Horoskoobid/uhuu teema

vana hea klassika
Vasta
Mupsik
Teerajaja

Horoskoobid/uhuu teema

Postitus Postitas Mupsik »

Keegi siin kurtis, et päevakajalisi teemasid üldse ei ole.
Ma siis teen. Horoskoobid ja uusaasta ennustused on nüüd ülimalt aktiivsed. Kas loete?

Mina 30% usun, 70 on pigem ümmargune null.
Aga miks ma selle teema teen, on see, et sattusin nägema, et ka LaTene on uued horoskoobid välja andnud oma lehel.
Kui ta vanasti(enne ära pööramist) postitas, siis ma olin isegi 50% uskuja. Aga nüüd ma kahtlen, et kas ta üldse ise on oma lehel neid kunagi kirjutanudki 😃.

Nüüd siia selline uhuu teema hekseldada.
Võib siis kõik Kerrod ja Timmerid ka siia alla liigitada.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Kust see 30% veel tuleb? A muidu täielik saast, samas jätab mind ükskõikseks, erinevalt nt sellest, kui Timmer aastalõpusaatesse kutsutakse. See on küll nõme.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pole veel ühtki kohalikku horoskoopi näinud, mis täppi oleks läinud. Mina vaatan aastaid juba kahte, mis on minu arvates head:

https://astrostyle.com/horoscopes/monthly/
https://www.astrologyzone.com/horoscopes/

Viimane on parem, aga hilineb pea iga kuu, nii et jaanuari oma pole veel väljas.
Külaline

Mangi ja Pauksonite horoskoopi ja ennustusi uueks aastaks ma vanasti vahel isegi lugesin. Teisi selles vallas tegutsejaid ma tõsiseltvõetavaks ei pea. Eriti ajavad mind naerma Trimmeri ja Tene sugused. Neid on teisigi ja minu jaoks on nad lihtsalt ärikad, kes teevad seda raha pärast.
Külaline

Hakkasin ka Mangi oma lugema, see on nagu ullikeste pilkamiseks kirjutatud. Lahe vana :lol:
Külaline

kolja kirjutas: 03 Jaan 2026 21:53 Kust see 30% veel tuleb? A muidu täielik saast, samas jätab mind ükskõikseks, erinevalt nt sellest, kui Timmer aastalõpusaatesse kutsutakse. See on küll nõme.
Mõnikord läheb päris täppi ka. Sealt see 30%
Ja Latene tähtkuju iseloomustus läheb 99% nii täppi minu kui lähedaste puhul. Aga need nii vanad artikklid tal.
Ja no eks see müstika, vaimud jne teema on mind lapsest peale paelunud. Olen ise see nö "müstiline" tähtkuju. Ilmselt ise ka see 30% peast uhuu, mis usub 😃. Ma päris ei välista, et mitte midagi olemas pole.
Külaline

Mul on ema, kes on 88 ja kaksik, samuti on mul lapselaps, kes on 8 ja kaksik. Mõlemad saavad sügisel uue töö, mis väljakutseid esitab?
Külaline

Päris paljud sellised ennustajad tegelikult kopeerivad teiste pealt. Lihtsalt muudavad pisut sõnastust, aga muu jura on sama.

Mäletan, et kunagi keegi Perekoolis kirjutas oma praktika ajast mingis meediaväljaandes, et tööle hilinejad pandi horoskoopi kirjutama. 😀
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Jaan 2026 22:26 Mul on ema, kes on 88 ja kaksik, samuti on mul lapselaps, kes on 8 ja kaksik. Mõlemad saavad sügisel uue töö, mis väljakutseid esitab?
Tõlgenduse küsimis. Töö ei pea ju kohe palgatööd tähendama. 😀
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Jaan 2026 22:16 Hakkasin ka Mangi oma lugema, see on nagu ullikeste pilkamiseks kirjutatud. Lahe vana :lol:
Aga näed, suur väljaanne avaldab selle igal issanda aastal suurelt oma väljaandes, nagu pühakirja. Tean inimest, kes ainult seetõttu Maalehte tellib, et see koeraga habemik seal oma luuleread avaldab.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Jaan 2026 22:29 Päris paljud sellised ennustajad tegelikult kopeerivad teiste pealt. Lihtsalt muudavad pisut sõnastust, aga muu jura on sama.

Mäletan, et kunagi keegi Perekoolis kirjutas oma praktika ajast mingis meediaväljaandes, et tööle hilinejad pandi horoskoopi kirjutama. 😀
Eks see nii ole jaa, et enamuses on suur mull. Ja elatakse siis ehk veidi "ennustuse" järgi, kui ette ära kuulnud oled.
Aga ma mõnikord olen üht FB-s väikest taroskoopide ladujat jälginud. Ja juhtusin vaatama tagantjärgi novembri taroskoopi. November oli peaaegu lõppemas ja kõik mis ta rääkis, võis ka tõeks lugeda. Siis oli küll hetkeks wow hetk, et kuidas ta teadis, sest kuu nii ka muk läks😃 aga vb ma olin ainuke kellel see täppi läks.
Külaline

See, et horoskoop paneb täppi, on suurepärase manipuleerimise tulemus. Sest me kõik soovime kuulda:
Sa oled suurepärane inimene.
Oled võluv ja arukas.
Sul läheb järgmisel aastal hästi.
Saad raha (millagi) ja millalgi võetakse seda vähemaks (aga seda viimast me ei pane eriti tähele)
Sul tekib austaja, lapsed võivad sündida, saad ametikõrgendust jne. Vanast on aeg lahti lasta (aasta jooksul midagi/kedagi ikka kaotad).

See tekitab inimestes LOOTUST.
Külaline

Tahaks olla kõigi suhtes väga skeptiline, aga mul on väga hea mälu. Ja kahte Timmeri ennustust mäletan väga hästi. Ta ennustas Anu Välbale, et tal saab olema üks laps, poeg. Ja Teet Margnale, et tema abielu läheb lõhki. Anu ennustus oli mitu aastat enne tema lapse sündi ja Teedu ennustus kindlasti vähemalt 10 aastat varem, kui see juhtus.
Nii et mine tea.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Jaan 2026 16:18 Tahaks olla kõigi suhtes väga skeptiline, aga mul on väga hea mälu. Ja kahte Timmeri ennustust mäletan väga hästi. Ta ennustas Anu Välbale, et tal saab olema üks laps, poeg. Ja Teet Margnale, et tema abielu läheb lõhki. Anu ennustus oli mitu aastat enne tema lapse sündi ja Teedu ennustus kindlasti vähemalt 10 aastat varem, kui see juhtus.
Nii et mine tea.
Minu mälus ennustas Timmer ka rasket ülemiste hingamisteede viirust, mis võtab pandeemia mõõtme vms (ta ikka vaatas neid kaarte hoolega, nagu ei usuks, mida näeb). Ja siis tuli veebruaris koroona.
Külaline

Astroloogide kirjutiste puhul on huvitav asi lugeda inimeste psühholoogilised portreed. No näiteks kui Mang võttis ette poliitikud ja siis hakkas kirjutama poliitiku portreed, et sellel poliitikul on see iseloomujoon ja see ja see ja see, aga tollel poliitikul on tugevalt arenenud see joon, aga nõrgalt arenenud see joon. Kas tõesti luges mingit kaarti või lihtsalt analüüsis inimest (kellega tal oli olnud kokkupuuteid ja oli teinud mingeid tähelepanekuid inimese kohta), ma ei tea, aga vähemalt oli neid huvitav lugeda ja minu meelest sai pihta ka.

Siis üks Maalehes kirjutav Enno Kalde, kes sidus ilmaennustustesse aasta looma ja elemendi, näiteks et nüüd algas vee roti aasta ja see tähendab, et kevad tuleb selline-ja selline, suvi selline-ja- selline, hästi kasvavad teraviljad, aga juurviljad mitte eriti vms. Neid oli ka huvitav lugeda ja läksid isegi täppi. Kas ta nüüd veel kirjutab (eakam inimene), ei oska öelda.

Üldine jutt, nagu "veebruaris võib kuskil olla mingi loodusõnnetus, juunis võib tulla rahvas tänavatele, septembris võib osa inimesi tunda, et suvi on läbi ja rahaliselt läks kehvemaks" või siis "ambur võib jaanuaris saada uue töökoha, aga veebruaris võib laps rohkem jonnida" - see on minu jaoks olnud alati aastahoroskoopide konkurentsitult kõige jamam osa, mis mitte ühegi astroloogi puhul eriti meelde ei jää (ja täppi ka ei lähe, kui, siis koba peale mõni sündmus läheb kokku).
Külaline

Kui Vene-Ukraina sõda algas, ütles keegi astroloog (ei mäleta, kes), et kahjuks ei näe ta, et järgnevatel aastatel sõda lõppeks - esimene rahulikum aasta on alles 2026.

Mõtlesin, et huvitav-huvitav, elam sinnani ja vaatame siis, kas läheb täppi. Nüüd tundub,et vist läheb ikka mööda...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 8 külalist