Mulle ei meeldi see värv
-
Külaline
Mulle ei meeldi see värv
Miks see, kui keegi ütleb midagi või arvab midagi, mõjub see nagu kriitika või solvang või arvustus.
Nt- oi, sul on nüüd nii valged seinad, kas hulluks ei aja,nagu haiglas. Või et mina küll sellises elamises elada ei suudaks.
Miks see näib kui arvustus su maitse kohta, kuigi teine ütles vaid et tema läheks valgete seintega hulluks ja ei suudaks elada selles. Tema ütles seda enda kohta. Aga see mõjub teisele halvustusena.
Nt- oi, sul on nüüd nii valged seinad, kas hulluks ei aja,nagu haiglas. Või et mina küll sellises elamises elada ei suudaks.
Miks see näib kui arvustus su maitse kohta, kuigi teine ütles vaid et tema läheks valgete seintega hulluks ja ei suudaks elada selles. Tema ütles seda enda kohta. Aga see mõjub teisele halvustusena.
-
Külaline
no aga eks ta olegi ju. ei pea ju teise valgeid seinu arvustama. mulle ka, muide, ei meeldi. aga mu õde fännab täiega ja ma ei hakka ju teda kurvastama oma haiglajutuga.
-
Külaline
Miks sa nüüd külalise alt kirjutad? Kas arvad, et oma nime alt läheb ikka juba paljuks?
-
Külaline
aga sa ise? selline "äraarvamismäng" on ikka eriti madal, kui ise ka külalisena esined.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 18:27 Miks sa nüüd külalise alt kirjutad? Kas arvad, et oma nime alt läheb ikka juba paljuks?
-
Külaline
Mul on tervel majal valged seinad, pole keegi mitte kunagi midagi öelnud. Aktsent antakse muuga, on väga stiilne.
-
Külaline
No TK kirjaviisi ja teemasid ei aja millegagi segi. Mingit äraarvamismängu pole vaja.
no ja siis? tee ise mõni sisukas teema - aga - kui "külalise" alt teed, siis jääb muidugi au saamata. see ving Tolmukübeme kallal on nii tüütu. ta vähemalt elavdab seda foorumit veidi, erinevalt ebaisikuliselt vinisevatest külalistest.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 18:51No TK kirjaviisi ja teemasid ei aja millegagi segi. Mingit äraarvamismängu pole vaja.
-
Külaline
Sina üldse ei tea, kuidas mina olen siin foorumit elavdanud. Siin on ikka palju huvitavamaid teemasid ka, kui TK heietused.
muidugi ei tea, kui sa anonüümne oled. üllatus üllatus.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 19:00Sina üldse ei tea, kuidas mina olen siin foorumit elavdanud. Siin on ikka palju huvitavamaid teemasid ka, kui TK heietused.kana kirjutas: ↑30 Dets 2025 18:55no ja siis? tee ise mõni sisukas teema - aga - kui "külalise" alt teed, siis jääb muidugi au saamata. see ving Tolmukübeme kallal on nii tüütu. ta vähemalt elavdab seda foorumit veidi, erinevalt ebaisikuliselt vinisevatest külalistest.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 18:51
No TK kirjaviisi ja teemasid ei aja millegagi segi. Mingit äraarvamismängu pole vaja.
-
Külaline
Sul on nii valged seinad, nagu haiglas, kas hulluks ei aja? Nagu haiglas on juba võrdlus. Kas hulluks ei aja - ehk siis küsimus eeldab, et võiks nagu ajada. See ei olegi positiivne kommentaar.
-
Külaline
Jõlekolehirm tüütu oled Nuhk AlbertKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 19:00Sina üldse ei tea, kuidas mina olen siin foorumit elavdanud. Siin on ikka palju huvitavamaid teemasid ka, kui TK heietused.

-
Külaline
Nuhkimist pole ju tarvis. TK teemade vastu ei ole midagi, las aga treib, aga need on kahjuks nii primitiivsed ja üheülbalised. Kas mingitki fantaasiat siis ei ole inimesel? Kas mitte midagi ei oska arutleda vms. Selles on küsimus, mitte et liiga palju on. Mina olen siia ka palju teemasid teinud, alati on ikka 5+ lk vastuseid neil olnud. Aga mina ei tee teemat mingist igast suva uitmõttest, millel pole otsa ega äärt.
-
Külaline
Eks ta selline solvava alatooniga ole jah. Mul tädi, kui soolaleivale tuli, luges kah kohe üles, mis kõik tema arvates vale oli. Kehitasin õlgu ja ütlesin ükskõikselt, et mulle meeldib nii. Tundus, et siis hoopis tädi solvus vähe. Ma ei tea, mis ta ootas pikka põhjendust vastuseks või ma'i teagi.
-
Külaline
Miks ei saa mõelda, et talle ei meeldi see värv, see meenutab talle haiglat. Ta avab selle ütlusega seda mis talle ei meeldi.
-
Külaline
No kui ta just mingi spektri peal on, siis lasku käia. Kui ei, siis võiks osata ruumi lugeda. Pole vaja igal pool oma arvamust avaldada.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 19:29Miks ei saa mõelda, et talle ei meeldi see värv, see meenutab talle haiglat. Ta avab selle ütlusega seda mis talle ei meeldi.
-
Külaline
Häbened enda nime, isegi siinset nime. Miks nii hale oled? Miks sulle teiste teemad ette jäävad, naudi enda omi kui sul ikka üldse neid on.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 19:11Mina olen siia ka palju teemasid teinud, alati on ikka 5+ lk vastuseid neil olnud.
-
Külaline
Väga naljakas, kui üks külalinie sõimab teist
-
Külaline
Sõiman ainult seda Tolmulesta jälitavat tüütust. Niikui mõnda teemat vaatan jälle tema möla vaatab vastu.
-
Külaline
No mis peaks see Tolmukübeme arvustaja sõna võtma. On tal mõni spektrihäire? Iga asja peale ei pea ju arvamust avaldama
-
Külaline
See õnnetu inimene iniseb igas teemas.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 20:15 No mis peaks see Tolmukübeme arvustaja sõna võtma. On tal mõni spektrihäire? Iga asja peale ei pea ju arvamust avaldama
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 11 külalist