Raketid
-
Külaline
Eks need raketid on kaduv kunst ja keelatakse mingil ajal nagunii ära. Tulevad laseršõud taevasse, paljudes kohtades on juba nii. Ka raha kokkuhoiu mõttes on seda järjest rohkem ja rohkem. Varsti jääbki see jälle mingiks Ida-Euroopa teemaks nagu karusnahk või joomine.
Lastega olen.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 16:00Ei puutu teemasse, aga nii huvi pärast küsin, ei pea vastama. Kas veedad uue aasta koos selle tasulise pruudiga? Ja kas pead ka selle eest maksma, kui niisama koos olete või ainult seksi eest?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Uusaastaööl lastakse ilutulestikku üle kogu maailma ja selle jälgimiseks on koguni oma kanal, kust saab reaalajas vaadata, kui vägevalt kusagil seda tehakse: https://www.youtube.com/watch?v=59Xy54nlqAAGuest kirjutas: ↑30 Dets 2025 16:19 Eks need raketid on kaduv kunst ja keelatakse mingil ajal nagunii ära. Tulevad laseršõud taevasse, paljudes kohtades on juba nii. Ka raha kokkuhoiu mõttes on seda järjest rohkem ja rohkem. Varsti jääbki see jälle mingiks Ida-Euroopa teemaks nagu karusnahk või joomine.
-
Külaline
Piiranguid on järjest rohkem ja juurde tuleb. Mitmel maal on eraisikutel ilutulestiku tegemine keelatud või väga ranged piirangud, järest rohkem linnu on, kus ei tehta ilutulestikku. Jaapanis, Austraalias, Iirimaal, Saksamaal, Hollandis, Norras jne, igal pool eraisikutel paugutamine keelatud. Et ükskord aastas linn teeb mingi tulestiku, ei ole võrreldav selle lõputu paugutamisega, mis siin toimub.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 18:42Uusaastaööl lastakse ilutulestikku üle kogu maailma ja selle jälgimiseks on koguni oma kanal, kust saab reaalajas vaadata, kui vägevalt kusagil seda tehakse: https://www.youtube.com/watch?v=59Xy54nlqAAGuest kirjutas: ↑30 Dets 2025 16:19 Eks need raketid on kaduv kunst ja keelatakse mingil ajal nagunii ära. Tulevad laseršõud taevasse, paljudes kohtades on juba nii. Ka raha kokkuhoiu mõttes on seda järjest rohkem ja rohkem. Varsti jääbki see jälle mingiks Ida-Euroopa teemaks nagu karusnahk või joomine.
-
Külaline
Koer on peremehe moodi või oli see vastupidi... Äkki peaksid endale ka natuke vannitoas sooja vett krae vahele laskma ja lõõtsuta seal parem natuke, äkki aitab sinu puhul ka pisut mõne paugukese leevendamiseksGuest kirjutas: ↑30 Dets 2025 14:25ise paned igale oma lollusele laigi? ka nii võib, kuigi hale on ikkaGuest kirjutas: ↑30 Dets 2025 12:31Sul on veelgi kummalisem seisukoht, kus kõik teised peaksid sinu ja sinu varjupaiga koera pärast kõik oma aastavahetuse üritused ümber korraldama. Empaatiat ei ole ülejäànud inimkonna suhtes üldse?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 10:51
sul on kummalised seisukohad. võrdled võrreldamatut. siia sinu nimistusse sobiks ju ka laste ära keelamine, kuna paljudele imikukisa ei meeldi?
minul on varjupaigast võetud koer, kes tõepoolest paaniliselt pauke kardab. esimesel aastal kaevus ta meil kännu alla ja tema sealt kätte saamiseks läks terve öö. järgmisel aastal olime juba targemad ja valmistusime ette. veetsime aastavahetuse vannitoas ja lasime paanikas lõõtsutavale koerale sooja vett kaela. nüüd oleme juba aastaid inimasutsusest eemal. nii et harjuta pisut empaatiat ja ära võta kõike enda mätta otsast.![]()
-
Külaline
Kõva nali. Täielik tropp ikka.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 20:16Koer on peremehe moodi või oli see vastupidi... Äkki peaksid endale ka natuke vannitoas sooja vett krae vahele laskma ja lõõtsuta seal parem natuke, äkki aitab sinu puhul ka pisut mõne paugukese leevendamiseks
-
Külaline
Teatud inimliigi tunneb tõesti sõimlemisest ja räuskamisest ära ... Pean ka nüüd äkki rakette ostma minema, et sa seda ikka kindlasti ainult vannitoas omaette oma koeraga ning mitte inimeste seas teeksid?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 22:39Kõva nali. Täielik tropp ikka.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 20:16Koer on peremehe moodi või oli see vastupidi... Äkki peaksid endale ka natuke vannitoas sooja vett krae vahele laskma ja lõõtsuta seal parem natuke, äkki aitab sinu puhul ka pisut mõne paugukese leevendamiseks
-
Külaline
nii vara hommikul juba purjus.Guest kirjutas: ↑31 Dets 2025 11:05Teatud inimliigi tunneb tõesti sõimlemisest ja räuskamisest ära ... Pean ka nüüd äkki rakette ostma minema, et sa seda ikka kindlasti ainult vannitoas omaette oma koeraga ning mitte inimeste seas teeksid?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 22:39Kõva nali. Täielik tropp ikka.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 20:16Koer on peremehe moodi või oli see vastupidi... Äkki peaksid endale ka natuke vannitoas sooja vett krae vahele laskma ja lõõtsuta seal parem natuke, äkki aitab sinu puhul ka pisut mõne paugukese leevendamiseks
-
Külaline
Ma ise vist ei tuleks selle pealegi, et keegi võiks kolmapäeva hommikul purjus olla, aga taaskord - teatud inimgrupi seas vist tavaline asi, mida märgata ja teiste kohta ka siis eeldada.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 11:41nii vara hommikul juba purjus.
-
Külaline
Kaine inimesena sellist iba ajada on veelgi piinlikum.
Mulle ilutulestik meeldib - piduliku ja erilisi tunde tekitab - kui seda lastaksegi kord aastas õigel ajal ehk siis täpselt aastavahetusel, mitte 20. detsembril kell 17 õhtul või 2. jaanuaril kell 2.00 öösel või lihtsalt tänaval majade vahel, et hahaha, kus mutikesed hüppavad ehmatusest õhku nüüd. Mul on 4 elu jooksul olnud koerast 2 olnud väga ilutulestikupelglikud, see pole kasvatuse-harjutamise küsimus mu meelest, vaid pagasiga koera puhul on peaaegu võimatu seda hirmu välja saada, võibolla pisut leevendada vaid - aga sellele vaatamata ma siiski ei arva, et kogu ülejäänud maailm peab kikivarvul hiilima, et mu koeral on ühel ööl mõned tunnid stress. Olge nüüd. Muul ajal on tal jälle ülimalt mõnus koeraelu ja mingit pikemaajalist depressiooni see 1 kord aastas vast ikka ei põhjusta loomadele, nad elavad pigem olevikus ju siiski.
-
Külaline
No väga lahe, Šveitsis läks just ilutulestikust baar põlema ja mitukümmend inimest hukkusid. Oleks reegleid jälgitud, oleks kõik korras olnud.
-
Külaline
Ei läinud ju ilutulestikust vaid šampapudelite külge kinnitatud tordivulkaanidest. Emmed vehivad ka nendega kodus ju.Guest kirjutas: ↑01 Jaan 2026 22:00 No väga lahe, Šveitsis läks just ilutulestikust baar põlema ja mitukümmend inimest hukkusid. Oleks reegleid jälgitud, oleks kõik korras olnud.
-
Külaline
Mis "1 kord aastas", terve detsembri ja jupp jaanuarit käivad paugud. Minu koer kardab pauke paaniliselt ja tal on närvid täiesti läbi sellest. 1-aastane loom. Mingeid hääli isegi enam ei käi, tema lihtsalt haugub toas tundide viisi. Õue minnes ka ainult lärtsub, pole isegi kedagi, kelle pärast haukuda. Kui veel inimesed vastu peaks tulema, siis uriseb ja haugub. Saa nüüd sellise närvihaigega hakkama, kes teab, kaua tal sellest traumast ülesaamine aega võtab.iiR kirjutas: ↑01 Jaan 2026 17:23Mul on 4 elu jooksul olnud koerast 2 olnud väga ilutulestikupelglikud, see pole kasvatuse-harjutamise küsimus mu meelest, vaid pagasiga koera puhul on peaaegu võimatu seda hirmu välja saada, võibolla pisut leevendada vaid - aga sellele vaatamata ma siiski ei arva, et kogu ülejäänud maailm peab kikivarvul hiilima, et mu koeral on ühel ööl mõned tunnid stress. Olge nüüd. Muul ajal on tal jälle ülimalt mõnus koeraelu ja mingit pikemaajalist depressiooni see 1 kord aastas vast ikka ei põhjusta loomadele, nad elavad pigem olevikus ju siiski.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist