Minu arus on hoopis kummaline, kui inimene ostab igas võimalikus asjas teenust sisse. Tegelikult saaks aga ise hakkama.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:56Tõesti? Sa ei tunne kedagi, kes tunneks kedagi? Ma kasutan terves elus ainult proffe, kui on vaja ehituses või kindlustuses või tervishoius või finantsalal. Naljakas, arvasin, et see ongi inimeste esimene valik, aga ei.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:44Kus sa neid proffe näed? Eriti isikliku kinnisvara korraldamises? See pole nii lihtne, see profi leidmine.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:41
Õigesti ütles, las tööd teevad ikka profid, mitte amatöörid. Ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingit jama tegema, kinnisvara väärtus peab kasvama, mitte oskamatusest vähenema.
Ma olen täiesti veendunud, et ma ise värvin ja pahteldan oma seinad ja laed kordi kvaliteetsemalt kui mõni palgatud ehitusmees. Tõsi, tema ehk teeks kiiremini, aga kindlasti mitte kvaliteetsemalt. Mina ise ju oma kodu heaks pingutan palju rohkem kui võõras inimene.
Mees mõistab parketti panna ja torutöid teha. Ilma, et ta oleks seda õppinud või sellel alal kunagi töötanud. Miks peaks selleks tööks võõra inimese palkama? Tapeeti paneme koos.
Kunagi foorumis pidi keegi pikali kukkuma, kui kuulis, et mul mees vahetab autol rattaid ise, teeb õlivahetust ja muid kodus teostatavaid autotöid.
Kujutad ette, et ma veel ise roogin oma maja eest lund. Ja suvel niidan muru? Mees puhastab korstent.
Oma kinnisvarasid müün ja üürin välja maakleri abita. Jällegi midagi, mis mõne inimese arvates on absurd või võimatu.
Kõige parema ja soodsama kindlustusandja suudan ise omale välja valida. Ja finantsasjadega saan samuti iseseisvalt hakkama.
Hoopis rumal on see inimene, kes kulutab raha teenuse sisseostmise peale, kui endal on ka võimekus sellega hakkama saada.