Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 12:04
Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2026 11:55
Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 11:53
Ei teagi nüüd, kas sinu jutu peale nutta või naerda, muidugi kahju inimesest, kelle jaoks mingi kalamari on tänapäeval soovmõtlemine. Mul on aastaringselt kapis ka 4-5 shampanjat, kas see on ka midagi soovmõtlemise laadset või ainult kalamari?
Räägi veel, mis sul kõik kapis on. Jubedalt kohe huvitab. Piinlik tädi oled.
Mis sul viga on? Mina ei tohi lollile kommentaarile vastatata, aga sina plädised ja sõimad igas teemas? Kas sul juba hommikul vara nina vingus, et kohe kõrri karata? Mõttetu inimene.
Sa oled ju nii naeruväärne oma ülbuse ja hüppamisega pidevalt. Keda huvitab, mis sul on. Kas kellegi teisele pole seda rääkida. Ma ei hakka sulle üles lugema, mis minul kapis on. Nagu mingi teismeline, kuigi ise oled mingi vanatädi. Samasugust tüpaaži kohtasin eile pakiautomaadi juures. Üks vanainimene seisis pakiautomaadi ees ja kohmitses telefonist otsida koodi. Tuli üks ülbusest pakatav paksemapoolne tädi kallis rõivastuses ja astus ülbelt selle vanainimese ette, kuigi nägi, et see vanainimene soovib pakki võtta, lisaks oli muidki ootajaid. Ja ise siis vahib ülbelt kõigile otsa, et küll ma olen tubli, et olen selline vahva nahhaal ja sain teist kõigist praegu ette. Paks rõve tädike, kes oli ennast maitsetult ja kallilt riidesse pannud ja arvas, et kogu maailm kuulub talle. Täpselt sama pilt tuleb ette sinu puhul. Äärmiselt ebameeldiv, ülbe ja vastik, aga arvab, et ta on kõigist parem, sest tal on raha. Ise aru ei saa, kui ebameeldiv ta kõigile on. Sina oled täpselt samasugune. Igas teemas oled konfliktne, siis hakkad üles lugema mingeid naeruväärseid asju, kuigi keegi pole küsinud. Sõnavara on äärmiselt nõme ja labane.