Mis arvate, kisub kitsaks suitsuga?
-
Külaline
Kitsaks? Kas tänapäeval üldse keegi veel suitsetab? Pole ammu näinud. Viimati nägin suitsetavaid inimesi eelmisel aastal Horvaatias. Täiesti veider vaatepilt.
-
Külaline
Sa mine korra selle lingi kommentaariumi, suitsetajad räuskavad seal mis kole ja paistab, et siin samas Eestis elavad.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 12:50 Kitsaks? Kas tänapäeval üldse keegi veel suitsetab? Pole ammu näinud. Viimati nägin suitsetavaid inimesi eelmisel aastal Horvaatias. Täiesti veider vaatepilt.
-
Külaline
Eestis on suitsetajaid 13%, lisame sinna veel veipijad, keda on absoluutselt igal pool.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 12:50 Kitsaks? Kas tänapäeval üldse keegi veel suitsetab? Pole ammu näinud. Viimati nägin suitsetavaid inimesi eelmisel aastal Horvaatias. Täiesti veider vaatepilt.
-
Külaline
Jutt on ju suitsetamisest, mitte veipimisest, ei?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:01Eestis on suitsetajaid 13%, lisame sinna veel veipijad, keda on absoluutselt igal pool.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 12:50 Kitsaks? Kas tänapäeval üldse keegi veel suitsetab? Pole ammu näinud. Viimati nägin suitsetavaid inimesi eelmisel aastal Horvaatias. Täiesti veider vaatepilt.
Eks 10 aasta pärast on sellest 13%-st järele jäänud tubli 0,6% või nii. Viimase 10 aastaga on Eesti suitsetajate arv vähenenud just nii palju - ca 13% võrra, 10 aastat tagasi oli 26%.
-
Külaline
Unista edasi. Suitsetatud on ammustest aegadest ja lollide regulatsioonidega seda ära ei muuda.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:11Unista edasi. Suitsetatud on ammustest aegadest ja lollide regulatsioonidega seda ära ei muuda.
Err või kus see täna oli, et tervisekindlustusmaks tervele kodanikele vähendada ja igasugu suitsetajad jne maksavad ka rohkem. See oleks sümpaatne.
Tuleks kaasaega ära.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:11Unista edasi. Suitsetatud on ammustest aegadest ja lollide regulatsioonidega seda ära ei muuda.
Aastaalgus on, jäta maha, soodne aeg.
Rõdul vbl tohivad suitsetada, hais hajub ära, aga oma ruumides küll mitte, naabritele tuleb. Ei tea, meil seaduseid pole, avalikes siseruumides ei tohi, aga eraomandis võib, imelik küll. Nagu seal vähem haiseks, või sealt vähem leviks.
-
Külaline
Jube, mis see veipimine maksab. Tuttav naine, kes pole sigaretti iial teinud, veibib ja selle peale kulutab 600 eurot kuus.
-
Külaline
-
Külaline
Kas veipimine on sinu arvates siis parem kui suitseatamine?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:04Jutt on ju suitsetamisest, mitte veipimisest, ei?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:01Eestis on suitsetajaid 13%, lisame sinna veel veipijad, keda on absoluutselt igal pool.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 12:50 Kitsaks? Kas tänapäeval üldse keegi veel suitsetab? Pole ammu näinud. Viimati nägin suitsetavaid inimesi eelmisel aastal Horvaatias. Täiesti veider vaatepilt.
Eks 10 aasta pärast on sellest 13%-st järele jäänud tubli 0,6% või nii. Viimase 10 aastaga on Eesti suitsetajate arv vähenenud just nii palju - ca 13% võrra, 10 aastat tagasi oli 26%.
-
Külaline
Vat ma ei tea, seepärast oligi küsimärk. Ma ei tea neist midagi, keegi lähedastest ega tuttavatest ei suitseta ega veibi - aga minu arust veip ei haise samamoodi?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 14:54Kas veipimine on sinu arvates siis parem kui suitseatamine?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:04Jutt on ju suitsetamisest, mitte veipimisest, ei?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:01
Eestis on suitsetajaid 13%, lisame sinna veel veipijad, keda on absoluutselt igal pool.
-
Külaline
See veipimine ju vaat et kahjuikum. Tuttav veipija enam räägitud ei saagi normaalselt, aina köhatab.
https://www.regionaalhaigla.ee/blogi/ku ... -e-sigaret
-
Külaline
Veipijale endale küll, aga kuidas kõrvalseisjatega on? Mina ei tea.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 15:19 See veipimine ju vaat et kahjuikum. Tuttav veipija enam räägitud ei saagi normaalselt, aina köhatab.
-
Külaline
Käin grossist mööda, sageli seal seina kõrval üks naisparm haiseb suitsetada, väkk.
-
Külaline
Kõikide nikotiinitoodete tarbimine läheb suitsetamise alla. Mina siin küll vahet ei näe, kas kimutakse tavalist või elektroonilist sigaretti. Veibiga imetakse endale veel rohkem nikotiini sisse kui tavalise suitsuga, seega kuidagi parem see küll ei ole.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:04Jutt on ju suitsetamisest, mitte veipimisest, ei?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 13:01Eestis on suitsetajaid 13%, lisame sinna veel veipijad, keda on absoluutselt igal pool.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 12:50 Kitsaks? Kas tänapäeval üldse keegi veel suitsetab? Pole ammu näinud. Viimati nägin suitsetavaid inimesi eelmisel aastal Horvaatias. Täiesti veider vaatepilt.
-
Külaline
Mitmetes riikides see juba nii on. Nii suitsetamise kui grillimise keeld rõdul. Täiesti ok mu meelest. Mõnes Ida-Euroopa riigis ehk tõesti peetakse seda "isikuvabaduse rikkumiseks", mujal aga on inimesed ammu aru saanud, et see pole normaalne.
-
Külaline
Muidugi ei tohiks kortermaja rõdul ei suitsetada ega grillida, mõlemad on teisi kahjustavad tegevused. Suits on teisele sissehingates mürgine. Kui sa tunned suitsulõhna, siis see juba mõjutab sind. Veibisuits võib küll paremini lõhnata, aga see on täpselt sama kahjulk. Veibis on osad põlemisega seotud kahjulikud ained puudu, mis on tavasuitsus, aga raskemetalle on seal rohkem. Lisaks on veibiga palju lihtsam endale suurt kogust nikotiini sisse ahmida kui tavasuitsuga. Osad teismelised suitsetavad korraga terve veibi seadmetäie ära, kus on 20 tavasigareti nikotiin sees.
-
Külaline
Suht loll jutt. Või ma ei tea, mida ta veibib. Mul kulus ennem maha jätmist veipimisele 37 eurot kuus ja ma veipisin ikka hullult palju ja sageli. Muidugi on kallimaid veipe ka, aga 600 on küll üle pakutud.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 14:42 Jube, mis see veipimine maksab. Tuttav naine, kes pole sigaretti iial teinud, veibib ja selle peale kulutab 600 eurot kuus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, dmy, Google [Bot], kaegu, Karlsson ja 9 külalist