Paned internetti otsingusõna ja valid sobiva firma välja. Kui keeruline see sinu jaoks on? Isegi 80-aastased saavad hakkama.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:44Kus sa neid proffe näed? Eriti isikliku kinnisvara korraldamises? See pole nii lihtne, see profi leidmine.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:41Õigesti ütles, las tööd teevad ikka profid, mitte amatöörid. Ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingit jama tegema, kinnisvara väärtus peab kasvama, mitte oskamatusest vähenema.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 21:45 Tegin põranda, lae ja seinte remondi, põrandapinnal 70 m2 ja vahetasin köögi möööbli välja. Esimesest kuni viimase liigutuseni kulus kaks ja pool kuud ja teostasime perega.
Tuttav arendaja toksis jalaga põrandaplaate ja teatas, et sellise kvaliteegiga töö võetakse neil üles. Siis vaatas lakke, et, mis te seda värvisite, plaat juba on valesti pandud…
Mind tõesti ei huvita selliste tüüpide arvamused ja ütlesingi, et misseesinuasion. Tean ju isegi, et 25a tagasi panime mehega lae nagu oskasime…
Mulle ei meeldi see värv
-
Külaline
-
Külaline
Ise oled. Kes sul siin hammaste parandamisest on rääkinud.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:58Postitus on kustutatud
Sa see kiiresti närvi minev, üleoleb ja kohe sõimav.
-
Külaline
Katsu nüüd aru saada, et sinu ootused on madalad ja lepid mingi suvalise plägaga. Inimene, kes austab ennast ja oma kinnisvara, ei riku seda mingi amatööri katsetustega.
-
Külaline
Ma lähen närvi ainult lollide inimeste puhul, nagu sina. Muidu savi.
-
Külaline
Kui ma oleks oma elus võtnud iga töö peale esimese firma, mis ma internetist leian ja maksnud seda hinda, mis esimese hooga küsitakse, ma poleks ühtegi oma maja kunagi valmis saanudki.Guest kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:02Paned internetti otsingusõna ja valid sobiva firma välja. Kui keeruline see sinu jaoks on? Isegi 80-aastased saavad hakkama.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:44Kus sa neid proffe näed? Eriti isikliku kinnisvara korraldamises? See pole nii lihtne, see profi leidmine.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:41
Õigesti ütles, las tööd teevad ikka profid, mitte amatöörid. Ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingit jama tegema, kinnisvara väärtus peab kasvama, mitte oskamatusest vähenema.
-
Külaline
Ei nad paljud ei saa hakkama. Kui sinu jaoks saab, siis sa lihtsalt ei tea mida tahta.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:02Paned internetti otsingusõna ja valid sobiva firma välja. Kui keeruline see sinu jaoks on? Isegi 80-aastased saavad hakkama
-
Külaline
Kui mul oleks nii rumal mees, jätaks ta maha.
-
Külaline
Ei pea võtma esimest, tuleb uurida tausta, suhelda, õppida, vaielda jne.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:06Kui ma oleks oma elus võtnud iga töö peale esimese firma, mis ma internetist leian ja maksnud seda hinda, mis esimese hooga küsitakse, ma poleks ühtegi oma maja kunagi valmis saanudki.Guest kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:02Paned internetti otsingusõna ja valid sobiva firma välja. Kui keeruline see sinu jaoks on? Isegi 80-aastased saavad hakkama.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 23:44
Kus sa neid proffe näed? Eriti isikliku kinnisvara korraldamises? See pole nii lihtne, see profi leidmine.
-
Külaline
Mul on kindlad inimesed, keda oma kinnisvara kallale lasen, 3, erinevad stiilid ja hinnad, aga saan alati, kui on vaja. Tean täpselt, mida tahta ja olen ülimalt perfektne.
-
Külaline
Et oledki närvis. Mul oli õigus. Ja lollideks pead kõiki kes sinuga ei nõustu või pole ühel meelel.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:06Ma lähen närvi ainult lollide inimeste puhul, nagu sina. Muidu savi.
Sinu igast kommentaarist paistab läbi sinu üleolev olek. Sa selline vaidleja tüüp. Tuled oma viha siia teiste peale välja elama. Sa lausa kutsud õiendama.
-
Külaline
Lollideks pean lolle.Ma pole veel täna ühtki oma närvi liigutanud, seega ei jaga sa mingit matsu ja oled jube kehv inimestetundja. Su viimased laused on ju halenaljakad, soovitan rännakule vms minna, sul on tõsine probleemKülaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:13Et oledki närvis. Mul oli õigus. Ja lollideks pead kõiki kes sinuga ei nõustu või pole ühel meelel.
Sinu igast kommentaarist paistab läbi sinu üleolev olek. Sa selline vaidleja tüüp. Tuled oma viha siia teiste peale välja elama. Sa lausa kutsud õiendama.
-
Külaline
Seda ma tahtsingi sulle soovitada. Hea kui sa ise selle peale tuled mida teha.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:15Lollideks pean lolle.Ma pole veel täna ühtki oma närvi liigutanud, seega ei jaga sa mingit matsu ja oled jube kehv inimestetundja. Su viimased laused on ju halenaljakad, soovitan rännakule vms minna, sul on tõsine probleem
-
Külaline
??? Tõesti, nagu sa ütlesid, sa vist ei joo. Austan rohkem inimesi, kes joovad ja ajavad lolli juttu, kui sind, kes ajab seda ka kainena. Samas muidugi mõistan su kibedust, kadedust, vaesust ja harimatust, eks see aja iga inimese lõpuks keema. Rahu. Su elu on sinu kätes, jäta teised rahule.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:21Seda ma tahtsingi sulle soovitada. Hea kui sa ise selle peale tuled mida teha.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:15Lollideks pean lolle.Ma pole veel täna ühtki oma närvi liigutanud, seega ei jaga sa mingit matsu ja oled jube kehv inimestetundja. Su viimased laused on ju halenaljakad, soovitan rännakule vms minna, sul on tõsine probleem
-
Külaline
Sinu iga kommentaariga tuleb kaasa selline sinu halva iseloomu energia. Sa ise selle sees ei saa sellest aru.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:15Lollideks pean lolle.Ma pole veel täna ühtki oma närvi liigutanud, seega ei jaga sa mingit matsu ja oled jube kehv inimestetundja
Sinuga ei taha päriselus keegi suhelda. Kes suhtleb see on sunnitud sind taluma. Nad ei hakka seda välja ütlema, teades sinu vastikut iseloomu. See jutt tuleb mul kuskilt sisse, kes peab selle sulle siin kirja panema. Sa pead tõsiselt endaga tegelema.
Loe see jutt minimaalselt 3 korda läbi. Äkki jõuab kohale.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:07Ei pea võtma esimest, tuleb uurida tausta, suhelda, õppida, vaielda jne.
-
Külaline
Hullumajas on vist jälle kodukäimispäevKülaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:24??? Tõesti, nagu sa ütlesid, sa vist ei joo. Austan rohkem inimesi, kes joovad ja ajavad lolli juttu, kui sind, kes ajab seda ka kainena. Samas muidugi mõistan su kibedust, kadedust, vaesust ja harimatust, eks see aja iga inimese lõpuks keema. Rahu. Su elu on sinu kätes, jäta teised rahule.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:21Seda ma tahtsingi sulle soovitada. Hea kui sa ise selle peale tuled mida teha.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:15Lollideks pean lolle.Ma pole veel täna ühtki oma närvi liigutanud, seega ei jaga sa mingit matsu ja oled jube kehv inimestetundja. Su viimased laused on ju halenaljakad, soovitan rännakule vms minna, sul on tõsine probleem
-
Külaline
See ongi halvustus. Ütleja lihtsalt teab, et teeb sellega teisele haiget, seetõttu ta väljendubki just nii, et "oi MINA läheksin siin kohe hulluks" või "MINA ei suudaks sellist kleiti selga panna". Selle minaga ta näiliselt üritab öeldut pehmendada, kuigi mõte on sama- teise inimese valikute halvustamine.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 18:22 Miks see, kui keegi ütleb midagi või arvab midagi, mõjub see nagu kriitika või solvang või arvustus.
Nt- oi, sul on nüüd nii valged seinad, kas hulluks ei aja,nagu haiglas. Või et mina küll sellises elamises elada ei suudaks.
Miks see näib kui arvustus su maitse kohta, kuigi teine ütles vaid et tema läheks valgete seintega hulluks ja ei suudaks elada selles. Tema ütles seda enda kohta. Aga see mõjub teisele halvustusena.
-
Külaline
Sa ei jaga ikka üldse mitte midagi. Mul on suur tutvuringkond, kümmekond kallist sõbrannat, kes on minuga aastakümneid. Hoian omi kalleid inimesi ja olen väga hea suhtleja, kellega tahetakse koos aega veeta. Küll on tõsi, et sellised sinutaolised ebameeldivad inimesed sinna ringkonda ei kuulu, ainult head ja toredad. Võta endaga midagi ette, see kõik, mida kirjutasid, käib hoopis sinu kohta.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:30Sinu iga kommentaariga tuleb kaasa selline sinu halva iseloomu energia. Sa ise selle sees ei saa sellest aru.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 00:15Lollideks pean lolle.Ma pole veel täna ühtki oma närvi liigutanud, seega ei jaga sa mingit matsu ja oled jube kehv inimestetundja
Sinuga ei taha päriselus keegi suhelda. Kes suhtleb see on sunnitud sind taluma. Nad ei hakka seda välja ütlema, teades sinu vastikut iseloomu. See jutt tuleb mul kuskilt sisse, kes peab selle sulle siin kirja panema. Sa pead tõsiselt endaga tegelema.
Loe see jutt minimaalselt 3 korda läbi. Äkki jõuab kohale.
-
Külaline
Ja kõigi teistega kes ei kuule sinu ringkonda oled halvustav, üleolev, kiiresti ägestuv ja pead neid ebameeldivateks. Valad om viha välja. Sinu sõnavara toob selle esile.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 08:18Mul on suur tutvuringkond, kümmekond kallist sõbrannat, kes on minuga aastakümneid. Hoian omi kalleid inimesi ja olen väga hea suhtleja, kellega tahetakse koos aega veeta. Küll on tõsi, et sellised sinutaolised ebameeldivad inimesed sinna ringkonda ei kuulu, ainult head ja toredad.
-
Külaline
Ma olen inimestega väga viisakas seni, kuni nad seda enam ei vääri, mis kehtib sinu ja veel mingi tõmbleja kohta. Tasuks peeglisse vaadata ja mõelda, miks sinust küll selline õeluskott sai.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 11:20Ja kõigi teistega kes ei kuule sinu ringkonda oled halvustav, üleolev, kiiresti ägestuv ja pead neid ebameeldivateks. Valad om viha välja. Sinu sõnavara toob selle esile.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 08:18Mul on suur tutvuringkond, kümmekond kallist sõbrannat, kes on minuga aastakümneid. Hoian omi kalleid inimesi ja olen väga hea suhtleja, kellega tahetakse koos aega veeta. Küll on tõsi, et sellised sinutaolised ebameeldivad inimesed sinna ringkonda ei kuulu, ainult head ja toredad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist