Head uut aastat ♡

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Head uut aastat ♡

Postitus Postitas Külaline »

Uus aasta tuleb loodetavasti parem.
Külaline

Kõigepealt võiks kraanist vesi tulema hakata.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Head Uut Aastat!
PS. Vesi tuleb mul ikka kraanist, kui kraan lahti keerata.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

head uut aastat! õnneks mul oma puurkaev ja generaator - seega esmatarbevajadused on tagatud :)
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 01:14 Kõigepealt võiks kraanist vesi tulema hakata.
Mis selle veega siis juhtus? Mis põhjusel see katkestus toimus?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 11:23
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 01:14 Kõigepealt võiks kraanist vesi tulema hakata.
Puhastussüsteemide sissevoolutoru võrgule tekkis nõeljää, mida tuukrid pidid eemaldamas käima. Väidetavalt oli viimati ilmastikuolude kokkulangevuse tõttu sarnane jama 50 aastat tagasi.

Meil Tallinnas on aga linnaosas puurkaevuvesi, nii et meid see ei puudutanud. Ainult Ülemiste järvest vee saajaid.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 11:27
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 11:23
Puhastussüsteemide sissevoolutoru võrgule tekkis nõeljää, mida tuukrid pidid eemaldamas käima. Väidetavalt oli viimati ilmastikuolude kokkulangevuse tõttu sarnane jama 50 aastat tagasi.

Meil Tallinnas on aga linnaosas puurkaevuvesi, nii et meid see ei puudutanud. Ainult Ülemiste järvest vee saajaid.
Nõmmel ka kohati polnud vett, sest see pumbati kesklinna poole. Aga mõtlesin, et issand milline amet, tuuker, kes läheb 31. detsembri öösel 25 cm-st jääkihti sinna eemaldama vee alla. Päris jube tundub.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 11:37 Aga mõtlesin, et issand milline amet, tuuker, kes läheb 31. detsembri öösel 25 cm-st jääkihti sinna eemaldama vee alla. Päris jube tundub.
Minu jaoks on inimesed, kes selliseid ameteid peavad peaaegu nagu kangelased. Igaüks sellise asjaga hakkama ei saaks, isegi, kui kogu varustus on viimase peal. Samuti nagu päästjad, tuletõrjujad ja meedikud ning hooldajad. Nemad on minu silmis need, kes ühiskonna toimivana hoiavad.
Head uut aastat neile.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist