Mis "fakkima", miks te normaalselt rääkida ei oska? Tuleb ehk veel midagi toredat, nt põrutama, trukkima? Selliseid sõnu ei kasutata inimesega, kelle vastu tunded on. Täiesti neutraalne on foorumis öelda "seksima" või "vahekorras olema".
50-60 aastaste intiimelu
-
Külaline
-
Külaline
seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 09:39Mis "fakkima", miks te normaalselt rääkida ei oska? Tuleb ehk veel midagi toredat, nt põrutama, trukkima? Selliseid sõnu ei kasutata inimesega, kelle vastu tunded on. Täiesti neutraalne on foorumis öelda "seksima" või "vahekorras olema".
-
Külaline
Neutraalsed ja üldtunnustatud väljendid on lapsikud või vanaaegsed, aga kirjutada foorumis, et kepite või teete paugu nikku, on väga sobilik ja lahe? Eks igale (matsile) oma.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 09:39Mis "fakkima", miks te normaalselt rääkida ei oska? Tuleb ehk veel midagi toredat, nt põrutama, trukkima? Selliseid sõnu ei kasutata inimesega, kelle vastu tunded on. Täiesti neutraalne on foorumis öelda "seksima" või "vahekorras olema".Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:17 Mida sina pakuks? Fakkima? Armatsema?
-
Külaline
Kui 50-60aastasena peab kõigepealt nii palju vaidlema selle üle, kuidas seksimist kutsuda, siis pole ime, et tegevuseks endaks enam mahti pole. 
-
Külaline
Kui mees tuleb sellise jutuga, et teeme törtsu keppi või nikku, siis "vajub" jälle naisel igasugune soov ära. Eks igaühele oma tõesti.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 09:39Mis "fakkima", miks te normaalselt rääkida ei oska? Tuleb ehk veel midagi toredat, nt põrutama, trukkima? Selliseid sõnu ei kasutata inimesega, kelle vastu tunded on. Täiesti neutraalne on foorumis öelda "seksima" või "vahekorras olema".Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:17 Mida sina pakuks? Fakkima? Armatsema?
-
Külaline
no vot. jõuame selleni, et 50-60 aastased kukuvad "keppimiest" kuuldes surnult maha ja hakkavad targutama. seda oligi vaja tõestada. teema selge, nüüd saame rahulikult edasi targutada ja teisi matsideks sõimata. TA olen, muide.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:46Neutraalsed ja üldtunnustatud väljendid on lapsikud või vanaaegsed, aga kirjutada foorumis, et kepite või teete paugu nikku, on väga sobilik ja lahe? Eks igale (matsile) oma.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 09:39
Mis "fakkima", miks te normaalselt rääkida ei oska? Tuleb ehk veel midagi toredat, nt põrutama, trukkima? Selliseid sõnu ei kasutata inimesega, kelle vastu tunded on. Täiesti neutraalne on foorumis öelda "seksima" või "vahekorras olema".![]()
-
Külaline
Minu günekoloog räägib küll vahekorrast, on täiesti noor inimene. Mis ta peaks ütlema siis sinu arust? Kas nussimise ajal valu esineb?seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.
-
Külaline
Ei minesta ära. Ja mina näiteks pole 50-60 aastane, see keppimise sõna on sellegipoolest ebameeldiv. Kõnepruuk ei olene vanusest, pigem ikka haridustasemest ja kasvatusest.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:58no vot. jõuame selleni, et 50-60 aastased kukuvad "keppimiest" kuuldes surnult maha ja hakkavad targutama. seda oligi vaja tõestada. teema selge, nüüd saame rahulikult edasi targutada ja teisi matsideks sõimata. TA olen, muide.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:46Neutraalsed ja üldtunnustatud väljendid on lapsikud või vanaaegsed, aga kirjutada foorumis, et kepite või teete paugu nikku, on väga sobilik ja lahe? Eks igale (matsile) oma.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29
seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.![]()
-
Külaline
Kas mehel mõni potentsiravim ei aita?Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 21:42 Tjah, see vist iseloomuga ka seotud, ei tea...Ma ise ideaalis kord nädalas (vanus 62), mehel kadus libiido juba aastaid tagasi (mõned aastad vanem).
Ega ta selles osas varem ka just ülemäära kirglikkusega silma ei paistnud, aga on muud tugevad pooled ja millestki tuleb alati loobuda. Kahjuks pole sobilikku armukest ette sattunud, olen suht nõudlik ka, aga lootust pole veel kaotanud.![]()
-
Külaline
Miks sa perearstiga oma vahekordadest räägid? Mul ei ole kunagi olnud perearstiga oma intiimelu teemadel juttu.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 09:39Mis "fakkima", miks te normaalselt rääkida ei oska? Tuleb ehk veel midagi toredat, nt põrutama, trukkima? Selliseid sõnu ei kasutata inimesega, kelle vastu tunded on. Täiesti neutraalne on foorumis öelda "seksima" või "vahekorras olema".Guest kirjutas: ↑09 Jaan 2026 20:17 Mida sina pakuks? Fakkima? Armatsema?
-
Külaline
Võl koituma.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:09 kopuleeruma oleks küll netilt korrektne.
-
Külaline
Otsisin sobivaid sünonüüme - usun, et siin on igaühele midagi 
amelema, peale andma, pulka taha panema, saagima, suksutama, taha keerama, koinima, keberniitima, kotte taha panema, krõpsu tegema, niblima, pihvi vahele panema, pirukasse panema, pulgapeitust mängima, rookima, sinki sõitma, toppima, vanainimeste asja tegema, kaablit panema, kargama, sugutama, ruunama, kidistama, kellasid taha panema, sugutama, toru tühjaks laskma, moosi kauna vahele panema, kotte kortsu ajama, ussi leotama, vagu ajama, vellot koopasse saatma, toru õlitama - kõike ei viisti kirjutada, aga väga armsad soovitused kõik. Minu isiklik lemmik on "vellot koopasse saatma", hakkan seda hirmsa keppimise asemel kindlasti kasutama.
amelema, peale andma, pulka taha panema, saagima, suksutama, taha keerama, koinima, keberniitima, kotte taha panema, krõpsu tegema, niblima, pihvi vahele panema, pirukasse panema, pulgapeitust mängima, rookima, sinki sõitma, toppima, vanainimeste asja tegema, kaablit panema, kargama, sugutama, ruunama, kidistama, kellasid taha panema, sugutama, toru tühjaks laskma, moosi kauna vahele panema, kotte kortsu ajama, ussi leotama, vagu ajama, vellot koopasse saatma, toru õlitama - kõike ei viisti kirjutada, aga väga armsad soovitused kõik. Minu isiklik lemmik on "vellot koopasse saatma", hakkan seda hirmsa keppimise asemel kindlasti kasutama.
-
Külaline
Aijaaa, vanainimeste asja tegemine enne ununes nimetamata tõesti jaburate nimetuste hulgas
Aga armatsema on ikka kindel liider jubedate sõnade hulgas.
-
Külaline
Huvitav, miks need sinu kuskilt sõnaraamatust võetud väljendid on kõik sellise negatiivse varjundiga. Kuidagi nii, et panin ära sellele naisele.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:19 Otsisin sobivaid sünonüüme - usun, et siin on igaühele midagi
-
Külaline
mhmh - ja kui perse sügeleb, siis seda sa ka ei maini, sest see pole piisavalt nettGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:04Miks sa perearstiga oma vahekordadest räägid? Mul ei ole kunagi olnud perearstiga oma intiimelu teemadel juttu.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 09:39
Mis "fakkima", miks te normaalselt rääkida ei oska? Tuleb ehk veel midagi toredat, nt põrutama, trukkima? Selliseid sõnu ei kasutata inimesega, kelle vastu tunded on. Täiesti neutraalne on foorumis öelda "seksima" või "vahekorras olema".
-
Külaline
sa ajasid sõnaraamatu ja sünonüümi segi? nojah, mõlemad algavad ju s-iga. ikka juhtub.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:25Huvitav, miks need sinu kuskilt sõnaraamatust võetud väljendid on kõik sellise negatiivse varjundiga. Kuidagi nii, et panin ära sellele naisele.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:19 Otsisin sobivaid sünonüüme - usun, et siin on igaühele midagi
-
Külaline
Huvitav, et sinu arust on variantideks ainult labane kõnepruuk või mittemainimine. Viisakas sõnakasutus sinu repertuaari ei kuulu. Sitt, kusi, perse, nikkumine, need on ainsad sõnad, mida sina tead. Ilmselgelt oled vähese haridustasemega labane inimene.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:27mhmh - ja kui perse sügeleb, siis seda sa ka ei maini, sest see pole piisavalt nettGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:04Miks sa perearstiga oma vahekordadest räägid? Mul ei ole kunagi olnud perearstiga oma intiimelu teemadel juttu.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 10:29
seksime ütlevad nagu rohkem viieaastased. vahekorras olemine on minu vanaldase perearsti kohmakas väljend - selle peale vajub küll normaalsel mehel ära.![]()
-
Külaline
Sa pole kuulnud, et sünonüümid on sõnaraamatus? Oma peast ta neid ju ei kirjutanud, võttis kuskilt.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:28sa ajasid sõnaraamatu ja sünonüümi segi? nojah, mõlemad algavad ju s-iga. ikka juhtub.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:25Huvitav, miks need sinu kuskilt sõnaraamatust võetud väljendid on kõik sellise negatiivse varjundiga. Kuidagi nii, et panin ära sellele naisele.Guest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 11:19 Otsisin sobivaid sünonüüme - usun, et siin on igaühele midagi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 7 külalist