Mulle ei meeldi see värv

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 20:19
Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:15 No mis peaks see Tolmukübeme arvustaja sõna võtma. On tal mõni spektrihäire? Iga asja peale ei pea ju arvamust avaldama
See õnnetu inimene iniseb igas teemas.
See on sinu arvamus ja näitab sinu kohta, et ta sulle ei meeldi. See on arvamus mitte fakt.
Nii nagu näitab valge seina märjamine ja võrdlemine seda et see ei meeldi ütlejale.
See ei peaks korda minema. See on ütleja arvamus mis näitab tema kohta et temale see ei meeldi
Külaline

Ikka märkamine mitte märjamine :D
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:15 No mis peaks see Tolmukübeme arvustaja sõna võtma. On tal mõni spektrihäire? Iga asja peale ei pea ju arvamust avaldama
Sina jälle ka käid närvidele oma inisemise sõnaga. Rõve sõna, mida siin kasutab ainult üks inimene. Midagi muud ei oska öelda või.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 18:22 Miks see, kui keegi ütleb midagi või arvab midagi, mõjub see nagu kriitika või solvang või arvustus.
Nt- oi, sul on nüüd nii valged seinad, kas hulluks ei aja,nagu haiglas. Või et mina küll sellises elamises elada ei suudaks.
Miks see näib kui arvustus su maitse kohta, kuigi teine ütles vaid et tema läheks valgete seintega hulluks ja ei suudaks elada selles. Tema ütles seda enda kohta. Aga see mõjub teisele halvustusena.
Mina mõtlen, et kuidas keegi üldse julgeb midagi niimoodi öelda? See on ju väga inetu käitumine.
Kui tulen sulle külla ja ütlen, et sul on vaese inimese WC. Kuidas käituksid?
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 20:34
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 18:22 Miks see, kui keegi ütleb midagi või arvab midagi, mõjub see nagu kriitika või solvang või arvustus.
Nt- oi, sul on nüüd nii valged seinad, kas hulluks ei aja,nagu haiglas. Või et mina küll sellises elamises elada ei suudaks.
Miks see näib kui arvustus su maitse kohta, kuigi teine ütles vaid et tema läheks valgete seintega hulluks ja ei suudaks elada selles. Tema ütles seda enda kohta. Aga see mõjub teisele halvustusena.
Mina mõtlen, et kuidas keegi üldse julgeb midagi niimoodi öelda? See on ju väga inetu käitumine.
Kui tulen sulle külla ja ütlen, et sul on vaese inimese WC. Kuidas käituksid?
Paluks selgitada seda mõistet. Ma kuulen seda esimest korda ja mul ei seostu midagi sellega. Sõna vaene tähendus on arusaadav aga kokku wc -ga mitte. Ja üldse ma vist hakkaks naerma, keegi on sellise väljendi välja mõelnud
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:29
Sina jälle ka käid närvidele oma inisemise sõnaga. Rõve sõna, mida siin kasutab ainult üks inimene. Midagi muud ei oska öelda või.
Siis on meid 2. Ma kasutan seda sõna inisejate kohta.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 20:47
Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:29

Siis on meid 2. Ma kasutan seda sõna inisejate kohta.
Rõve sõna.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:53Rõve sõna.
Pole vaja siis ka iniseda.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 21:03
Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:53Rõve sõna.
Pole vaja siis ka iniseda.
Tavaliselt on sinusugused inimesed ise veel kõige suuremad inisejad. See on ju teada tõde, et teistes nähakse kõige enim neid vigu, mida teatakse endilgi olevat.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 20:42Paluks selgitada seda mõistet. Ma kuulen seda esimest korda ja mul ei seostu midagi sellega. Sõna vaene tähendus on arusaadav aga kokku wc -ga mitte. Ja üldse ma vist hakkaks naerma, keegi on sellise väljendi välja mõelnud
Sama siin. Ja üldsegi, mis konkreetselt minu wc-d puudutab, siis võtaks kõik süüdistused ja halvastiütlemised omaks. See on üks ruum, kus pole 20 aastat remonti tehtud ja seda on vägagi näha. Nii et laske aga tulla oma arvustustel.
Külaline

Tegin põranda, lae ja seinte remondi, põrandapinnal 70 m2 ja vahetasin köögi möööbli välja. Esimesest kuni viimase liigutuseni kulus kaks ja pool kuud ja teostasime perega.
Tuttav arendaja toksis jalaga põrandaplaate ja teatas, et sellise kvaliteegiga töö võetakse neil üles. Siis vaatas lakke, et, mis te seda värvisite, plaat juba on valesti pandud…
Mind tõesti ei huvita selliste tüüpide arvamused ja ütlesingi, et misseesinuasion. Tean ju isegi, et 25a tagasi panime mehega lae nagu oskasime…
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 18:22 Miks see, kui keegi ütleb midagi või arvab midagi, mõjub see nagu kriitika või solvang või arvustus.
...
Sest inimesel on madal enesehinnang ja ilmselt ka mingi alaväärsuskompleks.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 21:45 Tegin põranda, lae ja seinte remondi, põrandapinnal 70 m2 ja vahetasin köögi möööbli välja. Esimesest kuni viimase liigutuseni kulus kaks ja pool kuud ja teostasime perega.
Tuttav arendaja toksis jalaga põrandaplaate ja teatas, et sellise kvaliteegiga töö võetakse neil üles. Siis vaatas lakke, et, mis te seda värvisite, plaat juba on valesti pandud…
Mind tõesti ei huvita selliste tüüpide arvamused ja ütlesingi, et misseesinuasion. Tean ju isegi, et 25a tagasi panime mehega lae nagu oskasime…
Ahh, need arendajad... esiteks on ju teada, et iga järgnev kirub eelmist, ühed mõkud mõlemad. Ehituses on see alati nii olnud. Teiseks, no kus need tuttuued arendatud ehitised sellised on, kus ise näpuga näidata ei saaks?
Tulebki "misseesinuasion" mõelda. Tublid olite.
Külaline

Ma olen käinud nende inimeste kodudes, kes minu kodu kritiseerinud on. Olen käinud ka nende inimeste kodudes, kes minu kodu kritiseerinud ei ole. Esimestel pole midagi. Teistel on kõik.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 21:45 Tegin põranda, lae ja seinte remondi, põrandapinnal 70 m2 ja vahetasin köögi möööbli välja. Esimesest kuni viimase liigutuseni kulus kaks ja pool kuud ja teostasime perega.
Õigesti ütles, las tööd teevad ikka profid, mitte amatöörid. Ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingit jama tegema, kinnisvara väärtus peab kasvama, mitte oskamatusest vähenema.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Dets 2025 23:41
Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 21:45 Tegin põranda, lae ja seinte remondi, põrandapinnal 70 m2 ja vahetasin köögi möööbli välja. Esimesest kuni viimase liigutuseni kulus kaks ja pool kuud ja teostasime perega.
Õigesti ütles, las tööd teevad ikka profid, mitte amatöörid. Ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingit jama tegema, kinnisvara väärtus peab kasvama, mitte oskamatusest vähenema.
Kus sa neid proffe näed? Eriti isikliku kinnisvara korraldamises? See pole nii lihtne, see profi leidmine.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 23:41Õigesti ütles, las tööd teevad ikka profid, mitte amatöörid. Ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingit jama tegema, kinnisvara väärtus peab kasvama, mitte oskamatusest vähenema.
Sa ei oska ise midagi teha, siis peadki teiste abi kasutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 23:44Kus sa neid proffe näed? Eriti isikliku kinnisvara korraldamises? See pole nii lihtne, see profi leidmine.
Õigus. Mehed metsast.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 23:44
Guest kirjutas: 30 Dets 2025 23:41
Kus sa neid proffe näed? Eriti isikliku kinnisvara korraldamises? See pole nii lihtne, see profi leidmine.
Tõesti? Sa ei tunne kedagi, kes tunneks kedagi? Ma kasutan terves elus ainult proffe, kui on vaja ehituses või kindlustuses või tervishoius või finantsalal. Naljakas, arvasin, et see ongi inimeste esimene valik, aga ei.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2025 23:56Naljakas, arvasin, et see ongi inimeste esimene valik, aga ei.
Vastupidi. Naljajas kui ise midagi ei oska.
Mida ise ei tee, siis teen selgeks ja teen ise kui saan.
Alles siis keegi teine.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Karlsson, Mai, Mauno ja 6 külalist