Miks põsed nii veidralt punnis peavad olema
-
Külaline
Et noorem välja näha muidugi. Sülelastel on ka kõigil põsed punnis 
-
Külaline
Kui oled (ilusüstimata) keskealine, siis võta endal põsesarnadest kinni ja tõsta - kas suu ja nina vaheline vagu kadus? Kadus, eks.
Eesmärk ongi tegelikult see ehk näo alaosa vajumise varjamine ja suu-nina vahelise vao kaotamine. Selleks aga peab põsesarna aluse täis süstima, mistõttu tekibki punnis põsk. Mõne nurga alt pildistades on punnis põsed eriti näha.
Eesmärk ongi tegelikult see ehk näo alaosa vajumise varjamine ja suu-nina vahelise vao kaotamine. Selleks aga peab põsesarna aluse täis süstima, mistõttu tekibki punnis põsk. Mõne nurga alt pildistades on punnis põsed eriti näha.
-
Külaline
Ikka suht jube on selline kunstlik punnpõsk. Nagu pinksipsllid oleks endale põske toppinud. Kusjuures need nasolabiaalsed vaod on antud juhul ju hoopis eriti esile tulnud.
-
Külaline
Ilus see igatahes ei ole. Esteetiline samuti mitte. Jah, iga naine teeb oma kehaga täpselt seda, mida ise tahab, aga no... mul on kahju vaadata neid "ilu"süstidega tehtud nägusid. Igasugune loomulikkus on kadunud.
-
Külaline
Ma käisin kunagi süste tegemas ja siis süstija tahtis mulle ka hirmsasti sinna midagi süstida, et küll annab hea efekti. Minu arust põskede rippumist küll kuidagi ei peitnud, aga nägu läks palju mehelikumaks. Kohe väga kole kohe oli. Marju Karin veab veel täitsa välja selle look'i, aga mina olin kohe lausa tont. Samas noortel inimestel ju pole selliseid punnpõski. Nagu Kris Jenner, tema olevat lausa mingid implantaadid sinna toppinud, aga noorena polnud ju selline nägu tal.
-
Külaline
Kuidas te teda küll ilusaks peate, sellest mina aru ei saa. Kuidas küll teda ilueeskujuks toodud on, sellest maitsest ma aru ei saa.
Oleks ta lihtsalt keegi, mitte eeskujuks...ma ei ütleks ühtegi halba sõna.
-
Külaline
Vana ta tütar on, et see ka juba nii punnis?
-
Külaline
Ei tea jah, miks tahetakse nii võlts välja näha

-
Külaline
Tütrel ei ole häda midagi. Kõrged põsesarnad tunduvad päritavad olevat.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:11 Vana ta tütar on, et see ka juba nii punnis?
Kui palju on suurele M-ile süüks pandud, et ta oma põskedega midagi teinud on. Ei olegi. Need ongi tal sellised, eriti paistavad välja uuesti, kui kaalust alla võttis. Miks ta peaks põskede asja varjama, kui kõike muud nii avalikult jaganud on. Sama ka M.K tütrega. Võttis kaalust alla ja nüüd tulid rohkem esile.
M.K ise ilmselt on sinna midagi lisanud. Vist.
Vaadakse Malluka põski, kui ta noor oli. See on aastast 2014
-
Külaline
Vaatan, et Mallukal on loomulikult ilusad sirged hambad. Oleks neid tiba valgendanud ja olekski ilus olnud. Aga nüüd pani mingid katted sinna peale ja need hambad on liiga esiletükkivad. Naeratus nagu protseesidega pensionäril.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:43Tütrel ei ole häda midagi. Kõrged põsesarnad tunduvad päritavad olevat.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:11 Vana ta tütar on, et see ka juba nii punnis?
Kui palju on suurele M-ile süüks pandud, et ta oma põskedega midagi teinud on. Ei olegi. Need ongi tal sellised, eriti paistavad välja uuesti, kui kaalust alla võttis. Miks ta peaks põskede asja varjama, kui kõike muud nii avalikult jaganud on. Sama ka M.K tütrega. Võttis kaalust alla ja nüüd tulid rohkem esile.
![]()
-
Külaline
Selliste punnidega võiks nii laiast naeratusest hoiduda.
-
Külaline
Ei need ta loomulikud hambad. Ilmselt täidisega parandatud. Googeldades eelmist pilti tuli välja ka see, mis tal tegelt ennem olid. Googelda Mallukas 2014Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:55Vaatan, et Mallukal on loomulikult ilusad sirged hambad. Oleks neid tiba valgendanud ja olekski ilus olnud. Aga nüüd pani mingid katted sinna peale ja need hambad on liiga esiletükkivad. Naeratus nagu protseesidega pensionäril.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:43Tütrel ei ole häda midagi. Kõrged põsesarnad tunduvad päritavad olevat.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:11 Vana ta tütar on, et see ka juba nii punnis?
![]()
See võib olla ka fotograafi viga, kui valgus on liiga pea kohalt. Kunagi oli kuskil lehes fotoseina galerii mingi ürituse külastajatest, kus peaaegu kõigil olid sellised põsed- ilmselgelt kehv valgustuse seadistus.
-
Külaline
Ei tea, mis veel enne olid, aga siin esimesel pildil on kenad hambad, võiks vaid veidi valgemad olla, ongi kena. Aga see, mis tal praegu on, teeb naeratuse pensionäri omaks, sest hambad on liiga suured. Kannil on sama häda nende hammastega.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 00:43Ei need ta loomulikud hambad. Ilmselt täidisega parandatud. Googeldades eelmist pilti tuli välja ka see, mis tal tegelt ennem olid. Googelda Mallukas 2014Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:55Vaatan, et Mallukal on loomulikult ilusad sirged hambad. Oleks neid tiba valgendanud ja olekski ilus olnud. Aga nüüd pani mingid katted sinna peale ja need hambad on liiga esiletükkivad. Naeratus nagu protseesidega pensionäril.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:43
Tütrel ei ole häda midagi. Kõrged põsesarnad tunduvad päritavad olevat.
![]()
-
Külaline
Aidakse mul mõista. Neist põskedest on ok rääkida, ei meeldi ja imelikud?
Kui aga öelda et sul on toa seinad nii valged nagu haiglas seinad, on ebaviisaakas.
Kas see on see, et antud ininest kelle põskede üle arutatakse pole kohal. Aga valge seina omanik on kohal ja ebaviisakas või solvav on otse arvustada?
Sul on seinad liiga valged, nagu haiglas.
Malluka hambad võiks olla valgemad.
Kui aga öelda et sul on toa seinad nii valged nagu haiglas seinad, on ebaviisaakas.
Kas see on see, et antud ininest kelle põskede üle arutatakse pole kohal. Aga valge seina omanik on kohal ja ebaviisakas või solvav on otse arvustada?
Sul on seinad liiga valged, nagu haiglas.
Malluka hambad võiks olla valgemad.
-
Külaline
Kui peaaegu, ju siis need rikkad ja ilusad olidki ennast moekalt punni lasknud süstida.
-
Külaline
Põsed põskedeks, aga peenised?
https://sport.delfi.ee/artikkel/1204275 ... -peeniseid
https://sport.delfi.ee/artikkel/1204275 ... -peeniseid
-
Külaline
https://www.facebook.com/share/1DjGFX3Y ... tid=wwXIfr Sellised olid hambadGuest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:55Vaatan, et Mallukal on loomulikult ilusad sirged hambad. Oleks neid tiba valgendanud ja olekski ilus olnud. Aga nüüd pani mingid katted sinna peale ja need hambad on liiga esiletükkivad. Naeratus nagu protseesidega pensionäril.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:43Tütrel ei ole häda midagi. Kõrged põsesarnad tunduvad päritavad olevat.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:11 Vana ta tütar on, et see ka juba nii punnis?
![]()
-
Külaline
Väga vahvad hambad nagu lehvikud, oleks võinud julge olla ja jätta nii