Mulle ei meeldi see värv

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 12:03Ma olen inimestega väga viisakas seni, kuni nad seda enam ei vääri, mis kehtib sinu ja veel mingi tõmbleja kohta. Tasuks peeglisse vaadata ja mõelda, miks sinust küll selline õeluskott sai.
Ehk kui miskit ei meelsi sulle, siis kohe ebaviisakas.
Seda on siin foorumis kohe näha, et õelutsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 12:08
Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 12:03Ma olen inimestega väga viisakas seni, kuni nad seda enam ei vääri, mis kehtib sinu ja veel mingi tõmbleja kohta. Tasuks peeglisse vaadata ja mõelda, miks sinust küll selline õeluskott sai.
Kus ma õelutsesin? Ütlesin, et palkan profid, mille peale sina või keegi taoline hakkas mõnitama, et ju ma ei oska ise remonti teha jne. Sina oled see õeluskott, mitte mina. Kui sa ei suuda endale inimesi palgata, hea küll. Miks mina seetõttu õel olen, et tahan parimat kvaliteeti?
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 12:16
Kus ma õelutsesin? Ütlesin, et palkan profid, mille peale sina või keegi taoline hakkas mõnitama, et ju ma ei oska ise remonti teha jne. Sina oled see õeluskott, mitte mina. Kui sa ei suuda endale inimesi palgata, hea küll. Miks mina seetõttu õel olen, et tahan parimat kvaliteeti?
Me kõik tahame parimat kvaliteeti. Sinu jutt on kogenematu, sa pole elus ise midagi teinud. Jõua ükskord selle proffide palkamiseni, siis tule võta sõna niiet teistel piinlik poleks. See on jube, kui harad nii laiali lähevad, endal pole seinagi mida valgeks värvida.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 12:23

Me kõik tahame parimat kvaliteeti. Sinu jutt on kogenematu, sa pole elus ise midagi teinud. Jõua ükskord selle proffide palkamiseni, siis tule võta sõna niiet teistel piinlik poleks. See on jube, kui harad nii laiali lähevad, endal pole seinagi mida valgeks värvida.
Kallis inimene, mul on ainuüksi Tallinnas väljaüüritavat kinnisvara 1390 m2 jagu, seega tean täpselt, millest räägin, viimati teostati renoveerimist veel eelmisel nädalal ja jätkatakse uuel aastal. Kole, kui keegi on nii viha ja sappi täis, kui sina, aga eks pidev kehva elu elamine tapabki lõpuks ära, eriti kui oled veel ise oma valikutes süüdi, eks.
Külaline

Vana aasta viimasel päeval jaksavad ka tõmmata nii, et karvu lendab. Leidke omale elus parem väljund.
Külaline

Loen ka ja imestan milline hasart on võhivõõrast inimest halvustada, igasuguseid totraid oletusi teise elu kohta ja muinasjutulisi kiitusi oma elust kirjutada. Loll leidis lollima.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 14:10 Loen ka ja imestan milline hasart on võhivõõrast inimest halvustada, igasuguseid totraid oletusi teise elu kohta ja muinasjutulisi kiitusi oma elust kirjutada. Loll leidis lollima.
Vaatasin ka, et mingi inimene kiitleb oma kinnisvaraga, aga õnnelikuks see teda üldse pole teinud. Viitsib vana aasta viimasel päeval ka jaurata ja sõimelda. Normaalsed inimesed tegelevad millegi muuga, veedavad aega sõprada või perega.
Külaline

Hullult rikas, kiidetud, imetletud suure sõpruskonnaga inimene vana-aasta õhtul siin taplemas :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:24
Guest kirjutas: 31 Dets 2025 14:10 Loen ka ja imestan milline hasart on võhivõõrast inimest halvustada, igasuguseid totraid oletusi teise elu kohta ja muinasjutulisi kiitusi oma elust kirjutada. Loll leidis lollima.
Vaatasin ka, et mingi inimene kiitleb oma kinnisvaraga, aga õnnelikuks see teda üldse pole teinud. Viitsib vana aasta viimasel päeval ka jaurata ja sõimelda. Normaalsed inimesed tegelevad millegi muuga, veedavad aega sõprada või perega.
Ma olen väga õnnelik. Õnnelikuks ei tee mind kinnisvara, vaid head pere-ja sõprussuhted ning positiivne ellusuhtumine. Kas sina oled õnnetu ja miks? Või mis põhjusel sa teisi tümitad, et nemad sinu hinnangul ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:34 Hullult rikas, kiidetud, imetletud suure sõpruskonnaga inimene vana-aasta õhtul siin taplemas :lol:
Miks on vana-aasta õhtu teistsugune? Lauda istume alles 19.30 ja sinnani aega kõvasti. Oled ise rakkes ja keegi ei aita?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 12:23

Tolgus-Revolvri jutt või keegi samasugune?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:44Miks on vana-aasta õhtu teistsugune? Lauda istume alles 19.30 ja sinnani aega kõvasti. Oled ise rakkes ja keegi ei aita?
Ok, pitsa sulatamine kaua aega ei võta sul jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:49
Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:44Miks on vana-aasta õhtu teistsugune? Lauda istume alles 19.30 ja sinnani aega kõvasti. Oled ise rakkes ja keegi ei aita?
Ma ei söö sellist solki. Liha läheb ahju 17.30.
Külaline

Ainult liha söödki?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 15:04Ainult liha söödki?
Liha, erinevad juurviljad, sült, verivorstid, sõbrantsi tehtud ohtra lihaga mulgikapsas, terve kuumsuitsu lõhe, kalamari. Kahepeale mehega rohkem ei jaksa. Tulime üleeile reisilt, ei viitsi enam üle süüa.
Külaline

terve kuumsuitsu lõhe
Ära sa ütle, kohe terve lõhe :)
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 15:11
Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 15:04Ainult liha söödki?
Liha, erinevad juurviljad, sült, verivorstid, sõbrantsi tehtud ohtra lihaga mulgikapsas, terve kuumsuitsu lõhe, kalamari. Kahepeale mehega rohkem ei jaksa. Tulime üleeile reisilt, ei viitsi enam üle süüa.
Kahe peale ongi see ülesöömien ju. Mulgikapsad ja kalamari, eriti peened inimesed te ei näi olevat. Mingi puder ja kapsad menüü, mis omavahel kohe üldse kokku ei klapi.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 15:19
terve kuumsuitsu lõhe
Ära sa ütle, kohe terve lõhe :)
Mis probleem sul muidu on? Mida sa vingud koguaeg?
Külaline

Juurviljad lähevad koos koore ja mullaga :D
Külaline

Guest kirjutas: 31 Dets 2025 14:50
Külaline kirjutas: 31 Dets 2025 14:49
Ma ei söö sellist solki. Liha läheb ahju 17.30.
Kuradima täpne päevaplaneering.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist