Mulle ei meeldi see värv

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 16:50
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 15:45
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 13:16

Pole mingi ime, et nad kumbki enam elus ei ole.
Tõesti jah, kassike elas 22 ilusat aastat ja koer 12, tal oli kasvaja ja pidime panema magama. Topi oma õelus endale kurku.
Sa oled nii naljakas. Kassidest elavad 20+ aastat alla ühe protsendi, njuufadest 12 aastani umbes sama protsent. Väga ebatõenäoline, et sinul mingid rekordiomanikud mõlemad sattusid. Isegi sellist asja pead sa valetama ja liialdama. 500 g kalamarja kassile on muidugi ka väljamõeldiste valdkonnast. 500 g kassile toidukorraks on ülimalt palju, tal hakkaks sellest halb. Soolakogust ma ei hakka mainimagi, see viiks ta kiirabisse. Aga sina muudkui jutusta ikka edasi. Mõnel kohe on vajadus kõike liialdada ja pool juurde luuletada. Ise jääb täitsa uskuma ka.
Sa oled tõesti nii loll, et arvad, et kass ja koer selle marja endale kohe sisse sõid? Sa ise siis sööd ka näiteks 4 kilo liha, kui see su ette asetada? Aga mine sa tea, vabalt oled kole ja paks mamsel, ega sa muidu nii tige poleks :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 16:50jaa tean, soolasisalduse tõttu ei tohiks anda, aga kuidas sa keelad, eks.
See on minu jaoks ulme. Kuidas sa keelad? No väga lihtne on keelata. Kassil ja koeral ei ole käsi, et seda omale kaussi panna. Ei anna ja kõik. Nii keeladki. See, et oma kutsikasilmadega otsa vaatab, ei ole mingi argument.

Mu ema ka toitis koera piima, jäätise ja shokolaadiga. Sest "ta ju ka tahab ja talle maitseb". Lõpuks koer suri ägedasse neerupuudulikkusesse. Ma usun, et need on omavahel seotud.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 11:55
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 11:53
Ants kirjutas: 01 Jaan 2026 01:50
...
Ei teagi nüüd, kas sinu jutu peale nutta või naerda, muidugi kahju inimesest, kelle jaoks mingi kalamari on tänapäeval soovmõtlemine. Mul on aastaringselt kapis ka 4-5 shampanjat, kas see on ka midagi soovmõtlemise laadset või ainult kalamari?
Räägi veel, mis sul kõik kapis on. Jubedalt kohe huvitab. Piinlik tädi oled.
Ilmselt on suvisel ajal paras kogus stringe, et hea jahe oleks. Ja kui eriti palav satub olema siis pantalooned (suurem jahutav pindala). :)
EDIT: kapi all mõtlesin külmkappi, kalamarja ju riidekappi ei pane, või paneb?
Viimati muutis Ants, 03 Jaan 2026 14:08, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Ants kirjutas: 01 Jaan 2026 23:10
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 11:55
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 11:53

Ei teagi nüüd, kas sinu jutu peale nutta või naerda, muidugi kahju inimesest, kelle jaoks mingi kalamari on tänapäeval soovmõtlemine. Mul on aastaringselt kapis ka 4-5 shampanjat, kas see on ka midagi soovmõtlemise laadset või ainult kalamari?
Räägi veel, mis sul kõik kapis on. Jubedalt kohe huvitab. Piinlik tädi oled.
Ilmselt on suvisel ajal paras kogus stringe, et hea jahe oleks. Ja kui eriti palav satub olema siis pantalooned (suurem jahutav pindala). :)
See nagu peaks kuidagi nali olema või nii? Ma olen naine ja mul tõepoolest on stringe hulgim. Ei mina tea palju mul neid on. Vahuveine võib samamoodi koguneda. Kalamarjaga mul seost ei ole, seega mina peaksin ekstra ostma hulgim kui tahaks seda välja tuua. Mul on midagi muud hulgim. On see midagi ebatavalist siis? Imelik.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 20:33neile see väga maitses, jaa tean, soolasisalduse tõttu ei tohiks anda, aga kuidas sa keelad, eks.
See oli küll imelik lause.
Keelan täiesti loomulikult, sest pole nende tervisele hea. Samuti ei anna loomadele suitsuvorsti, soolakala, šokolaadi, viinamarju ega tsitruselisi, mida nad väga ja väga armastavad. Kui ainult kätte saaksid!
Kõrvits, porgand, kurk - seda vabalt. Koduaia või metsamarjad, mida nad ise süüa saavad - andku minna.
Milleks kalamarja, kui tead, et pole hea?
Olen kalatööstuses pikalt töötanud ja külmutatud marja on ka kodus olnud kilodes, iial pole seda loomadele pakkunud.
Kust selline mõte üldse tekkis, et seda loomadele söögiks anda?
Külaline

Siin kommentaariumis on koos ikka tõelised, sõbralikud eestlased loen. Milleks üldse enam välisvaenlast karta, kui seestpoolt enamus on juba valmis üksteisele kõrri kargama.
Ja ma ei saa siin enam midagi aru ka, teema on värvist, mis ei meldi ehk valgest toonist, mis sisaldab kõiki toone tegelikult looduses ja viimased kommentaarid kraageldakse kalamarja pärast, mida sõid armas kass ja veel armsam koer kuid ikkagi elasid vaid 12-20 aastat. Kas eestlastele ei tohi nimetada sõna kalamari, sest kõigil rahad otsas? Või millest selline viha võõraste inimeste vastu?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 20:37
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 16:50jaa tean, soolasisalduse tõttu ei tohiks anda, aga kuidas sa keelad, eks.
See on minu jaoks ulme. Kuidas sa keelad? No väga lihtne on keelata. Kassil ja koeral ei ole käsi, et seda omale kaussi panna. Ei anna ja kõik. Nii keeladki. See, et oma kutsikasilmadega otsa vaatab, ei ole mingi argument.

Mu ema ka toitis koera piima, jäätise ja shokolaadiga. Sest "ta ju ka tahab ja talle maitseb". Lõpuks koer suri ägedasse neerupuudulikkusesse. Ma usun, et need on omavahel seotud.

Vot meenubki oma loomade ajast, et enamus aega on koerapidamine ju loomapiinamine, kui ei anna koerale, mis talle kahjulik, siis kuulad igapäevaselt koera kurba niutsumst pealt. Koeral ikka koeraelu nii, ainult luni, mangu. Kui annad ja hale hakkab, siis piinad jälle teistpidi ja võid rikkuda looma tervist.
Kassiga oli selles mõttes ikka lihtsam.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 06:35
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 20:37

Vot meenubki oma loomade ajast, et enamus aega on koerapidamine ju loomapiinamine, kui ei anna koerale, mis talle kahjulik, siis kuulad igapäevaselt koera kurba niutsumst pealt. Koeral ikka koeraelu nii, ainult luni, mangu. Kui annad ja hale hakkab, siis piinad jälle teistpidi ja võid rikkuda looma tervist.
Kassiga oli selles mõttes ikka lihtsam.
Mingit piinamist pole, kui koer on algusest peale õigesti kasvatatud. Kui ta pole iialgi saanud ühtki pala mujalt kui oma kausist, ei tule ta selle pealegi, et tulla kuskile laua juurde manguma. Ise rikutakse oma koerad ära ja siis on häda. Sama on ka voodisse võtmise, diivani peal magamise jne asjadega. Kui kunagi pole lubanud, ei tea ta seda tahtagi. Koera tuleb kasvatada, et temaga koosoelu oleks tore ja mugav.
Külaline

Kas eestlastele ei tohi nimetada sõna kalamari, sest kõigil rahad otsas? Või millest selline viha võõraste inimeste vastu?
Asi pole kalamarjas, vaid ühes teatud tädikese sõimlemises igas teemas. Kogu aeg tuututab, kui sõbralik, tore ja rikas tema on, aga sõnavara on nagu tõelisel matsil, läheb isiklikuks, sõimab. Eks see ole ka miinustest näha, et seda ei soovita siin päevast päeva lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 10:32
Kas eestlastele ei tohi nimetada sõna kalamari, sest kõigil rahad otsas? Või millest selline viha võõraste inimeste vastu?
Asi pole kalamarjas, vaid ühes teatud tädikese sõimlemises igas teemas. Kogu aeg tuututab, kui sõbralik, tore ja rikas tema on, aga sõnavara on nagu tõelisel matsil, läheb isiklikuks, sõimab. Eks see ole ka miinustest näha, et seda ei soovita siin päevast päeva lugeda.
Vaata nüüd enda teksti. Tädikene ja tädikene. Kes sa ise oled? Halvustav, aga endas viga ei näe. Kui oled halvustav, saad sama tagasi ja ära siis pilli. Kes tegi? ise tegid.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 11:54
Vaata nüüd enda teksti. Tädikene ja tädikene. Kes sa ise oled? Halvustav, aga endas viga ei näe. Kui oled halvustav, saad sama tagasi ja ära siis pilli. Kes tegi? ise tegid.
Sa ei saa isegi aru, et ma pole see, keda sa siin sõimanud oled, vaid mul on sinu sõnavõtte lihtsalt ebameeldiv lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 13:13
Sa ei saa isegi aru, et ma pole see, keda sa siin sõimanud oled, vaid mul on sinu sõnavõtte lihtsalt ebameeldiv lugeda.
Sa ei kirjutanud "tädikene"? Kirjutasid. Seega kontrolli oma sõnavara ja siis tule midagi teiste kohta ütlema. Tõenäoliselt kui meid kõrvuti panna, oled sina see tädike :D
Külaline

Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 13:38

Sa ei kirjutanud "tädikene"? Kirjutasid. Seega kontrolli oma sõnavara ja siis tule midagi teiste kohta ütlema. Tõenäoliselt kui meid kõrvuti panna, oled sina see tädike :D
Oot-oot, sina pidid ju olema väga sõbralik ja tore iniimene. Kes kasutab sõnu mamsel, kole, loll, troll, ma rohkem ei mäleta ja ei viitsi otsida ka. Ja nüüd nii hirmsasti solvud "tädikese" peale. Huvitav, miks küll. See on ju sinu kasutatud sõnade kõrval väga leebe väljend. Või sul on mingi arusaam kujunenud, et solvamine ja sõimlemine on ainult sulle lubatud tegevused? Ei tea, kust sul selline arusaam on tekkinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 14:05
Guest kirjutas: 02 Jaan 2026 13:38
Oot-oot, sina pidid ju olema väga sõbralik ja tore iniimene. Kes kasutab sõnu mamsel, kole, loll, troll, ma rohkem ei mäleta ja ei viitsi otsida ka. Ja nüüd nii hirmsasti solvud "tädikese" peale. Huvitav, miks küll. See on ju sinu kasutatud sõnade kõrval väga leebe väljend. Või sul on mingi arusaam kujunenud, et solvamine ja sõimlemine on ainult sulle lubatud tegevused? Ei tea, kust sul selline arusaam on tekkinud.
Esiteks ära oma madalat enesehinnangut mulle omista, mina ei solvu mitte kunagi. Tõin sulle näite su oma keelekasutuseks. Teiseks pole vaja kõiki sulle mittemeeldivadi sõnavõtte mulle omistada, k.a. räägib siin nn ebameeldivalt üleolevalt rahast ja teistest üks või kaks inimest, kes pole mina.
Külaline

Teiseks pole vaja kõiki sulle mittemeeldivadi sõnavõtte mulle omistada, k.a. räägib siin nn ebameeldivalt üleolevalt rahast ja teistest üks või kaks inimest, kes pole mina.
Sellest ma üldiselt pole aru saanud, et miks osad inimesed sekkuvad juttu, kui pärast väidavad, et see polnudki üldse tema, kellest jutt käis. Kui sina pole see ebameeldiv tädike, kes siin oma varaga hüppab ja teisi sõimab, miks reageerid siis üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2026 14:37
Teiseks pole vaja kõiki sulle mittemeeldivadi sõnavõtte mulle omistada, k.a. räägib siin nn ebameeldivalt üleolevalt rahast ja teistest üks või kaks inimest, kes pole mina.
Sellest ma üldiselt pole aru saanud, et miks osad inimesed sekkuvad juttu, kui pärast väidavad, et see polnudki üldse tema, kellest jutt käis. Kui sina pole see ebameeldiv tädike, kes siin oma varaga hüppab ja teisi sõimab, miks reageerid siis üldse.
Minule on siin teemas korduvalt näkku hüpatud, seega ka vastan. Kuna ilusasti küsite, saate täpselt samamoodi tagasi. Kui inimene räägib kenasti, saab tagasi samamoodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:47
Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:29
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 20:19

See õnnetu inimene iniseb igas teemas.
Sina jälle ka käid närvidele oma inisemise sõnaga. Rõve sõna, mida siin kasutab ainult üks inimene. Midagi muud ei oska öelda või.
Siis on meid 2. Ma kasutan seda sõna inisejate kohta.
Meid on kolm. See sõna on õige inisejate kohta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dimple, Google [Bot] ja 8 külalist