"Saatuse iroonia..."

vana hea klassika
Vasta
Külaline

"Saatuse iroonia..."

Postitus Postitas Külaline »

Kas filmi "Saatuse iroonia..." enam ei lastagi vana-aasta õhtul? Või suudab keegi saatekavast selle leida?
Külaline

Kus seda näidati siis? Kesktelevisioonis?
Külaline

Mingites Eestis näidatavates venekeelsetes kanalites on alati näidatud.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 22:18 Mingites Eestis näidatavates venekeelsetes kanalites on alati näidatud.
Siin ei näidata ju aastaid enam venekeelseid kanaleid ega mingeid nõukaaegseid vene filme.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 22:20
Guest kirjutas: 31 Dets 2025 22:18 Mingites Eestis näidatavates venekeelsetes kanalites on alati näidatud.
Siin ei näidata ju aastaid enam venekeelseid kanaleid ega mingeid nõukaaegseid vene filme.
Need on ikka Eesti venekeelsed kanalid. Mina olen ikka iga aasta vaadanud neid vene filme. Tõsi, ei mäleta, kas viimasel paaril aastal ka.
Külaline

Minu arust ei näidata praegult eesti vene kanalite pealt vene filme, sarju ega saateid. Näidatakse Ukraina omi.
Külaline

YTs on olemas mõlemad osad.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 23:10
Need on ikka Eesti venekeelsed kanalid. Mina olen ikka iga aasta vaadanud neid vene filme. Tõsi, ei mäleta, kas viimasel paaril aastal ka.
Mingi 10 aastat pole juba ühtegi vene filmi Eesti kanalitest näidatud minu arust. Ja miks peakski. Okse tuleks peale, kui neid vaataks.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 14:36

Mingi 10 aastat pole juba ühtegi vene filmi Eesti kanalitest näidatud minu arust. Ja miks peakski. Okse tuleks peale, kui neid vaataks.
Valesti tead siis. Kolm aastat tagasi ma raudselt vaatasin mingi kanali pealt (kindlasti ei olnud need etv vmt meie esikanalid). Mäletan täpselt, sest olin siis just operatsioonil käinud ja olin suht voodirežiimil.

Minu arust on osad vanad vene filmid väga head. Kohe meenuvad Moskva pisaraid ei usu. Suriku seiklused. Filmid Gurtšenkoga jne. Ja multifilmid veel eriti head.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 15:06
Guest kirjutas: 01 Jaan 2026 14:36

Valesti tead siis. Kolm aastat tagasi ma raudselt vaatasin mingi kanali pealt (kindlasti ei olnud need etv vmt meie esikanalid). Mäletan täpselt, sest olin siis just operatsioonil käinud ja olin suht voodirežiimil.

Minu arust on osad vanad vene filmid väga head. Kohe meenuvad Moskva pisaraid ei usu. Suriku seiklused. Filmid Gurtšenkoga jne. Ja multifilmid veel eriti head.
Head muidugi, aga Vene riigi poolt viimastel aastatel minus ja paljudes eestlastes tekitatud vastikus vene keele ja kultuuri vastu on suurem kui neist filmidest saadav nauding.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 8 külalist