Mulle ei meeldi see värv

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 18:22 Miks see, kui keegi ütleb midagi või arvab midagi, mõjub see nagu kriitika või solvang või arvustus.
Nt- oi, sul on nüüd nii valged seinad, kas hulluks ei aja,nagu haiglas. Või et mina küll sellises elamises elada ei suudaks.
Miks see näib kui arvustus su maitse kohta, kuigi teine ütles vaid et tema läheks valgete seintega hulluks ja ei suudaks elada selles. Tema ütles seda enda kohta. Aga see mõjub teisele halvustusena.
Ei tea, ma olen eluga õppinud, et sellised kommentaarid ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Ma ise elan omas kodus, seega mu kodu seinad on seda värvi, mida ma talun ja tahan 🤣
Eks see ole see, et kriitika ei meeldi kellelegi. Kes talub paremini, kes ei.
Ma selliste inimestega üldse ei suhtlegi, kes pidevalt panevad ennast oma halvustamisega pahasti tundma. Elu palju kergem niimoodi.
Külaline

Inimestel on endal kuskil mingi puudujääk, siis tekib see vajadus end teiste najal upitada. Me oleme kommentaare kuulnud nt auto kohta ja isegi koeratõu kohta (küll on kole koer). 😃 Eks mõni ole ka lihtsalt tahumatu ja lapsesuuga - kõik, mida sülg suhu toob, on vaja kohe välja öelda.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 17:30
Guest kirjutas: 31 Dets 2025 14:50
Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:49
Ok, pitsa sulatamine kaua aega ei võta sul jah.
Ma ei söö sellist solki. Liha läheb ahju 17.30.
Kuradima täpne päevaplaneering.
See ei ole täpne päevaplaneering: inimese seedimine kestab kuskil ca 24-72 tundi. Lähed reedel tööle ja lased ühispellerisse hapukapsa ja kalamarja jämeda resultaadi ja vett ju peale ei tõmba: kolleegid peavad ikka ju aru saama, et sa ikkagi kõrgem klass ja sõid kalamarja.
Külaline

Ants kirjutas: 31 Dets 2025 19:54

See ei ole täpne päevaplaneering: inimese seedimine kestab kuskil ca 24-72 tundi. Lähed reedel tööle ja lased ühispellerisse hapukapsa ja kalamarja jämeda resultaadi ja vett ju peale ei tõmba: kolleegid peavad ikka ju aru saama, et sa ikkagi kõrgem klass ja sõid kalamarja.
Sinu ja minu vahe on see, et esiteks-ma ei pea kalamarjast üldse lugu, ma võin seda süüa, aga see ei anna mulle mingit emotsiooni. Teiseks on mul kalamari aastaringselt olemas, nii must beluga kui punane keta või forell. Tänagi kinkisin ära, nagu alati-inimesed on selle üle väga rõõmsad, sest see on üsna kallis asi, mida paljud lubada ei saa. Aastaid tagasi, kui veel njuufa ja kass olid elus, oli jõulude ajal mõlema nende ees 500g marja, neile see väga maitses, jaa tean, soolasisalduse tõttu ei tohiks anda, aga kuidas sa keelad, eks.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:49
Ok, pitsa sulatamine kaua aega ei võta sul jah.
Selles pole küll midagi erilist. Iga perenaine oskab arvestada, millal soe toit valmib, kui külalistele on öeldud, et lauda istutakse nt 19.30.
Ja panebki õigel kellaajal liha ahju, et see oleks õigeks ajaks valmis.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 20:33

Sinu ja minu vahe on see, et esiteks-ma ei pea kalamarjast üldse lugu, ma võin seda süüa, aga see ei anna mulle mingit emotsiooni. Teiseks on mul kalamari aastaringselt olemas, nii must beluga kui punane keta või forell. Tänagi kinkisin ära, nagu alati-inimesed on selle üle väga rõõmsad, sest see on üsna kallis asi, mida paljud lubada ei saa. Aastaid tagasi, kui veel njuufa ja kass olid elus, oli jõulude ajal mõlema nende ees 500g marja, neile see väga maitses, jaa tean, soolasisalduse tõttu ei tohiks anda, aga kuidas sa keelad, eks.
Kui ma väike olin siis vanemad mehed külas rääkisid, et kaks korda aastas sai kalamarja ja siis viina tõttu nad oksendasid söödu ämbrisse: see oli aastavahetus ja Jaanipäev. Need ämbritäied viidi sigadele jaküll neil olla karv läikinud.
Teie tegelete siin soovmõtlemisega ...
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 18:22 Miks see, kui keegi ütleb midagi või arvab midagi, mõjub see nagu kriitika või solvang või arvustus.
Nt- oi, sul on nüüd nii valged seinad, kas hulluks ei aja,nagu haiglas. Või et mina küll sellises elamises elada ei suudaks.
Miks see näib kui arvustus su maitse kohta, kuigi teine ütles vaid et tema läheks valgete seintega hulluks ja ei suudaks elada selles. Tema ütles seda enda kohta. Aga see mõjub teisele halvustusena.

Käisid mu värske eksmehe juures või? Kõik seinad valged. Mitte midagi ei tohi seina lüüa, riputada, kleepida. Mitte ühtegi tapeeti. Vend elab ootuses, et kui ta oma korteri kord 30 aasta pärast pärandab vôi müüb, siis uus omanik saab koe tegutsema hakata. Haigla ta välja nägi ja see inimene terve ka pole.
Külaline

Ants kirjutas: 01 Jaan 2026 01:50
Kui ma väike olin siis vanemad mehed külas rääkisid, et kaks korda aastas sai kalamarja ja siis viina tõttu nad oksendasid söödu ämbrisse: see oli aastavahetus ja Jaanipäev. Need ämbritäied viidi sigadele jaküll neil olla karv läikinud.
Ei teagi nüüd, kas sinu jutu peale nutta või naerda, muidugi kahju inimesest, kelle jaoks mingi kalamari on tänapäeval soovmõtlemine. Mul on aastaringselt kapis ka 4-5 shampanjat, kas see on ka midagi soovmõtlemise laadset või ainult kalamari?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 11:53

Ei teagi nüüd, kas sinu jutu peale nutta või naerda, muidugi kahju inimesest, kelle jaoks mingi kalamari on tänapäeval soovmõtlemine. Mul on aastaringselt kapis ka 4-5 shampanjat, kas see on ka midagi soovmõtlemise laadset või ainult kalamari?
Räägi veel, mis sul kõik kapis on. Jubedalt kohe huvitab. Piinlik tädi oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 11:55
Mis sul viga on? Mina ei tohi lollile kommentaarile vastatata, aga sina plädised ja sõimad igas teemas? Kas sul juba hommikul vara nina vingus, et kohe kõrri karata? Mõttetu inimene.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 12:04

Mis sul viga on? Mina ei tohi lollile kommentaarile vastatata, aga sina plädised ja sõimad igas teemas? Kas sul juba hommikul vara nina vingus, et kohe kõrri karata? Mõttetu inimene.
Sa oled ju nii naeruväärne oma ülbuse ja hüppamisega pidevalt. Keda huvitab, mis sul on. Kas kellegi teisele pole seda rääkida. Ma ei hakka sulle üles lugema, mis minul kapis on. Nagu mingi teismeline, kuigi ise oled mingi vanatädi. Samasugust tüpaaži kohtasin eile pakiautomaadi juures. Üks vanainimene seisis pakiautomaadi ees ja kohmitses telefonist otsida koodi. Tuli üks ülbusest pakatav paksemapoolne tädi kallis rõivastuses ja astus ülbelt selle vanainimese ette, kuigi nägi, et see vanainimene soovib pakki võtta, lisaks oli muidki ootajaid. Ja ise siis vahib ülbelt kõigile otsa, et küll ma olen tubli, et olen selline vahva nahhaal ja sain teist kõigist praegu ette. Paks rõve tädike, kes oli ennast maitsetult ja kallilt riidesse pannud ja arvas, et kogu maailm kuulub talle. Täpselt sama pilt tuleb ette sinu puhul. Äärmiselt ebameeldiv, ülbe ja vastik, aga arvab, et ta on kõigist parem, sest tal on raha. Ise aru ei saa, kui ebameeldiv ta kõigile on. Sina oled täpselt samasugune. Igas teemas oled konfliktne, siis hakkad üles lugema mingeid naeruväärseid asju, kuigi keegi pole küsinud. Sõnavara on äärmiselt nõme ja labane.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 12:10
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 12:04

Sa oled ju nii naeruväärne oma ülbuse ja hüppamisega pidevalt. Keda huvitab, mis sul on. Kas kellegi teisele pole seda rääkida. Ma ei hakka sulle üles lugema, mis minul kapis on. Nagu mingi teismeline, kuigi ise oled mingi vanatädi. Samasugust tüpaaži kohtasin eile pakiautomaadi juures. Üks vanainimene seisis pakiautomaadi ees ja kohmitses telefonist otsida koodi. Tuli üks ülbusest pakatav paksemapoolne tädi kallis rõivastuses ja astus ülbelt selle vanainimese ette, kuigi nägi, et see vanainimene soovib pakki võtta, lisaks oli muidki ootajaid. Ja ise siis vahib ülbelt kõigile otsa, et küll ma olen tubli, et olen selline vahva nahhaal ja sain teist kõigist praegu ette. Paks rõve tädike, kes oli ennast maitsetult ja kallilt riidesse pannud ja arvas, et kogu maailm kuulub talle. Täpselt sama pilt tuleb ette sinu puhul. Äärmiselt ebameeldiv, ülbe ja vastik, aga arvab, et ta on kõigist parem, sest tal on raha. Ise aru ei saa, kui ebameeldiv ta kõigile on. Sina oled täpselt samasugune. Igas teemas oled konfliktne, siis hakkad üles lugema mingeid naeruväärseid asju, kuigi keegi pole küsinud. Sõnavara on äärmiselt nõme ja labane.
Milline nolk sa oled, et nimetada tavalist keskeas inimest vanatädiks? Loe oma jutt üle ja mõtle, kes siin konfliktne on. Sa ise oled äärmiselt ebameeldiv, ära peegelda seda mulle.
Külaline

Noh, paistab, et uus aasta ei muutnud mitte midagi - sama jagelemine ja jauramine läheb siin jälle edasi. Ja juba 1. jaanuari hommikul ollakse nii aktsioonis ja kõige peale vihased...
Külaline

Ma hakkasin hoopis mõtlema, milline õudne järelkasv on Eestis peale kasvanud, kes 40-50-ndates inimesi vanatädideks sõimab? Null kasvatust, ainult arrogantne suhtumine. Kas see on Kolmas Eesti?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 12:27 Ma hakkasin hoopis mõtlema, milline õudne järelkasv on Eestis peale kasvanud, kes 40-50-ndates inimesi vanatädideks sõimab? Null kasvatust, ainult arrogantne suhtumine. Kas see on Kolmas Eesti?
Kes on ise viisakad ja ei pakata ülbusest, neid ei sõima mitte keegi. Selliselt inimeselt ootaks juba veidi küpsust, mitte mingeid labaseid sõnu, ülbitsemist, üles lugemist, mis temal kapis on, mis tema süüa teeb, mis temal kõik veel on. Teismelisele võib selliseid asju veel andestada, aga küpses eas inimese puhul on see naeruväärne.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 12:30
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 12:27 Ma hakkasin hoopis mõtlema, milline õudne järelkasv on Eestis peale kasvanud, kes 40-50-ndates inimesi vanatädideks sõimab? Null kasvatust, ainult arrogantne suhtumine. Kas see on Kolmas Eesti?
Kes on ise viisakad ja ei pakata ülbusest, neid ei sõima mitte keegi. Selliselt inimeselt ootaks juba veidi küpsust, mitte mingeid labaseid sõnu, ülbitsemist, üles lugemist, mis temal kapis on, mis tema süüa teeb, mis temal kõik veel on. Teismelisele võib selliseid asju veel andestada, aga küpses eas inimese puhul on see naeruväärne.
Mind ei sõima mitte kuskil, peale mõne sinutaolise siin, mitte keegi. Seega on probleem sügavalt sinus, mitte minus. Vaata, kuidas seda lahendada saaksid ning lõpeta minu togimine ja iga teema vaidluse mulle omistamine. Hale oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2026 12:30
Vaata nüüd ennast, vastik silmakirjalik troll. sina võid mind mõnitada, et söön aasta lõpuks sügavkülmast võetud pizzat, aga kui ma ütlen, et söön liha jm, siis loen üles ja ülbitsen? Sina ja veel mõni vastik inimene teeb seda minuga koguaeg. Mind võib mõnitada, aga kui vastan, olen mina paha. Tegelege oma probleemidega, mina ei puutu neisse mitte kuidagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 20:33Aastaid tagasi, kui veel njuufa ja kass olid elus, oli jõulude ajal mõlema nende ees 500g marja, neile see väga maitses, jaa tean, soolasisalduse tõttu ei tohiks anda, aga kuidas sa keelad, eks.
Pole mingi ime, et nad kumbki enam elus ei ole.
Külaline

Mis teil viga on? Kuidas te jaksate kähmelda päevad läbi? See on kõigest foorum, keegi ei tunne teid siin isiklikult, pole vaja nii valuliselt reageerida kõigele.
Külaline

Kuidas ei ole vaja :shock: Kus ma siis oma meeletu rikkusega kiidelda saan, tuttavad ju ei usu :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist