Andke tagasi mu paksud malmradikad

vana hea klassika
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 13:20
Tolmukübe kirjutas: 01 Jaan 2026 13:18 Mina kulutan kütte peale raha, sest see summa nii suur ikkagi ei tule. Mul on talvel elektriradikas 24/7 sees, arve on 100-120€ kuus, aga see eest on toas 27 kraadi ja mul inimväärne olemine. Vaat' kui arve tuleks 300€, ei tea, mis must siis saaks... Siis paneb mõtlema, kas ehk jahedamaga ära harjuda ja kapist kampsun välja tirida. Aga vbl ka mitte. Peab ennast ikka hästi tundma, ega see 300€ ka kes teab mis hiigelsumma ei ole ju.
27 kraadi ja ise oled veel ülekaaluline, peaks täitsa ära sulama sellise temperatuuri juures. Kas on mingid verevarustuse häired või midagi muud viga?
Vbl verevarustuse häired. Nt 23 kraadiga mul lähevad käelabad ja ninaots külmaks, isegi, kui muidu üldiselt kehal väga külm ei ole. Kunagi jalalabad ka külmetasid, vähemalt see on ära kadunud, aga seal muidugi sokid jalas, mitu paari, vast see aitab.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mina ei suuda uskuda, et teil toas on 27-28 kraadi ja end hästi tunnete, minu jaoks täiesti üle mõistuse temperatuur. Toas on palav juba kui on 24 kraadi, normaalne on 20. Teie kraadid ehk valetavad või asuvad mingis kohas, kus on toa keskmisest soojem koht - pliidi või radika lähedal? Ja veel magada sellises temperatuuris, tekk peal ... kuidas see võimalik on?
Külaline

Kuidas sa 30+ kraadiga suved oled üle elanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:38 Kuidas sa 30+ kraadiga suved oled üle elanud?
Mul oli suvel mingil perioodil 27-28 kraadi toas. Ja no päris piin oli. Eriti magada. Ventilaatori eest vaid kannatas olla.
Lapsepõlves vanaema ja vanaisa juures oli ka alati 28 kraadi(kõhnad vanainimesed tahavad sooja) ja täiesti võimatu oli seal magama jääda.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Jaan 2026 13:58
Mulle meeldib magada soojas, mida soojem, seda parem. Oma radika panen ka täisvõimsusele paar tundi enne magama minekut, kui muidu on 27, kes teab, kas siis on 28.. On juhtunud, et kui nii ei tee, siis magama ei jää. Olen erksavõitu. Aga kui nö leitsak vastu lööb, siis see teeb roidunuks ja lõdvestunuks, aga kui juba niiviisi, siis pole ka probleemi nagu kott magama vajuda..
Aga kas siis ärgates uimane ei ole, kui nii soojas magad? Ma olen küll. Pea on uimane ja suu on paks, tunne nagu oleks eelmisel päeval palju alkoholi tarbinud.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 14:38 Kuidas sa 30+ kraadiga suved oled üle elanud?
Ongi ebameeldiv, kuid toas olen suutnud neil suvedel siiski tiba madalamat temperatuuri hoida - kivimaja, puude varjus, aknaid ei hoia lahti enne kui õhtul, kui on juba jahedam. Ja suvel magan siiski linaga maksimaalselt, mitte tekiga.
Külaline

No vot. Sealt tuleb see higilaik TK-l seinale, kui tal on kušett seina ligi. Ei mingit müstikat.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:57
Tolmukübe kirjutas: 01 Jaan 2026 13:58
Mulle meeldib magada soojas, mida soojem, seda parem. Oma radika panen ka täisvõimsusele paar tundi enne magama minekut, kui muidu on 27, kes teab, kas siis on 28.. On juhtunud, et kui nii ei tee, siis magama ei jää. Olen erksavõitu. Aga kui nö leitsak vastu lööb, siis see teeb roidunuks ja lõdvestunuks, aga kui juba niiviisi, siis pole ka probleemi nagu kott magama vajuda..
Aga kas siis ärgates uimane ei ole, kui nii soojas magad? Ma olen küll. Pea on uimane ja suu on paks, tunne nagu oleks eelmisel päeval palju alkoholi tarbinud.
Ei ole üldse uimane, hommikuks olen välja puhanud. Aga mõnikord olen üle kütnud, siis hakkab teki all kuum ja järgmine etapp kukun higistama, siis tuleb küll voodist välja ronida, toauks lahti teha ja oodata, kuni liigne soojus välja läheb. Üle soojendamine pole ka hea asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 13:10 Mul on ka elutoas 19-20 kraadi, minu jaoks on see ikka nats jahe. Aga panen soojemalt riidesse ja istun teki all, kui ikka jahe. Ei taha kütte peale liialt raha raisata, sest maja on suur ja kraadi tõstmine võib tähendada päris suurt summat, mida võin ka teisiti kasutada.
Kraadi võrra tõstmine tõstab arvet kuskil 10 protsendi võrra. Suure maja kohta mingi 30 lisaeurot pole kindlasti palju, et jahedat kannatada. Kuhu sa selle 30 eurot siis paigutad, mis säästad?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 14:38 Kuidas sa 30+ kraadiga suved oled üle elanud?
Mul näiteks ka suvel temperatuur kunagi üle 22 kraadi ei tõuse. Tavapäraselt 20-21.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist