2.jaanuaril tööle väiksesse komisjonipoodi
-
Külaline
Müüja mure on muidugi õigustatud, sest ega tõesti 2,3 jaanuaril mingisse kirbukasse rahval asja pole. Aga kui omanik otsustab, et olgu lahti, siis nii ongi. Kui pärast omanik näeb, et täiesti miinuses päevad olid need, ehk siis õpib ja järgmisel aastal teeb teisiti.
-
Külaline
Eelmisest aastast ei õppinudGuest kirjutas: ↑29 Dets 2025 17:06 Müüja mure on muidugi õigustatud, sest ega tõesti 2,3 jaanuaril mingisse kirbukasse rahval asja pole. Aga kui omanik otsustab, et olgu lahti, siis nii ongi. Kui pärast omanik näeb, et täiesti miinuses päevad olid need, ehk siis õpib ja järgmisel aastal teeb teisiti.
-
Külaline
Siis kutsuge oma punt kokku ja tehke üks ajurünnak teemal "mida teha, et inimesed sel päeval poodi tahaksid tulla". Ei ole raketiteadus.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 11:151. Ei anna paigutada, kuna inimesed toovad oma asju, igal oma riiul.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 11:00 Minu arust on see täielik müstika, kuidas inimesed ei oska oma peaga ühtegi asja välja mõelda, millega oma päeva sisustada. Või oma tööd tehes natuke raamidest väljapoole mõelda.
1. paigutage oma väljapanek ümber uue aasta puhul,
2. tehke teemapäev (a la kõik suveriided 1 euroga vmt)
3. tehka lastepäev (kui tuled lapsega poodi, siis meie tegelema sinu lapsega, kuni sina šoppad)
4. tehke uue aasta puhul mingi välkmüük (kogu kaup täna -50% - head uut aastat!)
5. avage näitus (nt teise ringi nahkesemed - saatke pressiteade, kutsuge inimesed avamisele, kindlasti on ka kohalikul kogukonnal huvi tulla aega veetma)
2. Sama mis eelmine, lisaks ei saaks mina seda teha, vaid poe omanik
3.See on samuti üsna võimatu, sest lastega rahvast käib meie piirkonnas vähe. Ja niikuinii pole pood tavaliseltki nii täis, et müüja ei saaks lastega tegeleda ja rahulikult poodelda lasta.
4. Punktid 1 ja 2
5. Punktid 1 ja 2, lisaks see ei huvitaks meie piirkonnas kedagi
-
Külaline
See pole äkki mitte sinu asi, mida teised inimesed 2. jaanuaril teevad. Ära ole mingi eelarvamuslik nõukaaegne fossiil, katsu elu ja ümbritsevat kuidagi avarama, teise pilguga näha. Kellelgi pole vaja poekesse eksida? Ei sinna ei tule 2. jaanuaril keegi? Kõik lebotavad kodus? Kõik võtavad puhkust? Või siis käivad külas?Tolmukübe kirjutas: ↑29 Dets 2025 17:00 Ei sinna 2. jaanuaril tule keegi, puhkepäevade vahel, kõik kas lebotavad kodus rahulikult, võtavad puhkust, või siis käivad külas, kasutavad nelja päeva ära. Kellegil pole vaja sinna poekesse eksida sel ajal. Aga muidugi sa niisama seal ei passinud, sa said makstud, see oli sinu teenistus. Kodus passid niisama, kui sul seal midagi teha ei ole, tööl teenid raha.
Sa oled mingi masendav stagneerunud nähtus, mingi kivistunud vaadatega fossiil. Miks sa siin üldse figureerid, on omaette küsimus. Oled tellimustöö?
-
Külaline
Sul meeldib väga iniseda. Miks sa siin oled?Külaline kirjutas: ↑ See pole äkki mitte sinu asi, mida teised inimesed 2. jaanuaril teevad. Ära ole mingi eelarvamuslik nõukaaegne fossiil, katsu elu ja ümbritsevat kuidagi avarama, teise pilguga näha. Kellelgi pole vaja poekesse eksida? Ei sinna ei tule 2. jaanuaril keegi? Kõik lebotavad kodus? Kõik võtavad puhkust? Või siis käivad külas?
Sa oled mingi masendav stagneerunud nähtus, mingi kivistunud vaadatega fossiil. Miks sa siin üldse figureerid, on omaette küsimus. Oled tellimustöö?
elufoorum on sulle
-
Külaline
TK-t rünnati ja iniseja jälle aktiviseerus. Miks sa TK-le otse ei kirjuta, ise ütlesid, et ta hirmsasti meeldib sulle.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 18:22Sul meeldib väga iniseda. Miks sa siin oled?Külaline kirjutas: ↑ See pole äkki mitte sinu asi, mida teised inimesed 2. jaanuaril teevad. Ära ole mingi eelarvamuslik nõukaaegne fossiil, katsu elu ja ümbritsevat kuidagi avarama, teise pilguga näha. Kellelgi pole vaja poekesse eksida? Ei sinna ei tule 2. jaanuaril keegi? Kõik lebotavad kodus? Kõik võtavad puhkust? Või siis käivad külas?
elufoorum on sulle
-
Külaline
Kes ütles mida?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 18:25Miks sa TK-le otse ei kirjuta, ise ütlesid, et ta hirmsasti meeldib sulle.
-
Külaline
See meesterahvas, kes kasutab inisemise sõna. Või TK ise astus enda kaitseks välja, ta kunagi rääkis, et õppis foorumist ära sõnad inisema ja lämisema, mida ta nüüd kasutab. TK võtab siin ka nüüd päris palju külalise nime alt sõna. See iniseja alati astub TK kaitseks välja, kui teda rünnatakse.
-
Külaline
Ei ole see alati "iniseja." Ka minul on TK kallal kottimine üle visanud ja olen teinekord midagi öelnud. Aga mina selliseid väljendeid nagu "inisema" ei kasuta.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 19:07 See iniseja alati astub TK kaitseks välja, kui teda rünnatakse.
-
Külaline
Mis sina siia praegu puutud. Iniseja ilmus ju välja, temast oli jutt mitte sinust.
-
Külaline
[/quote]
Temal küll pole. Ja 2-3 jaanuar sel aastal nädala lõpus, inimestel on suuremal osal tööpäev alles 5-ndal
[/quote]
Kindlasti mitte, enamik töötab 2. jaanuaril.
Temal küll pole. Ja 2-3 jaanuar sel aastal nädala lõpus, inimestel on suuremal osal tööpäev alles 5-ndal
[/quote]
Kindlasti mitte, enamik töötab 2. jaanuaril.
-
Külaline
Mis mõttes iniseda?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 18:22Sul meeldib väga iniseda. Miks sa siin oled?
-
Külaline
Mõttetu tekst, mida sa toodad.Tolmukübe kirjutas: ↑29 Dets 2025 17:00 Ei sinna 2. jaanuaril tule keegi, puhkepäevade vahel, kõik kas lebotavad kodus rahulikult, võtavad puhkust, või siis käivad külas, kasutavad nelja päeva ära. Kellegil pole vaja sinna poekesse eksida sel ajal. Aga muidugi sa niisama seal ei passinud, sa said makstud, see oli sinu teenistus. Kodus passid niisama, kui sul seal midagi teha ei ole, tööl teenid raha.
-
Külaline
No aga võta lõng ja vardad kaasa, saad selle toreda inimtühja päevaga omale uued sokid või kindad kududa.
-
Külaline
Läppar kaasa ja omi asju tegema. Raamat kaasa ja lugema. Sõbranna kaasa ja pläkutama. Mul oli vaja ükskord jõulude ajal pool päeva tööl olla, jõin hõõgveini ja lobasin enamik aega telos sõbrannaga. Laps viis ja tõi.
-
Külaline
On ikka huvitavaid töötajaid meil olemas. Mis sõbranna pläkutama, mis hõõgvein? Ei tasu unustada, et sa oled tööl, mitte kuskil ööklubis, Sellise laseks kohe lahti.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:28 Läppar kaasa ja omi asju tegema. Raamat kaasa ja lugema. Sõbranna kaasa ja pläkutama. Mul oli vaja ükskord jõulude ajal pool päeva tööl olla, jõin hõõgveini ja lobasin enamik aega telos sõbrannaga. Laps viis ja tõi.
-
Külaline
Pole sinu asi, kuidas teised elavad, sinusugune ülbik paras lahti lasta.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:30On ikka huvitavaid töötajaid meil olemas. Mis sõbranna pläkutama, mis hõõgvein? Ei tasu unustada, et sa oled tööl, mitte kuskil ööklubis, Sellise laseks kohe lahti.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:28 Läppar kaasa ja omi asju tegema. Raamat kaasa ja lugema. Sõbranna kaasa ja pläkutama. Mul oli vaja ükskord jõulude ajal pool päeva tööl olla, jõin hõõgveini ja lobasin enamik aega telos sõbrannaga. Laps viis ja tõi.
-
Külaline
Kas tööl peab ilmtingimata kaine olema? Ma ei mõtle, et inimene on juua täis, aga klaasike hõõgveini ei tee mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:30On ikka huvitavaid töötajaid meil olemas. Mis sõbranna pläkutama, mis hõõgvein? Ei tasu unustada, et sa oled tööl, mitte kuskil ööklubis, Sellise laseks kohe lahti.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:28 Läppar kaasa ja omi asju tegema. Raamat kaasa ja lugema. Sõbranna kaasa ja pläkutama. Mul oli vaja ükskord jõulude ajal pool päeva tööl olla, jõin hõõgveini ja lobasin enamik aega telos sõbrannaga. Laps viis ja tõi.
-
Külaline
Hõõgveine müüakse ka alkovabana.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 22:05Kas tööl peab ilmtingimata kaine olema? Ma ei mõtle, et inimene on juua täis, aga klaasike hõõgveini ei tee mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:30On ikka huvitavaid töötajaid meil olemas. Mis sõbranna pläkutama, mis hõõgvein? Ei tasu unustada, et sa oled tööl, mitte kuskil ööklubis, Sellise laseks kohe lahti.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:28 Läppar kaasa ja omi asju tegema. Raamat kaasa ja lugema. Sõbranna kaasa ja pläkutama. Mul oli vaja ükskord jõulude ajal pool päeva tööl olla, jõin hõõgveini ja lobasin enamik aega telos sõbrannaga. Laps viis ja tõi.
-
Külaline
Milleks mingit alkovaba jooki üldse juua? Sellisel puhul jooks hoopis vett. Kui tahan alkoholi, siis joon alkoholi, lihtne.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 22:11Hõõgveine müüakse ka alkovabana.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 22:05Kas tööl peab ilmtingimata kaine olema? Ma ei mõtle, et inimene on juua täis, aga klaasike hõõgveini ei tee mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2025 20:30
On ikka huvitavaid töötajaid meil olemas. Mis sõbranna pläkutama, mis hõõgvein? Ei tasu unustada, et sa oled tööl, mitte kuskil ööklubis, Sellise laseks kohe lahti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist