“Kel pole lapsi on konfliktsemad, ebaküpsed, lapsikud”Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 17:15 Minul oli väga raske beebi ja kui ta oli neljane, jäin ka üksikemaks. Aga ikkagi on lapse kasvatamise aeg olnud kõige õnnelikum aeg minu elus. Olen lapse kasvatamise jooksul ise inimesena väga palju arenenud ja küpsenud, kasvanud temaga koos. Seetõttu olen ka tööalaselt olnud edukam, sest lapsega suhtlemine on mind muutnud tasakaalukamaks ja küpsemaks, ajaplaneerimine on paranenud, suudan paremini eesmärgile keskenduda. Minu arust on tööl täiesti näha, kellel pole lapsi, nad on ka ise ebaküpsed ja lapsikud, ajavad mingit mõttetut joru, konfliktsemad, suhtlemisoskus on halvem. Nüüd on mu laps juba teismeline ja väga vahva kaaslane, kellega saab koos kuskil käia ja rääkida, kes aitab mind kodus ja aias väga palju. Ma tahaks, et mul oleks rohkem lapsi, aga olen tänulik ka selle ühe lapse üle.
Jh tõeline küpsus saabub kui oled lapse välja pressinud. Sünnitusehetkel toimub see protsess v?
Tegelikult ei sõltu isikuomadused sellest kas inimesel on lapsed või mitte!. Siin on ikka no s*taks palju konfliktseid ja vajaka suhtlemisoskusega emmesid koos, ning oli kah pk nii.