Kas teie ka endale mingeid uusaastalubadusi annate?

vana hea klassika
Külaline

Kas teie ka endale mingeid uusaastalubadusi annate?

Postitus Postitas Külaline »

Mina kirjutan igal aastal üles oma soovid ja eesmärgid ja siis kokkuvõtte eelmisest aastast. Praegu just tegelesin sellega jälle. Eelmisel aastal eesmärgid päris ei täitunud, tööl läks nagu olukord halvemaks, palka ka suurt juurde ei saanud. Kaalu võtsin 3 kg juurde, sest toitumine oli kehv suure stressi tõttu tööl. Nüüd siis jälle uued eesmärgid, et see 3 kg maha võtta, tööga asjad korda saada. Et kas kohanen sellega, mis on, võtan vabamalt või otsin uue töö. Mõtlesin, et proovin järgmisel aastal alkoholist loobumist, et kas siis tõuseb energiatase ja tunnen ennast paremini. Tahaksin ka rohkem raha koguda, sel aastal kogunes vaid 10 000 eurot juurde, kuid see summa võiks olla palju suurem. Raiskan liiga palju raha. Siis võtsin eesmärgiks mõned remonditööd ära teha. Kõik sellised tegelikult tehtavad asjad, mis sõltuvad minust endast.
Külaline

Mina loobusingi alkoholist. Pole aasta otsa tilkagi võtnud, aga ega midagi paremaks pole kah läinud.
Külaline

Olen alati imetlenud inimesi, kes omale eesmärke seavad ja reaalselt ka üritavad neid täita - olgu see siis aastavahetusel või muul ajal. Kes ei oskaks endale lubada sihukesi asju, mida nagunii täita ei plaanigi, nädalaga on unustatud. Väga kiiduväärt on, isegi kui ainult osa neist eesmärkidest saavutad või mõni aasta üldse midagi ei saavuta - peaasi, et reaalselt eesmärgi poole püüdled. Mina olen teinud kokkuvõtteid tagantjärele oma aastast, aga planeerimiseni pole kunagi jõudnud. Sel aastal esimest korda ma-ei-tea-kui-pika aja jooksul olen endaga veidi ka rahul ja äkki isegi julgen mõne eesmärgi seada järgmiseks aastaks.
Mu lapsed aga seavad küll eesmärke, minult nad seda õppinud ei ole, seda toredam, et siiski teevad ja toimetavad. Sina ka oled väga tubli!

Mis alkoholi puutub, siis minu taandarengu lõpp ja august välja ronimine just sellest alguse sai, et alkoholist loobusin, kõige esimene ja kõige olulisem samm viimase 15 aasta jooksul. 1.5 aastat on möödas.
Külaline

Mulle ei meeldi endas pettuda, seepärast ma ei anna ka mingeid lubadusi.
Energiataset tahaks küll tõsta. Aga millega? Ma teaks küll. Päevase tukastamisega. Aga seda ei võimaldata tööl.
Külaline

Ei, mina kui perfektsionist teen kõik mis vaja kohe ära.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 15:34 Mina loobusingi alkoholist. Pole aasta otsa tilkagi võtnud, aga ega midagi paremaks pole kah läinud.
No seda kardan mina ka, et loobun, sest midagi paremaks ei lähe. Varem olen teinud alkoholipause 4 kuud, aga siis uuesti veinitama hakanud, sest muutust pole, ainult igavam on.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 15:56Ei, mina kui perfektsionist teen kõik mis vaja kohe ära.
Ega ma tubade koristamisest unistagi.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 15:56 Ei, mina kui perfektsionist teen kõik mis vaja kohe ära.
Osad asjad on ju ka natuke pikemaajalised, et tuleb planeerida aasta või mitu ette.
Külaline

plaanin 10 kilo kaotada. olgu siis ozempikuga või ilma. muud nagu väga ei ole. teenin piisavalt - kavatsen seda ka nautida ja omale mõnusaid reise ja ilusaid asju lubada. briljentidega ehted on plaanis osta ja üleüldse ennast hästi tunda :)
Külaline

Mina loobusin täielikult maiustustest, samuti vähendasin alkoholi (päris ära siiski ei jätnud) ja kehakaal läks normi. Enesetunne on ka parem.

Uuel aastal luban vähem vinguda, rohkem raamatuid lugeda ja rohkem trenni teha.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Lubadusi ei anna, aga eesmärgid võiks küll ära sõnastada.
Külaline

Ei, sest elu on näidanud, et pole mõttet :D
Ainus "lubadus" on kuodagi uus aasta mööda saada. Hullem ikka ei tule kui eelmine(loodan, mul hetkel väga raske periood käsil).
Külaline

20kg peaks maha võtma ja joomise maha jätma. Eks need on muidugi omavahel seotud ka. Aga ei suuda vist. Vaatame järgmisel aastal.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 22:53 20kg peaks maha võtma ja joomise maha jätma. Eks need on muidugi omavahel seotud ka. Aga ei suuda vist. Vaatame järgmisel aastal.
Mina tegin seda eelmisel aastal ja ei läinud sellest elu paremaks. Mingid tropid mehed hakkasid ligi litsuma, aga muu jäi kõik samaks.
Külaline

Minu jaoks algab õige uus aasta kevadisel pööripäeval.

Tundub kuidagi veider teha talve alguses "uus aasta, uus mina" lubadusi. Talv on puhkamiseks.
Külaline

Ei anna uusaastalubadusi, ei tee kokkuvõtteid.
Milleks neid asju tehakse või mida see annab?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 15:57
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 15:34 Mina loobusingi alkoholist. Pole aasta otsa tilkagi võtnud, aga ega midagi paremaks pole kah läinud.
No seda kardan mina ka, et loobun, sest midagi paremaks ei lähe. Varem olen teinud alkoholipause 4 kuud, aga siis uuesti veinitama hakanud, sest muutust pole, ainult igavam on.
Mul ka veinitamise probleem, suudan max 2 päeva ilma olla, siis tahan jälle. Jube on, hirm on. Nüüd loen, et ei tohigi päeva pealt lõpetada! Ajuvaba värk, aga pidi olema oht krampideks, deliiriumiks ja mida veel...
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 15:36
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 15:57
Mul ka veinitamise probleem, suudan max 2 päeva ilma olla, siis tahan jälle. Jube on, hirm on. Nüüd loen, et ei tohigi päeva pealt lõpetada! Ajuvaba värk, aga pidi olema oht krampideks, deliiriumiks ja mida veel...
No selleks peab ikka päris alkohoolik olema, kui maha jätmine on tervisele ohtlik. Selline inimene enam tööl käija ei ole, sest on kogu aeg täis.
Külaline

Ikka päevapealt tuleb lõpetada, muidu ei saagi lõpetatud kunagi. Krambid ja deliirium on ikka täislkohoolikute värk, sinul ju 2 päeva ilma veinita olles neid pole? Miks nad siis 3-ndal või 5-ndal päeval tekkima peaksid?!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 15:45
Ikka päevapealt tuleb lõpetada, muidu ei saagi lõpetatud kunagi. Krambid ja deliirium on ikka täislkohoolikute värk, sinul ju 2 päeva ilma veinita olles neid pole? Miks nad siis 3-ndal või 5-ndal päeval tekkima peaksid?!

Just täpselt. Deliirium on sügaval augus alkohooliku teema juba. Alkohol on tervest kehast ja igast organist 4.ndaks päevaks lahtunud.
See on lihtsalt loll jutt, et päevapealt ei tohi lõpetada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dimple, Google [Bot] ja 8 külalist