Ei, see inimene, ja sina, saite valesti aru! Mina pidasin oma kommentaariga silmas ainult sind ja sinu laiskust. Oled ju korduvalt öelnud, et sina kodus süüa ei tee, kuna ei viitsi. Ja ostad poest valmistoitu. Vaevalt sa siis kartulisalatitki ise teha viitsid. Seal on ju veel rohkem koorimist ja hakkimist kui ühe sibula ja porgandi koorimine ja riivimine, mille ümber sa kodunurgas tralli lõid.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Jaan 2026 08:24Inimene sai õigesti aru, millest jutt käib. Kui kirjutatakse, et ühe sibula koorimine ja hakkimine kellegile üle jõu käib, siis see on tõesti idiootne seos. Võib põhiharidusega olla küll. Kui ma ei taha sibulat salatis kasutada, siis ei pea mulle see üle jõu käima, mulle lihtsalt ei maitse sibulaga. Nii ka sellele teisele vastajale. Ja mis kodunurga alt minu jutte sibulast lugeda, on selge, et kõik ei pea sibulat toiduks tegema, polegi midagi õiendada. Mõni ei saa aru, et kõik sibulat ei haki lihtsalt. Ja et see on normaalne, kui kõik ei haki.Külaline kirjutas: ↑03 Jaan 2026 23:40Sa katsu aru saada, millest jutt käib!Guest kirjutas: ↑03 Jaan 2026 21:02
Vastasin ju nii sellele ühele, kes tuli õiendama, et kuna ma salatis sibulat ei kasuta, siis ei viitsi hakkida. Täiesti idiootne seose leidmine, ilmselt põhiharidusega.
Kapparid kalkuniliha salati sees koos apelsini ja päikesek.tomatiga jah palun. Mulle kartulisalati sees ei meeldi.
Seos on selles, et kes on kodunurga alt tolmukübeme jutte sibula koorimisest ja hakkimisest ning söögi tegemisest lugenud, saavad aru, millest jutt käib.
Kellegi sibula eelistuse kohta, kas maitseb salati sees või ei maitse, mina hinnanguid ei anna.