Äkki see tema "veip" on hoopis kanep või tõmbab veidi kokat lisaks. Siis võib küll nii palju minna ja rohkemgi.Jube, mis see veipimine maksab. Tuttav naine, kes pole sigaretti iial teinud, veibib ja selle peale kulutab 600 eurot kuus.
Mis arvate, kisub kitsaks suitsuga?
-
Külaline
-
Külaline
Halloo, me räägime mõjust teistele inimestele. See, mil moel inimene ennast tappa on otsustanud, pole hetkel teemaks. Kas keegi ei oska siis vastata, kas veip on sama hull kõrvalviibijale kui sigaret? Lihtsalt taju mõttes - et kui oled veipija seltskonnas, kas haised ka pärast üleni millegi järele?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 16:45Kõikide nikotiinitoodete tarbimine läheb suitsetamise alla. Mina siin küll vahet ei näe, kas kimutakse tavalist või elektroonilist sigaretti. Veibiga imetakse endale veel rohkem nikotiini sisse kui tavalise suitsuga, seega kuidagi parem see küll ei ole.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:04Jutt on ju suitsetamisest, mitte veipimisest, ei?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:01
Eestis on suitsetajaid 13%, lisame sinna veel veipijad, keda on absoluutselt igal pool.
Eks 10 aasta pärast on sellest 13%-st järele jäänud tubli 0,6% või nii. Viimase 10 aastaga on Eesti suitsetajate arv vähenenud just nii palju - ca 13% võrra, 10 aastat tagasi oli 26%.
-
Külaline
On juba vastatud, et jah, on sama hull kui tavaline suits kõrvalseisjatele sisse hingates. Kui sa tunned veibi lõhna, siis see juba kahjustab sind. Haised ka millegi järele tõesti, kui viibid veibisuitsu sees.Kas keegi ei oska siis vastata, kas veip on sama hull kõrvalviibijale kui sigaret? Lihtsalt taju mõttes - et kui oled veipija seltskonnas, kas haised ka pärast üleni millegi järele?
-
Külaline
Milline ebaloogiline jutt! Ma suitsetasin viimati 8 aastat tagasi ning mul kulus suitsule toona 190 eurot kuus.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:19Suht loll jutt. Või ma ei tea, mida ta veibib. Mul kulus ennem maha jätmist veipimisele 37 eurot kuus ja ma veipisin ikka hullult palju ja sageli. Muidugi on kallimaid veipe ka, aga 600 on küll üle pakutud.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 14:42 Jube, mis see veipimine maksab. Tuttav naine, kes pole sigaretti iial teinud, veibib ja selle peale kulutab 600 eurot kuus.
-
Külaline
20 eurot päev oli tema veipimise maksumus.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:21Äkki see tema "veip" on hoopis kanep või tõmbab veidi kokat lisaks. Siis võib küll nii palju minna ja rohkemgi.Jube, mis see veipimine maksab. Tuttav naine, kes pole sigaretti iial teinud, veibib ja selle peale kulutab 600 eurot kuus.
-
Külaline
Siis on tõesti küsimus, mida ta täpselt veipis...Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:0320 eurot päev oli tema veipimise maksumus.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:21Äkki see tema "veip" on hoopis kanep või tõmbab veidi kokat lisaks. Siis võib küll nii palju minna ja rohkemgi.Jube, mis see veipimine maksab. Tuttav naine, kes pole sigaretti iial teinud, veibib ja selle peale kulutab 600 eurot kuus.
-
Külaline
8 aastat tagasi oli suitsu hind väga odav.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:02Milline ebaloogiline jutt! Ma suitsetasin viimati 8 aastat tagasi ning mul kulus suitsule toona 190 eurot kuus.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:19Suht loll jutt. Või ma ei tea, mida ta veibib. Mul kulus ennem maha jätmist veipimisele 37 eurot kuus ja ma veipisin ikka hullult palju ja sageli. Muidugi on kallimaid veipe ka, aga 600 on küll üle pakutud.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 14:42 Jube, mis see veipimine maksab. Tuttav naine, kes pole sigaretti iial teinud, veibib ja selle peale kulutab 600 eurot kuus.
Mina veibi hindadega kursis ei ole aga tõesti see 600 tundub liialdatud.
-
Külaline
Mis ta nii odav oli, 4.40 oli pakk, nüüd vist 6 või miskit? 8 aastaga ka palk 2 korda tõusnud.Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2026 18:558 aastat tagasi oli suitsu hind väga odav.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:02Milline ebaloogiline jutt! Ma suitsetasin viimati 8 aastat tagasi ning mul kulus suitsule toona 190 eurot kuus.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:19
Suht loll jutt. Või ma ei tea, mida ta veibib. Mul kulus ennem maha jätmist veipimisele 37 eurot kuus ja ma veipisin ikka hullult palju ja sageli. Muidugi on kallimaid veipe ka, aga 600 on küll üle pakutud.
-
Külaline
Mida ta ikka veipis, neid ühekordseid 3 tk päevas. Seal pole ju midagi suurt sees.
-
Külaline
Minu mäletamist mööda oli ikka odavamKülaline kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:41Mis ta nii odav oli, 4.40 oli pakk, nüüd vist 6 või miskit? 8 aastaga ka palk 2 korda tõusnud.Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2026 18:558 aastat tagasi oli suitsu hind väga odav.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 21:02
Milline ebaloogiline jutt! Ma suitsetasin viimati 8 aastat tagasi ning mul kulus suitsule toona 190 eurot kuus.
-
Külaline
On suur osa inimesi, kellel pole ei mõistust ega tahtejõudu ja neid me ei muuda. Küll aga saame teiste kaitseks teha reegleid ja neid peaks rohkemgi tegema. Loomulikult saab iga inimene teha oma kodus mida soovib - tingimusel, et see kodu on erakrundil ja naabri akendest piisavalt kaugel. Suitsetagu palju soovib. Keegi ei käsi korrusemaja rõdul hiilida. Häda ainult selles, et kui mõistust pole, siis väga lihtsalt sinna eramajja kolimine ei taha õnnestuda ka...
-
Külaline
Kindlasti mitte, ma tõmbasin rohelist Kenti. 4,40 või lausa 4.60 oli.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:51 On suur osa inimesi, kellel pole ei mõistust ega tahtejõudu ja neid me ei muuda. Küll aga saame teiste kaitseks teha reegleid ja neid peaks rohkemgi tegema. Loomulikult saab iga inimene teha oma kodus mida soovib - tingimusel, et see kodu on erakrundil ja naabri akendest piisavalt kaugel. Suitsetagu palju soovib. Keegi ei käsi korrusemaja rõdul hiilida. Häda ainult selles, et kui mõistust pole, siis väga lihtsalt sinna eramajja kolimine ei taha õnnestuda ka...
Aplaus!
-
Külaline
Ühemõõtmelisele mõtlemisele ei peaks küll aplodeerima. Suitsetab - halb, rumal, hariduseta, vaene, kuri, kade ja õel ... ei suitseta - hea, tark, haritud, jõukas, heatahtlik, lahke ja sõbralik, eks ole?Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 17:48Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:51 On suur osa inimesi, kellel pole ei mõistust ega tahtejõudu ja neid me ei muuda. Küll aga saame teiste kaitseks teha reegleid ja neid peaks rohkemgi tegema. Loomulikult saab iga inimene teha oma kodus mida soovib - tingimusel, et see kodu on erakrundil ja naabri akendest piisavalt kaugel. Suitsetagu palju soovib. Keegi ei käsi korrusemaja rõdul hiilida. Häda ainult selles, et kui mõistust pole, siis väga lihtsalt sinna eramajja kolimine ei taha õnnestuda ka...
Aplaus!![]()
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 18:04Ühemõõtmelisele mõtlemisele ei peaks küll aplodeerima. Suitsetab - halb, rumal, hariduseta, vaene, kuri, kade ja õel ... ei suitseta - hea, tark, haritud, jõukas, heatahtlik, lahke ja sõbralik, eks ole?Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 17:48Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 19:51 On suur osa inimesi, kellel pole ei mõistust ega tahtejõudu ja neid me ei muuda. Küll aga saame teiste kaitseks teha reegleid ja neid peaks rohkemgi tegema. Loomulikult saab iga inimene teha oma kodus mida soovib - tingimusel, et see kodu on erakrundil ja naabri akendest piisavalt kaugel. Suitsetagu palju soovib. Keegi ei käsi korrusemaja rõdul hiilida. Häda ainult selles, et kui mõistust pole, siis väga lihtsalt sinna eramajja kolimine ei taha õnnestuda ka...
Aplaus!![]()
![]()
Elementaarne, et suitsetatakse väga erinevatel põhjustel, üks rumalusest, teine sellest, et meeldib, kolmas ongi enesehävitusliku mõtlemisega, neljas laiskusest, viies ... kuues ... jne. Suur osa Eesti vanemast teadlaskonnast ning eriti veel kunstnikkonnast suitsetab. Mõistust pole? See ei muuda muidugi vajadust suitsetamist piirata, küll nad harjuvad - aga selliseid imelikke lahterdusi pole ka vaja teha.
Aa, mis sa seletad nüüd. Ma tahan ka 50 saades sigari ette lükata, aga teen seda oma majas, siin on vahe.
-
Külaline
Aga aken ikka võib lahti olla, kui oma köögis suitsu teed? Või tahetakse see ka keelata?
-
Külaline
Muidugi tuleks ka see ära keelata. Eriti kortermajas.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 23:12 Aga aken ikka võib lahti olla, kui oma köögis suitsu teed? Või tahetakse see ka keelata?
NB! Ma ise olen suitsetaja aga ma ei ole iial vabatahtlikult oma kodus siseruumis suitsu teinud. Ka mitte akna peal. See imbub läbi ventikate ja seinte ka mujale. Öäääk
Eramajas kimu nii palju suitsu toas kui tahad. Aga kortermajas ei!
-
Külaline
Ronisid siis iga kord õue?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 23:19NB! Ma ise olen suitsetaja aga ma ei ole iial vabatahtlikult oma kodus siseruumis suitsu teinud. Ka mitte akna peal. See imbub läbi ventikate ja seinte ka mujale.
-
Külaline
Jah
-
Külaline
Ja mitte rõdule?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: mõtlenOMApeaga, rucola ja 10 külalist