50-60 aastaste intiimelu

vana hea klassika
Külaline

50-60 aastaste intiimelu

Postitus Postitas Külaline »

kui tihti viitsite keppida? ma ise 58 ja no ega väga ei viitsi ikka küll. mõne korra kuus veab välja. mees on neli aastat noorem ja no ega ta ka väga ei viitsi, aga veits rohkem vist ikka võiks. täna hommikul kohvi juues arutasime, et kuidas meieealistel selle viitsimisega on. siit ka teema :)
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Paar-kolm korda nädalas ikka võiks. Noorema naisega, ise 57.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 09 Jaan 2026 09:12 Paar-kolm korda nädalas ikka võiks. Noorema naisega, ise 57.
TA olen. nojah, ise mõtlen ka idaaalis nii. aga töölt tulles ja väsinult ja pahuralt - ikka viitsid? või pakkusid ka puusalt ja ise viitsid ka korra kuus? avan veits tausta ka - me oleme 35 aastat abielus. meil on ühised huvid ja hobid. suured lapsed ja suur armastus. peame teineteisest lugu, mõtleme sarnaselt, naerame koos ja lõpetame teisteise lauseid.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2026 09:19
Tõutäkk kirjutas: 09 Jaan 2026 09:12 Paar-kolm korda nädalas ikka võiks. Noorema naisega, ise 57.
TA olen. nojah, ise mõtlen ka idaaalis nii. aga töölt tulles ja väsinult ja pahuralt - ikka viitsid? või pakkusid ka puusalt ja ise viitsid ka korra kuus? avan veits tausta ka - me oleme 35 aastat abielus. meil on ühised huvid ja hobid. suured lapsed ja suur armastus. peame teineteisest lugu, mõtleme sarnaselt, naerame koos ja lõpetame teisteise lauseid.
Kuidas 35 aasta jooksul selle keppimisega oli?
Külaline

Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 09:29
Külaline kirjutas: 09 Jaan 2026 09:19
Kuidas 35 aasta jooksul selle keppimisega oli?
TA olen. algus oli maruline ikka kordi ööpäevas ja paraja maratoni mõõtu. siis muutus stabiilsemaks - no nii korra, paar päevas. aga nüüd on kuidagi soiku jäänud. kui meenutada, siis mingi 10 aastat vast.
Külaline

Mehega seksida pole üldse huvi, ma ei saa sealt midagi eriti ja tema pole ka eriti huvitatud. Mul on vibraator, sellega rahuldan end 2-3 korda kuus ja mulle nii sobib. Vanust on 55.
Külaline

Paar korda kuus tuleb ära.
Külaline

Kõik oleneb ju partnerist ja omavahelisest sobivusest. Ma küll ei suuda vastu panna, kui mind voodis kas või läbi une mõnusalt ja erootiliselt silitatakse. Pikalt ja erutavalt. Kas või iga õhtu. See on üks asi, mis meil eksiga väga hästi oli. Paraku hetkel juba pikemalt üksi ja pean iseendaga tegelema. Suvalised partnerid ei paku huvi.
Külaline

"Keppima" on väga nõme sõna, sellest hullemad veel on ainult ni**uma ja nu**ima.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 19:11 "Keppima" on väga nõme sõna, sellest hullemad veel on ainult ni**uma ja nu**ima.
Mida sina pakuks? Fakkima? Armatsema?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2026 20:17
Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 19:11 "Keppima" on väga nõme sõna, sellest hullemad veel on ainult ni**uma ja nu**ima.
Mis seksimisel viga oleks? Armatsema ja voodielu elama ajavad ka asja ära.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 20:20
No need kaks viimast on küll ääretult kohmakad ja nõmedad.
Külaline

Olgu kohmakad, aga mitte nii rõvedad toreda ja intiimse tegevuse kohta nagu keppimine jm sarnased.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 20:27 Olgu kohmakad, aga mitte nii rõvedad toreda ja intiimse tegevuse kohta nagu keppimine jm sarnased.
Keppimine ei ole rõve sõna. Iga kell eelistan seda sinu soovitatutele, eriti armatsemisele, mis on minu arust lausa nilbe.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 20:39
Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 20:27 Olgu kohmakad, aga mitte nii rõvedad toreda ja intiimse tegevuse kohta nagu keppimine jm sarnased.
Keppimine ei ole rõve sõna. Iga kell eelistan seda sinu soovitatutele, eriti armatsemisele, mis on minu arust lausa nilbe.
TA olen. minu meelest on ka keppimine suht neutraalne, nende pakutud fopaadega võrreldes. aga äkki on kellelgi mõni veel parem väljend pakkuda? käige aga välja :)
Külaline

Guest kirjutas: 09 Jaan 2026 20:20
Koinima?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2026 20:52TA olen. minu meelest on ka keppimine suht neutraalne, nende pakutud fopaadega võrreldes.
Kepitakse prostiga või üheöösuhtes. Neutraalne see küll pole, pigem labastav.
Külaline

Tjah, see vist iseloomuga ka seotud, ei tea...Ma ise ideaalis kord nädalas (vanus 62), mehel kadus libiido juba aastaid tagasi (mõned aastad vanem).
Ega ta selles osas varem ka just ülemäära kirglikkusega silma ei paistnud, aga on muud tugevad pooled ja millestki tuleb alati loobuda. Kahjuks pole sobilikku armukest ette sattunud, olen suht nõudlik ka, aga lootust pole veel kaotanud. :D
Külaline

Ma ei tea, kas asi on vanuses(olen ise noorem kui 50, olen 36) aga ka minu jaoks keppimine/nikkumine tähendab pigem rajut/räiget/loomalikku seksi, kus üksteise seljas kähku asi ära aetakse.
Lihtsalt seks öelda on okei.
Armatsemine on pigem selline hellutustega pooleks ninnu-nännu aeglane püherdamine/kaisutamine ja pikaaegsem nautlemine, koos pika eelmänguga.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Jaan 2026 21:42 Tjah, see vist iseloomuga ka seotud, ei tea...Ma ise ideaalis kord nädalas (vanus 62), mehel kadus libiido juba aastaid tagasi (mõned aastad vanem).
Ega ta selles osas varem ka just ülemäära kirglikkusega silma ei paistnud, aga on muud tugevad pooled ja millestki tuleb alati loobuda. Kahjuks pole sobilikku armukest ette sattunud, olen suht nõudlik ka, aga lootust pole veel kaotanud. :D
Kas sul on see kord nädalas alati olnud või oli varem rohkem ja huvi kadus seoses menopausiga?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 8 külalist