See on ka mõttetu kommentaar, aga selle ülbikmoori sõnavara on ebameeldivam. Kohe hakkab mingiteks lollideks ja imbekateks sõimama.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:50Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 16:30Ma arvan, et sa ostad hoopis poest kartulisalatit. Ei usu, et inimene, kellel käib ühe sibula koorimine ja hakkimine ülejõu, koorib ja keedab kartuleid. Või viitsib hakkida vorsti ja muna.
Ja mina räägin sellisest siin, sest sooviks aru saada, mismoodi nii mõelda üldse saab ja miks ning mis see tema asi on, mida keegi salatisse paneb? Mõttetu, risustav kommentaar, ebasõbralik ja sildistav.
Kartulisalat
-
Külaline
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:51See on ka mõttetu kommentaar, aga selle ülbikmoori sõnavara on ebameeldivam. Kohe hakkab mingiteks lollideks ja imbekateks sõimama.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:50Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 16:30
Ma arvan, et sa ostad hoopis poest kartulisalatit. Ei usu, et inimene, kellel käib ühe sibula koorimine ja hakkimine ülejõu, koorib ja keedab kartuleid. Või viitsib hakkida vorsti ja muna.
Ja mina räägin sellisest siin, sest sooviks aru saada, mismoodi nii mõelda üldse saab ja miks ning mis see tema asi on, mida keegi salatisse paneb? Mõttetu, risustav kommentaar, ebasõbralik ja sildistav.
No ma sain šoki vanuseid vaadates, oli siin teema, kui siin enamus juba 55+ on, siis pole ime, et taolisi mitmeid siin.
Jah, pole kellegi asi kobiseda, mida keegi salatisse paneb. Ja väikse sibula koorimine ei käi kellegile üle jõu, iseasi, kas seda teha tahetakse, või kas see sibul üldse maitsebki, et seda koorida. Kartulite koorimine ja keetmine pole ka raske, ma ikka teen seda, sest paljast guljašši ju ei söö, midagi tahedamat ka vaja kõrvale võtta. Tsiteeritud kommentaar oli mind halvustav. Aga mõnel vbl on tõesti päev korda läinud, kui kellegile saab midagi halvasti öelda, aga normaalne see muidugi ei ole.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:50Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 16:30Ma arvan, et sa ostad hoopis poest kartulisalatit. Ei usu, et inimene, kellel käib ühe sibula koorimine ja hakkimine ülejõu, koorib ja keedab kartuleid. Või viitsib hakkida vorsti ja muna.
-
Külaline
Mina olen sinuga nõus! Eriti kummaline veel, et sama inimene lubas kedagi siin raporteerida ja tahab kandideerida foorumi adminiks, et hakata siin korda looma.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:42Mina räägin taolistest kommentaaridest:Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:34Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 15:31
Jaaa, kindlasti on igal pool, kus keegi sõimab, tegemist ühe isikuga, lõpeta ära, sa ei tee isegi inimestel vahet.
Just. Hüppaja on siin ikka see tüüp, kes lajatab teistele nii süütus teemas nagu seda on kartulisalat, et kui mingit koostisosa ei pane, mida tema paneb, oled kohe laisk. No halloo?
Kas peab niimoodi kirjutama või? Kohe hädavajalik? Mats on see, kes niimoodi kirjutab. Ja seda saab igas teemas lugeda. Söögu oma sibulat või ärgu söögu, keda huvitab.Mis kelbas see on? Meie perele ei maitse sibul salatis. Ma arvan hälle, et sa oled loll.
-
Külaline
Olgem ausad! Sina ise oled siin foorumis olnud ka halvustav ja lausa mõnitav. Alles eile oli sinult kommentaar, kus kedagi alavääristasid ja mõnitasid, et too ei oska EKI-t kasutada.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Jaan 2026 17:57Jah, pole kellegi asi kobiseda, mida keegi salatisse paneb. Ja väikse sibula koorimine ei käi kellegile üle jõu, iseasi, kas seda teha tahetakse, või kas see sibul üldse maitsebki, et seda koorida. Kartulite koorimine ja keetmine pole ka raske, ma ikka teen seda, sest paljast guljašši ju ei söö, midagi tahedamat ka vaja kõrvale võtta. Tsiteeritud kommentaar oli mind halvustav. Aga mõnel vbl on tõesti päev korda läinud, kui kellegile saab midagi halvasti öelda, aga normaalne see muidugi ei ole.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 16:50Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 16:30
Ma arvan, et sa ostad hoopis poest kartulisalatit. Ei usu, et inimene, kellel käib ühe sibula koorimine ja hakkimine ülejõu, koorib ja keedab kartuleid. Või viitsib hakkida vorsti ja muna.
Olgu siinkohal muuseas mainitud, et nagu alati, eksisid ka selles teemas, kui üritasid kellegi "keeleviga" parandada.
Oled ka teistes teemades sildistanud ja halvustanud.
-
Külaline
Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/d ... jama/1/est
-
Külaline
Mine nüüd kiiresti EKI-sse ja vaata üle, kuidas käändub sõna 'keegi'. Ja siis anna meile teada, mida sa asjast arvad ja kuidas loetust aru said. Ole tublike.
-
Külaline
Kelbas pole mingi uuema aja sõna ja midagi ilusat selle sõna kasutamises kindlasti ei ole, eriti kui lause teises pooles käib juurde loll. Ei ole see kuidagi noortepärane ütlus absoluutselt, mina keskealisena tean seda sõna rohkem kui teismelsed. Neil on teised sõnad.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
-
Külaline
Sinu arust on see kuidagi positiivne sõna või? Loll on ka sõnaveebirs olemas, see ei tee seda vahvaks slängisõnaks. Loomulikult on see matsi öeldud lause. Kellegi ütlemine, et ajad rumalat juttu, plärised vms seal sünonüümina oli toodud, pole kuidagi paremad.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
-
Külaline
Kelbas on pigem vanemate inimeste sõna, mitte noorte. Mina ei usu, et keegi noor inimene selle lause kirjutas.
-
Külaline
Kelbast ajama tähendab jama ajama. Sul on kõik matsid, puhka jalga ja vaata peeglisse. Hakkad oma vingu ja matsitamisega juba väga ära tüütama. Sinusugune foorumi adminniks? Ära aja naerma.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 16:52Sinu arust on see kuidagi positiivne sõna või? Loll on ka sõnaveebirs olemas, see ei tee seda vahvaks slängisõnaks. Loomulikult on see matsi öeldud lause. Kellegi ütlemine, et ajad rumalat juttu, plärised vms seal sünonüümina oli toodud, pole kuidagi paremad.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 18:11Kelbast ajama tähendab jama ajama. Sul on kõik matsid, puhka jalga ja vaata peeglisse. Hakkad oma vingu ja matsitamisega juba väga ära tüütama. Sinusugune foorumi adminniks? Ära aja naerma.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 16:52Sinu arust on see kuidagi positiivne sõna või? Loll on ka sõnaveebirs olemas, see ei tee seda vahvaks slängisõnaks. Loomulikult on see matsi öeldud lause. Kellegi ütlemine, et ajad rumalat juttu, plärised vms seal sünonüümina oli toodud, pole kuidagi paremad.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
Hahahaha, reaalselt naeran juba, sest jälle saab keegi kolmas süüdistuse asjas, mida ta teinud pole. Guest nimega postitamine tuleb ikka ära keelata.
-
Külaline
Oled juua täis või laksu all? Kuidas sa loogiliselt ei suuda mõelda?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 19:08Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 18:11Kelbast ajama tähendab jama ajama. Sul on kõik matsid, puhka jalga ja vaata peeglisse. Hakkad oma vingu ja matsitamisega juba väga ära tüütama. Sinusugune foorumi adminniks? Ära aja naerma.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 16:52
Sinu arust on see kuidagi positiivne sõna või? Loll on ka sõnaveebirs olemas, see ei tee seda vahvaks slängisõnaks. Loomulikult on see matsi öeldud lause. Kellegi ütlemine, et ajad rumalat juttu, plärised vms seal sünonüümina oli toodud, pole kuidagi paremad.
Hahahaha, reaalselt naeran juba, sest jälle saab keegi kolmas süüdistuse asjas, mida ta teinud pole. Guest nimega postitamine tuleb ikka ära keelata.
![]()
-
Külaline
Loogikaga on sul endal pahasti, mina pole mingiks adminniks tahtnud saada, selles suhtes su selgeltnägemine läks tiba viltu.Kuidas sa loogiliselt ei suuda mõelda?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 19:15Loogikaga on sul endal pahasti, mina pole mingiks adminniks tahtnud saada, selles suhtes su selgeltnägemine läks tiba viltu.Kuidas sa loogiliselt ei suuda mõelda?
Aga proovida tahaksid? Ära häbene nüüd.
-
Külaline
Muidugi tahab! Peab ju end teistest paremaks.
-
Külaline
Kas sõna imbekas on ka tavaline, levinud släng?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
See sõna esitati sama isiku (NB! foorumi adminiks kandideerija!) poolt, kes nimetas siin kedagi põhiharidusega lolliks, kaagutajaks ja kelbase ajajaks.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:18Kas sõna imbekas on ka tavaline, levinud släng?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
See sõna esitati sama isiku (NB! foorumi adminiks kandideerija!) poolt, kes nimetas siin kedagi põhiharidusega lolliks, kaagutajaks ja kelbase ajajaks.
Nii, ja järgmiseks tõmbasid sa rattale suvalise matsi nimetuse kasutaja ja süüdistasid ju teda, et just tema tahtis adminniks hakata. Mitu sul neid süüdlasi siis on?
Imbekas päris armsalt kõlab.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:18Kas sõna imbekas on ka tavaline, levinud släng?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
Adminniks ikka, saamegi kõik teada, kes oleme.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Karlsson, libakägu ja 8 külalist