" kõlab lihtsalt labaselt ja ossilikult. Üldiselt kasutavad seda mehed, kes mingite suvaliste tšikkide või üheöösuhetega on skoorinud. Oma armastatud inimesest pole kuulnud küll kedagi nii rääkimas.
See on sinu versioon selle sõna tähendusväljast. Mina kasutan täiesti vabalt seda sõna oma mehega seksist rääkides. Seks pole mingi ülipüha toiming, millest ainult suure algustähega sõnadega rääkida võib.
Külaline

Mina kasutan täiesti vabalt seda sõna oma mehega seksist rääkides.
No oledki labane ossist eit. Selliseid on ju palju.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 12:46
Mõte sellest, et ma labane või oss võiks olla, on päris naljakas :) Tegelikult on kurb, kuidas inimesed teiste kohta mingeid arvamusi laksivad, taipamata, et harilikult ollakse ise see, mida teistes pidevalt nähakse.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 13:21
Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 12:46
Mõte sellest, et ma labane või oss võiks olla, on päris naljakas :) Tegelikult on kurb, kuidas inimesed teiste kohta mingeid arvamusi laksivad, taipamata, et harilikult ollakse ise see, mida teistes pidevalt nähakse.
olen Sinu kirjutistega väga nõus. aga no missa teed, kui parema kontingendiga foorumit pole võtta :)
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 11:25 Aijaaa, vanainimeste asja tegemine enne ununes nimetamata tõesti jaburate nimetuste hulgas :D Aga armatsema on ikka kindel liider jubedate sõnade hulgas.
Aga, nagu käesolevast teemast selgub, siis vanad inimesed enam ei tahagi nii väga seda vanainimeste asja teha.
Külaline

TA olen. täitsa huvitav fenomen. Algsest teemast hoopis midagi muud. Keegi minestas ühe väljendi peale ja kõik läks lappama. Sünonüümid olid päris huvitavad, aga labane sildistamine ja sõimamine on väga madal ja ebameeldivalt üllatav - hakkasin mõtlema, et huvitav, kus ma kohtun inimesega, kes foorumis tatti pritides teisi madala haridusega ja teisejärgulisteks inimesteks peab? Kas poesabas? Või teatris? Tean kindlalt, et minu perekonnas ega tutvusringkonnas neid ei ole. Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend - no kui just "Vellot urgu toppida" ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 11:54 Huvitav, kes tuli suurepärasele mõttele lisada tollesse sünonüümide nimekirja "ruunama"? Ruun on teatavasti teatud kirurgilise sekkumise tagajärjel suguvõimetu isane hobune ja üldiselt tähendab "ruunama" midagi nii palju kasutama, et see vanaks või suisa kasutuskõlbmatuks muutub.
See võib soome keelest pärit olla. Runkama on pihku peksma ja runkari on pihku peksja soome keeles.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 10:29

seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.
Kui ma perearsti juurde lähen, siis ma räägin arstiga murest/probleemist, millega ma tema juurde pöördusin, mitte ei hakka temaga oma seksuaalelu arutama.

Seksuaalelu probleemidega tegelevad teised spetsialistid.
Külaline

Mul armsam ütleb küll mulle, et tahab minuga armatseda. Minu arust nii armas sõna! :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 14:05 TA olen. täitsa huvitav fenomen. Algsest teemast hoopis midagi muud. Keegi minestas ühe väljendi peale ja kõik läks lappama. Sünonüümid olid päris huvitavad, aga labane sildistamine ja sõimamine on väga madal ja ebameeldivalt üllatav - hakkasin mõtlema, et huvitav, kus ma kohtun inimesega, kes foorumis tatti pritides teisi madala haridusega ja teisejärgulisteks inimesteks peab? Kas poesabas? Või teatris? Tean kindlalt, et minu perekonnas ega tutvusringkonnas neid ei ole. Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend - no kui just "Vellot urgu toppida" ei taha.
Teatris kindlasti kohtad! Ühes teises teemas sõimleja igal juhul väitis, et käib regulaarselt teatris.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 14:08
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 11:54 Huvitav, kes tuli suurepärasele mõttele lisada tollesse sünonüümide nimekirja "ruunama"? Ruun on teatavasti teatud kirurgilise sekkumise tagajärjel suguvõimetu isane hobune ja üldiselt tähendab "ruunama" midagi nii palju kasutama, et see vanaks või suisa kasutuskõlbmatuks muutub.
See võib soome keelest pärit olla. Runkama on pihku peksma ja runkari on pihku peksja soome keeles.
Aga huvitav, miks soomlased koguaeg sõna "vittu" kasutavad? Kas nende keeles ei ole see ropp sõna? Minul on Eestis igal juhul kuidagi väga ebamugav kõrvale kuulda sellist sõna.

Huvitav ka see, et seda teemat ei ole veel mode poolt ära kustutatud. Kunagi ma kirjutasid ühes kommentaaris sõna "litsid" ja minu kommentaar kustutati ära. Öeldi, et tegemist on vulgaarse sõnaga ja see ei sobi siia foorumisse. Ehkki, ma ei nimetanud seal kommentaaris kedagi litsiks, vaid see oli lihtsalt lause osa ühe olukorra kirjeldamisel.
Külaline

Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend
No see ongi sinusuguse labase inimese arvamus, et keppimine on hea sõna. Sellised kasutavad meeleldi ka sõnu nagu "perse, käisin kusel, sital, persse, kui valus" jne. Enda arust räägivad neutraalselt, pole mingid peenutsejad lihtsalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 14:22
Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 14:08
Aga huvitav, miks soomlased koguaeg sõna "vittu" kasutavad? Kas nende keeles ei ole see ropp sõna? Minul on Eestis igal juhul kuidagi väga ebamugav kõrvale kuulda sellist sõna.

Huvitav ka see, et seda teemat ei ole veel mode poolt ära kustutatud. Kunagi ma kirjutasid ühes kommentaaris sõna "litsid" ja minu kommentaar kustutati ära. Öeldi, et tegemist on vulgaarse sõnaga ja see ei sobi siia foorumisse. Ehkki, ma ei nimetanud seal kommentaaris kedagi litsiks, vaid see oli lihtsalt lause osa ühe olukorra kirjeldamisel.
See "vittu" on ikka pigem ropp sõna. See on nagu eestikeelene kurat küll! Või persse, sõna. "Vitutamine" on siis kuradile või perse saatmine.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 14:25
Aga mis puutub keppimisse, siis see on jah voodielu nimetamiseks kõige neutraalsem välend
No see ongi sinusuguse labase inimese arvamus, et keppimine on hea sõna. Sellised kasutavad meeleldi ka sõnu nagu "perse, käisin kusel, sital, persse, kui valus" jne. Enda arust räägivad neutraalselt, pole mingid peenutsejad lihtsalt.
oh kuule, mine kogu oma jauramisega potile. kui teemas ei püsi, siis mine pese nõusid või midagi.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Jaan 2026 14:25
Pane ikka täiega, kui juba paned! Palun täielikku loetelu, mida "sellised" teevad ja kuidas elavad!
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2026 12:46
Mingid Kabja-Aluoja milfid tuustivad üksteist?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dimple ja 7 külalist