Raketid
-
Külaline
-
Külaline
nende nägemise vastu poleks mul midagi, aga kuulda küll ei taha.
Oma koer üldiselt ei karda, paljud teised küll. Ja kui kärgatus käib 10m kaugusel, siis kardame küll mõlemad.
Oma koer üldiselt ei karda, paljud teised küll. Ja kui kärgatus käib 10m kaugusel, siis kardame küll mõlemad.
ei lase. kunagi pole lasknud. oleme juba teist nädalat maal paksus metsas. siin on meeldivalt vaikne ja ma jääme siia ka aastavahetuseks.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 09:19 Kas lasete sel aastal rakette või loodate et teised lasevad, et neid ikka näha
-
Külaline
Ma pole iialgi ise neid lasknud. Ilma selletagi lastakse neid pea igal õhtul.Guest kirjutas: ↑29 Dets 2025 09:19 Kas lasete sel aastal rakette või loodate et teised lasevad, et neid ikka näha
-
Külaline
Ausalt öelda mina loodan, et need keelatakse tulevikus üldse ära. Nendega ikka juhtub õnnetusi, eriti purjus ja hoolimatute kasutajate tõttu, lisaks on nad kliimavaenulikud. Seega, ise ei lase ja ei fänna.
-
Külaline
vaadata on ilusad, kas poleks võimalik leiutada pauguvabasid rakette?
paugutamine on aga jube, olles näinud tõelises paanikas koeri, ei suuda küll enam rakettide laskmist heaks kiita, vaatamata ilule.
paugutamine on aga jube, olles näinud tõelises paanikas koeri, ei suuda küll enam rakettide laskmist heaks kiita, vaatamata ilule.
-
Külaline
-
Külaline
Mul on iga aasta olnud palju mõtteid,erinevaid.
Laseks, aga kallis, ehmatab loomi, lapsi, linde. Keskkonda saastav. Võid tekitada vigastusi. Tulekahju oht.
Ei laseks aga ikka oleks ilus vaadata. Ehk mõnele vaesele on see üks väheseid elamusi, lastele meeldib. Mitte vaid oma lastele, aga teiste lastele ja täiskasvanutele ka. Mingi uskumus on seoses paugutamisega uusaasta ööl.
Meil üks aasta linn otsustas mitte lasta rakette. Selle peale ininesed lasksid veel eriti rohkelt. Teine võimalus nagu paljudes maades, ainult linn laseb rakette ja inimesed kogunevad neid vaatama. Inimesed ise ei lase.
Laseks, aga kallis, ehmatab loomi, lapsi, linde. Keskkonda saastav. Võid tekitada vigastusi. Tulekahju oht.
Ei laseks aga ikka oleks ilus vaadata. Ehk mõnele vaesele on see üks väheseid elamusi, lastele meeldib. Mitte vaid oma lastele, aga teiste lastele ja täiskasvanutele ka. Mingi uskumus on seoses paugutamisega uusaasta ööl.
Meil üks aasta linn otsustas mitte lasta rakette. Selle peale ininesed lasksid veel eriti rohkelt. Teine võimalus nagu paljudes maades, ainult linn laseb rakette ja inimesed kogunevad neid vaatama. Inimesed ise ei lase.
-
Külaline
Ausalt öeldes häirib rohkem koerte endi aastaringne ja ootamatu haukumine või kasvõi bensumootoriga lehepuhurid, kui see kord aastas paugutamine. Inimesi, kel on koerahirm on ilmselt sama palju kui inimesi, kes kardavad paaniliselt pauku. Keelame koerad ära sellepärast või asendame kassidega? Kuidas see koer üldse toas mingeid pauke kuuleb, kui muusika vms samal ajal mängib. Mul oli ka muidu üsna kartlik koduloom, see ei viitsinud silmigi lahti teha kui paugutamine akna taga käis.
-
Külaline
sul on kummalised seisukohad. võrdled võrreldamatut. siia sinu nimistusse sobiks ju ka laste ära keelamine, kuna paljudele imikukisa ei meeldi?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 08:36 Ausalt öeldes häirib rohkem koerte endi aastaringne ja ootamatu haukumine või kasvõi bensumootoriga lehepuhurid, kui see kord aastas paugutamine. Inimesi, kel on koerahirm on ilmselt sama palju kui inimesi, kes kardavad paaniliselt pauku. Keelame koerad ära sellepärast või asendame kassidega? Kuidas see koer üldse toas mingeid pauke kuuleb, kui muusika vms samal ajal mängib. Mul oli ka muidu üsna kartlik koduloom, see ei viitsinud silmigi lahti teha kui paugutamine akna taga käis.
minul on varjupaigast võetud koer, kes tõepoolest paaniliselt pauke kardab. esimesel aastal kaevus ta meil kännu alla ja tema sealt kätte saamiseks läks terve öö. järgmisel aastal olime juba targemad ja valmistusime ette. veetsime aastavahetuse vannitoas ja lasime paanikas lõõtsutavale koerale sooja vett kaela. nüüd oleme juba aastaid inimasutsusest eemal. nii et harjuta pisut empaatiat ja ära võta kõike enda mätta otsast.
-
Külaline
Sul on veelgi kummalisem seisukoht, kus kõik teised peaksid sinu ja sinu varjupaiga koera pärast kõik oma aastavahetuse üritused ümber korraldama. Empaatiat ei ole ülejäànud inimkonna suhtes üldse?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 10:51sul on kummalised seisukohad. võrdled võrreldamatut. siia sinu nimistusse sobiks ju ka laste ära keelamine, kuna paljudele imikukisa ei meeldi?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 08:36 Ausalt öeldes häirib rohkem koerte endi aastaringne ja ootamatu haukumine või kasvõi bensumootoriga lehepuhurid, kui see kord aastas paugutamine. Inimesi, kel on koerahirm on ilmselt sama palju kui inimesi, kes kardavad paaniliselt pauku. Keelame koerad ära sellepärast või asendame kassidega? Kuidas see koer üldse toas mingeid pauke kuuleb, kui muusika vms samal ajal mängib. Mul oli ka muidu üsna kartlik koduloom, see ei viitsinud silmigi lahti teha kui paugutamine akna taga käis.
minul on varjupaigast võetud koer, kes tõepoolest paaniliselt pauke kardab. esimesel aastal kaevus ta meil kännu alla ja tema sealt kätte saamiseks läks terve öö. järgmisel aastal olime juba targemad ja valmistusime ette. veetsime aastavahetuse vannitoas ja lasime paanikas lõõtsutavale koerale sooja vett kaela. nüüd oleme juba aastaid inimasutsusest eemal. nii et harjuta pisut empaatiat ja ära võta kõike enda mätta otsast.
-
Külaline
no nii rumal... Küsimus pole ju ühes varjupaigakoeras, vaid tuhandetes kodu- ja metsaloomades, lindudes. Inimestel on palju erinevaid lõbustusi, ei pea tingimata raha taevasse kihutama kisa ja lärmiga.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 12:31Sul on veelgi kummalisem seisukoht, kus kõik teised peaksid sinu ja sinu varjupaiga koera pärast kõik oma aastavahetuse üritused ümber korraldama. Empaatiat ei ole ülejäànud inimkonna suhtes üldse?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 10:51sul on kummalised seisukohad. võrdled võrreldamatut. siia sinu nimistusse sobiks ju ka laste ära keelamine, kuna paljudele imikukisa ei meeldi?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 08:36 Ausalt öeldes häirib rohkem koerte endi aastaringne ja ootamatu haukumine või kasvõi bensumootoriga lehepuhurid, kui see kord aastas paugutamine. Inimesi, kel on koerahirm on ilmselt sama palju kui inimesi, kes kardavad paaniliselt pauku. Keelame koerad ära sellepärast või asendame kassidega? Kuidas see koer üldse toas mingeid pauke kuuleb, kui muusika vms samal ajal mängib. Mul oli ka muidu üsna kartlik koduloom, see ei viitsinud silmigi lahti teha kui paugutamine akna taga käis.
-
Külaline
Inimene, kes iga teise kommentaari kohta ei suuda oigamata jätta, kui rumalad ja lollid need kõik on, pole vist ise kuigi terav pliiats. Seetõttu on igat sinu argumenti ka võimatu kuidagi tõsiselt võtta. Ongi nagu mingi külahulluke, kes ainult siunab kõiki maailma lolle.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 12:41no nii rumal... Küsimus pole ju ühes varjupaigakoeras, vaid tuhandetes kodu- ja metsaloomades, lindudes. Inimestel on palju erinevaid lõbustusi, ei pea tingimata raha taevasse kihutama kisa ja lärmiga.
-
Külaline
aga su jutt oli ikka tõesti väga rumal - ma ei ole eelnev kommenteerija.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 13:45Inimene, kes iga teise kommentaari kohta ei suuda oigamata jätta, kui rumalad ja lollid need kõik on, pole vist ise kuigi terav pliiats. Seetõttu on igat sinu argumenti ka võimatu kuidagi tõsiselt võtta. Ongi nagu mingi külahulluke, kes ainult siunab kõiki maailma lolle.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 12:41no nii rumal... Küsimus pole ju ühes varjupaigakoeras, vaid tuhandetes kodu- ja metsaloomades, lindudes. Inimestel on palju erinevaid lõbustusi, ei pea tingimata raha taevasse kihutama kisa ja lärmiga.
-
Külaline
Ma ei ole ka, aga olen ka nõus. Loll ja ülbe.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 13:55aga su jutt oli ikka tõesti väga rumal - ma ei ole eelnev kommenteerija.Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 13:45Inimene, kes iga teise kommentaari kohta ei suuda oigamata jätta, kui rumalad ja lollid need kõik on, pole vist ise kuigi terav pliiats. Seetõttu on igat sinu argumenti ka võimatu kuidagi tõsiselt võtta. Ongi nagu mingi külahulluke, kes ainult siunab kõiki maailma lolle.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2025 12:41no nii rumal... Küsimus pole ju ühes varjupaigakoeras, vaid tuhandetes kodu- ja metsaloomades, lindudes. Inimestel on palju erinevaid lõbustusi, ei pea tingimata raha taevasse kihutama kisa ja lärmiga.
-
Külaline
ise paned igale oma lollusele laigi? ka nii võib, kuigi hale on ikkaGuest kirjutas: ↑30 Dets 2025 12:31Sul on veelgi kummalisem seisukoht, kus kõik teised peaksid sinu ja sinu varjupaiga koera pärast kõik oma aastavahetuse üritused ümber korraldama. Empaatiat ei ole ülejäànud inimkonna suhtes üldse?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 10:51sul on kummalised seisukohad. võrdled võrreldamatut. siia sinu nimistusse sobiks ju ka laste ära keelamine, kuna paljudele imikukisa ei meeldi?Guest kirjutas: ↑30 Dets 2025 08:36 Ausalt öeldes häirib rohkem koerte endi aastaringne ja ootamatu haukumine või kasvõi bensumootoriga lehepuhurid, kui see kord aastas paugutamine. Inimesi, kel on koerahirm on ilmselt sama palju kui inimesi, kes kardavad paaniliselt pauku. Keelame koerad ära sellepärast või asendame kassidega? Kuidas see koer üldse toas mingeid pauke kuuleb, kui muusika vms samal ajal mängib. Mul oli ka muidu üsna kartlik koduloom, see ei viitsinud silmigi lahti teha kui paugutamine akna taga käis.
Ise pauku ei osta, aga liigume aastavahetuseks sinna kus ikka pauku tehakse.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ei puutu teemasse, aga nii huvi pärast küsin, ei pea vastama. Kas veedad uue aasta koos selle tasulise pruudiga? Ja kas pead ka selle eest maksma, kui niisama koos olete või ainult seksi eest?
-
Külaline
Ei lase rakette (pole seda kunagi teinud) ega vaata ka. Meil on samuti koer, kes pauke kardab. Vahepeal poisikesed paugutasid siin igapäevaselt, koer ronib mulle kohe sülle ja väriseb paanikas. Kassid lähevad tavaliselt kuskile peitu ära. Lisaks on beebi, kes ka nagunii ärkab nende paukude peale ööunest, seega tegemist on küll ja veel. Raketid pole samas kunagi huvitanud ka, nii et millestki ilma ei jää.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 8 külalist