Kartulisalat

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 04 Jaan 2026 08:24
Külaline kirjutas: 03 Jaan 2026 23:40
Guest kirjutas: 03 Jaan 2026 21:02

Vastasin ju nii sellele ühele, kes tuli õiendama, et kuna ma salatis sibulat ei kasuta, siis ei viitsi hakkida. Täiesti idiootne seose leidmine, ilmselt põhiharidusega.

Kapparid kalkuniliha salati sees koos apelsini ja päikesek.tomatiga jah palun. Mulle kartulisalati sees ei meeldi.
Sa katsu aru saada, millest jutt käib!

Seos on selles, et kes on kodunurga alt tolmukübeme jutte sibula koorimisest ja hakkimisest ning söögi tegemisest lugenud, saavad aru, millest jutt käib.
Inimene sai õigesti aru, millest jutt käib. Kui kirjutatakse, et ühe sibula koorimine ja hakkimine kellegile üle jõu käib, siis see on tõesti idiootne seos. Võib põhiharidusega olla küll. Kui ma ei taha sibulat salatis kasutada, siis ei pea mulle see üle jõu käima, mulle lihtsalt ei maitse sibulaga. Nii ka sellele teisele vastajale. Ja mis kodunurga alt minu jutte sibulast lugeda, on selge, et kõik ei pea sibulat toiduks tegema, polegi midagi õiendada. Mõni ei saa aru, et kõik sibulat ei haki lihtsalt. Ja et see on normaalne, kui kõik ei haki.
Ei, see inimene, ja sina, saite valesti aru! Mina pidasin oma kommentaariga silmas ainult sind ja sinu laiskust. Oled ju korduvalt öelnud, et sina kodus süüa ei tee, kuna ei viitsi. Ja ostad poest valmistoitu. Vaevalt sa siis kartulisalatitki ise teha viitsid. Seal on ju veel rohkem koorimist ja hakkimist kui ühe sibula ja porgandi koorimine ja riivimine, mille ümber sa kodunurgas tralli lõid.

Kellegi sibula eelistuse kohta, kas maitseb salati sees või ei maitse, mina hinnanguid ei anna.
Külaline

Paljud teevad kartulisalati nii, et hakivad ainult kartulid, kuna salatikurk, porgand ning lastevorst on juba hakituna müügil. Muna lasen mina läbi jämeda riivi.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 11:52 Paljud teevad kartulisalati nii, et hakivad ainult kartulid, kuna salatikurk, porgand ning lastevorst on juba hakituna müügil. Muna lasen mina läbi jämeda riivi.
Mina kasutan lastevorsti asemel suitsusingikuubikuid, porgandit ei pane ja muna tükeldan kahvliga (nagu lapsena nägin vanaema tegevat). Värske kurgi hakin.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Jaan 2026 23:33
Guest kirjutas: 03 Jaan 2026 18:59
Guest kirjutas: 03 Jaan 2026 16:30

Ma arvan, et sa ostad hoopis poest kartulisalatit. Ei usu, et inimene, kellel käib ühe sibula koorimine ja hakkimine ülejõu, koorib ja keedab kartuleid. Või viitsib hakkida vorsti ja muna.

Mis kelbas see on? Meie perele ei maitse sibul salatis. Ma arvan hälle, et sa oled loll.
Mis see sinu pere maitse-eelistus siia puutub? Tsiteeriti ju Tolmukübet, mitte sind.

Mis Tolmukübet? Jälle see vana, rumal komme nimesid leiutada ja pähe määrida, mina vastasin inimesele, kes mulle vastas. Meie pere ei salli kartulisalatis sibulat ja siin ei ole tegemist sellega, et ei viitsiks hakkida. Mis imbekad siin küll koos on.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 11:34
Tolmukübe kirjutas: 04 Jaan 2026 08:24
Külaline kirjutas: 03 Jaan 2026 23:40
Sa katsu aru saada, millest jutt käib!

Seos on selles, et kes on kodunurga alt tolmukübeme jutte sibula koorimisest ja hakkimisest ning söögi tegemisest lugenud, saavad aru, millest jutt käib.
Inimene sai õigesti aru, millest jutt käib. Kui kirjutatakse, et ühe sibula koorimine ja hakkimine kellegile üle jõu käib, siis see on tõesti idiootne seos. Võib põhiharidusega olla küll. Kui ma ei taha sibulat salatis kasutada, siis ei pea mulle see üle jõu käima, mulle lihtsalt ei maitse sibulaga. Nii ka sellele teisele vastajale. Ja mis kodunurga alt minu jutte sibulast lugeda, on selge, et kõik ei pea sibulat toiduks tegema, polegi midagi õiendada. Mõni ei saa aru, et kõik sibulat ei haki lihtsalt. Ja et see on normaalne, kui kõik ei haki.
Ei, see inimene, ja sina, saite valesti aru! Mina pidasin oma kommentaariga silmas ainult sind ja sinu laiskust. Oled ju korduvalt öelnud, et sina kodus süüa ei tee, kuna ei viitsi. Ja ostad poest valmistoitu. Vaevalt sa siis kartulisalatitki ise teha viitsid. Seal on ju veel rohkem koorimist ja hakkimist kui ühe sibula ja porgandi koorimine ja riivimine, mille ümber sa kodunurgas tralli lõid.

Kellegi sibula eelistuse kohta, kas maitseb salati sees või ei maitse, mina hinnanguid ei anna.

Enne teen mina 10 korda rohkem kartulisalatit, kui sina, kes sa siin iga päev foorumis passid ja kaagutad, tunnen juba su stiili ära ja kellaaegu vaadates, sul muud elu küll olla ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 12:49

Mis kelbas see on? Meie perele ei maitse sibul salatis. Ma arvan hälle, et sa oled loll.
Mis see sinu pere maitse-eelistus siia puutub? Tsiteeriti ju Tolmukübet, mitte sind.

Mis Tolmukübet? Jälle see vana, rumal komme nimesid leiutada ja pähe määrida, mina vastasin inimesele, kes mulle vastas. Meie pere ei salli kartulisalatis sibulat ja siin ei ole tegemist sellega, et ei viitsiks hakkida. Mis imbekad siin küll koos on.
Mis nimesid leiutada ja pähe määrida? Mine nüüd vaata uuesti seda algset kommentaari ja siis mõtle uuesti, kas keegi on siin midagi leiutanud ja pähe määrinud. Vastati konkreetsele nimelisele isikule.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 12:58

Mis nimesid leiutada ja pähe määrida? Mine nüüd vaata uuesti seda algset kommentaari ja siis mõtle uuesti, kas keegi on siin midagi leiutanud ja pähe määrinud. Vastati konkreetsele nimelisele isikule.

Raporteerisin su ja andsin üles ka lisaks foorumi uue aasta plaanidesse, selline nimede pähe määrimine ja meelevaldne teemade omistamine teistele kasutajatele, mida nad kirjutanud pole peab lõppema siin, et foorim puhas hoida. Pakun end ka adminniks.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 13:00
Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 12:58

Raporteerisin su ja andsin üles ka lisaks foorumi uue aasta plaanidesse, selline nimede pähe määrimine ja meelevaldne teemade omistamine teistele kasutajatele, mida nad kirjutanud pole peab lõppema siin, et foorim puhas hoida. Pakun end ka adminniks.
Sul on arusaamisega suuri raskusi. Kõrvaltvaatajana lihtsalt mainisin sulle, et külaline tsiteeris konkreetselt kasutajat, kelle nimi on Tolmukübe. Konkreetset kommentaari, mille on Tolmukübe teinud oma nimega.

Mis meelevaldsetest teemade omistamisest teistele kasutajatele sa siin räägid Miks sa sõimad ja süüdistad, kui on ju lihtne minna eelmisele lehele ja üle vaadata, et too külaline tsiteeris nimelist kasutajat, mitte ei mõelnud midagi välja.
Külaline

Sul on suurushullustus või? Mitte kedagi ei huvita, kas sina paned oma salati sisse sibulat või ei pane. Keegi ei ole sinu eelistusi kritiseerinud.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 13:08

Sul on suurushullustus või? Mitte kedagi ei huvita, kas sina paned oma salati sisse sibulat või ei pane. Keegi ei ole sinu eelistusi kritiseerinud.
See on siis meie arvukate kõrgharitud naiste teema. Tase!
Ja see sallivus, see sallivus....
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 14:13
Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 13:08

See on siis meie arvukate kõrgharitud naiste teema. Tase!
Ja see sallivus, see sallivus....
See sallivus on ainult nende tingimustel. Paradoksaalne.
Külaline

See sõimleja hakkab igal pool ebameeldivalt silma. Mina ei pane sibulat, mina olen kõige targem, sest minul on ka kinnisvara ja sain üheksakümnendatel rikkaks. Kõik on lollid, paksud, imbekad, ma ei tea veel mis madala klassi sõnavara veel sealt tuleb. Ja see mutt istub siin igal pool ja ülbitseb, võta lahti mistahes teema, ikka see on ette jõudnud.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 15:22 See sõimleja hakkab igal pool ebameeldivalt silma. Mina ei pane sibulat, mina olen kõige targem, sest minul on ka kinnisvara ja sain üheksakümnendatel rikkaks. Kõik on lollid, paksud, imbekad, ma ei tea veel mis madala klassi sõnavara veel sealt tuleb. Ja see mutt istub siin igal pool ja ülbitseb, võta lahti mistahes teema, ikka see on ette jõudnud.
Tundub, et neid on isegi mitu. Ma ei käinud selles foorumis pikalt just seetõttu, et siin käib ohvrite peksmine (mis sa oled siis selline, ise süüdi jne) ja murede tühistamine (äh, phähh). Midagi pole muutunud, hullemaks on läinud.
Tahaks öelda, et iga mure on tühine siis, kui see pole sinu oma ega sinuga seotud. Kui ei oska nõu anda, kogemusi jagada, siis hoia vähemalt suu kinni, näed targem välja.
Reddit on oluliselt viisakam, kui mõned sotsid välja arvata. (Aga nad on veel noored ka, anname andeks.)
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2026 15:22 See sõimleja hakkab igal pool ebameeldivalt silma. Mina ei pane sibulat, mina olen kõige targem, sest minul on ka kinnisvara ja sain üheksakümnendatel rikkaks. Kõik on lollid, paksud, imbekad, ma ei tea veel mis madala klassi sõnavara veel sealt tuleb. Ja see mutt istub siin igal pool ja ülbitseb, võta lahti mistahes teema, ikka see on ette jõudnud.
Jaaa, kindlasti on igal pool, kus keegi sõimab, tegemist ühe isikuga, lõpeta ära, sa ei tee isegi inimestel vahet.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 15:29
Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 15:22 See sõimleja hakkab igal pool ebameeldivalt silma. Mina ei pane sibulat, mina olen kõige targem, sest minul on ka kinnisvara ja sain üheksakümnendatel rikkaks. Kõik on lollid, paksud, imbekad, ma ei tea veel mis madala klassi sõnavara veel sealt tuleb. Ja see mutt istub siin igal pool ja ülbitseb, võta lahti mistahes teema, ikka see on ette jõudnud.
Tundub, et neid on isegi mitu. Ma ei käinud selles foorumis pikalt just seetõttu, et siin käib ohvrite peksmine (mis sa oled siis selline, ise süüdi jne) ja murede tühistamine (äh, phähh). Midagi pole muutunud, hullemaks on läinud.
Tahaks öelda, et iga mure on tühine siis, kui see pole sinu oma ega sinuga seotud. Kui ei oska nõu anda, kogemusi jagada, siis hoia vähemalt suu kinni, näed targem välja.
Reddit on oluliselt viisakam, kui mõned sotsid välja arvata. (Aga nad on veel noored ka, anname andeks.)
Huvitav, kes siin teemas siis ohver on?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 15:34
Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 15:29
Huvitav, kes siin teemas siis ohver on?
Selles teemas polegi, pean silmas foorumi kliimat üldisemalt. Vabandust, et purtsatasin vales teemas. Jäägem siiski kartulisalati juurde.
Külaline

Jaaa, kindlasti on igal pool, kus keegi sõimab, tegemist ühe isikuga, lõpeta ära, sa ei tee isegi inimestel vahet.
Mina ei tea, kas neid ülbeid mutte on üks või mitu, aga täpselt sama tüpaaž: igas teemas kukub hüppama ei tea millega, kuigi see pole isegi selle teemaga kuidagi seotud. Ja siis hakkab tulema mingit labast sõnavara, kõik on lollid, paksud, kadedad, mida iganes. Ära on tüüdanud. Kui sina tundsid vajadust reageerida, ehk siis oled üks nendest ebameeldivatest muttidest, äkki tõmbad tagasi. Ükstapuha mis teema lahti võtad, jälle on sama asi platsis. Isegi oma sibulavihkamise suudab siin tähtsamaks teha kui teiste maitseeelistused. Keda huvitab, mida see mutt sööb, teeb, palju kinnisvara on.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 15:31
Külaline kirjutas: 04 Jaan 2026 15:22 See sõimleja hakkab igal pool ebameeldivalt silma. Mina ei pane sibulat, mina olen kõige targem, sest minul on ka kinnisvara ja sain üheksakümnendatel rikkaks. Kõik on lollid, paksud, imbekad, ma ei tea veel mis madala klassi sõnavara veel sealt tuleb. Ja see mutt istub siin igal pool ja ülbitseb, võta lahti mistahes teema, ikka see on ette jõudnud.

Just. Hüppaja on siin ikka see tüüp, kes lajatab teistele nii süütus teemas nagu seda on kartulisalat, et kui mingit koostisosa ei pane, mida tema paneb, oled kohe laisk. No halloo?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 16:34
Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 15:31

Just. Hüppaja on siin ikka see tüüp, kes lajatab teistele nii süütus teemas nagu seda on kartulisalat, et kui mingit koostisosa ei pane, mida tema paneb, oled kohe laisk. No halloo?
Mina räägin taolistest kommentaaridest:
Kas peab niimoodi kirjutama või? Kohe hädavajalik? Mats on see, kes niimoodi kirjutab. Ja seda saab igas teemas lugeda. Söögu oma sibulat või ärgu söögu, keda huvitab.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Jaan 2026 16:30
Tolmukübe kirjutas: 03 Jaan 2026 14:39
Külaline kirjutas: 03 Jaan 2026 14:11
Sibul, hapukoor, värske kurk, porgand.
Ma arvan, et sa ostad hoopis poest kartulisalatit. Ei usu, et inimene, kellel käib ühe sibula koorimine ja hakkimine ülejõu, koorib ja keedab kartuleid. Või viitsib hakkida vorsti ja muna.

Ja mina räägin sellisest siin, sest sooviks aru saada, mismoodi nii mõelda üldse saab ja miks ning mis see tema asi on, mida keegi salatisse paneb? Mõttetu, risustav kommentaar, ebasõbralik ja sildistav.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist