Head kuulutuste panijad (nt FB-s), miks te alati jätate kõige olulisema info välja ja seda peab kusagilt lingilt otsima hakkama? Korteri kuulutuse puhul ruutmeetrid ja tubade arv. Auto puhul käigukast, aasta ja läbisõit.
Selle asemel näen pidevalt kuulutusi stiilis avar korter (pärast lingilt selgub, et 45 ruutu ja kolmetoaline või 18 ruutu ja ühetoaline) või parim auto ever (pärast lingilt selgub, et iidvana parsa, manuaal).
Elementaarne oluline info mingi ilusa mulli asemel - ja uskuge, teie kuulutusi viitsib läbi lugeda tunduvalt rohkem inimesi.
Kuulutuste panijatele
-
Külaline
Mulle ei meeldi, kui pole hinda juures. Sellist "nippi" kasutavad paljud, et umbes siis saab juba jutule, kui eraldi ühendust võtan ja räägitakse mulle auk pähe. Isegi mingi iluteenuse pakkuja oli selline. Et pakun tasuta konsultatsiooni ja siis seda hüper-super protseduuri, aga palju see maksab, seda ei ütle. Mina ei viitsi küll eraldi kellelegi kirjutada, et palju hind on, siis pigem kerin edasi.
-
Külaline
Ohh jah, see on igikestev iidvana teema. "Ilus kleit," aga suurust pole märgitud. "Kena kummut," mõödud puudu. "Suur kapp," jälle mõõdud puudu. Jne, jne.
Ausalt, mind ei huvita, kas sa pead oma müügis olevat kleiti ilusaks või supeilusaks, ma tahaks muu info hulgas suurust teada. Teiste asjadega samamoodi. Kui mul on vaja120cm laia kummutit, siis mind ei huvita lihtsalt kena kummut, eks ole.
Ausalt, mind ei huvita, kas sa pead oma müügis olevat kleiti ilusaks või supeilusaks, ma tahaks muu info hulgas suurust teada. Teiste asjadega samamoodi. Kui mul on vaja120cm laia kummutit, siis mind ei huvita lihtsalt kena kummut, eks ole.
-
Külaline
Selle teemaga tuli mulle meelde üks natukene teine lugu.
Tahtsin korterit osta. Netis oli ilus, puhas ja värskelt remonditud 2-toaline korter.
Kohale minnes selgus kaks tõsiasja. Tegemist oli hoopis 1-toalise korteriga. Ehk siis nn Tartu maja (kes teab selle maja projekti) 1-toaline korter, kus köögist oli tehtud magamistuba ja elutoa nurka oli köök planeeritud.
Ilus remont tähendas seda, et remondiga oli just alustatud. Imelik, et ma pildilt kohe ära ei tundnu, et kuulutuses olid AI-ga tehtud pildid.
Tahtsin korterit osta. Netis oli ilus, puhas ja värskelt remonditud 2-toaline korter.
Kohale minnes selgus kaks tõsiasja. Tegemist oli hoopis 1-toalise korteriga. Ehk siis nn Tartu maja (kes teab selle maja projekti) 1-toaline korter, kus köögist oli tehtud magamistuba ja elutoa nurka oli köök planeeritud.
Ilus remont tähendas seda, et remondiga oli just alustatud. Imelik, et ma pildilt kohe ära ei tundnu, et kuulutuses olid AI-ga tehtud pildid.
-
Külaline
Mis on selle asja mõte. Inimene tuleb ju ikkagi kohale ja saab aru, et on pettus.Guest kirjutas: ↑28 Dets 2025 17:11 Selle teemaga tuli mulle meelde üks natukene teine lugu.
-
Külaline
Ei tea jah! Aga samas, otseselt müüja ju ei valetanudki. 1-toalisest oligi ju tehtud 2 tuba. Lihtsalt, elutuppa oli ka köök mahutatud. Ja remondi lubas müüja ikka ise lõpule viia. Kuigi, ei ole eriti kindel, et see oleks valmimisel olnud nii efektne kui pildi peal.Guest kirjutas: ↑28 Dets 2025 19:03Mis on selle asja mõte. Inimene tuleb ju ikkagi kohale ja saab aru, et on pettus.Guest kirjutas: ↑28 Dets 2025 17:11 Selle teemaga tuli mulle meelde üks natukene teine lugu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dimple, Google [Bot] ja 8 külalist