Piip

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Piip

Postitus Postitas Külaline »

Piip ja Tuut! Nad on nii uskumatult armsad on nad! Just oli nendest Jõulutunnelis lugu, ja siis film ka. Kuidagi ülisüdamlikult ja armsalt mõjuvad nad. Minu enda peres suht sama teema.Väga vahva, et neil hästi läheb!
Külaline

Hiljutises jauramises teatrite rahastamise üle toodi korduvalt esile kui näide neist, kes ei peaks raha saama, kuigi ega nad vist ei taodelnudki midagi :)
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2025 23:28 Hiljutises jauramises teatrite rahastamise üle toodi korduvalt esile kui näide neist, kes ei peaks raha saama, kuigi ega nad vist ei taodelnudki midagi :)
Miks siis? Minu meelest on nad ka lahedad ja kuidagi ehedad. Filmi pole näinud, aga kindlasti tahaks selle ära vaadata.
Külaline

Vabandan, aga mina pole suutnud neid vaadata. Natuke olen üritanud, sest paljud kiidavad, aga ju siis ei ole minu teema.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:09 Vabandan, aga mina pole suutnud neid vaadata. Natuke olen üritanud, sest paljud kiidavad, aga ju siis ei ole minu teema.
Teema ei ole otseselt nende loomingust, vaid neist kui isiksustest ja neist kui paarist.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:57
Guest kirjutas: 27 Dets 2025 20:09 Vabandan, aga mina pole suutnud neid vaadata. Natuke olen üritanud, sest paljud kiidavad, aga ju siis ei ole minu teema.
Teema ei ole otseselt nende loomingust, vaid neist kui isiksustest ja neist kui paarist.
jah, mulle ei meeldi nende "looming" ega nad ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 21:05
Ma see esimene, kellele nad peale ei lähe. Ma neid isiksustena ei tunne, mulle ei sobi lihtsalt nende looming. Inimestna ja paarina võivad nad väga toredad olla.
Külaline

Minule meeldis. Nägin neid Kreisiraadiost. Olid haiglas ja Tuut süvenes balletti.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Dets 2025 23:28 Hiljutises jauramises teatrite rahastamise üle toodi korduvalt esile kui näide neist, kes ei peaks raha saama, kuigi ega nad vist ei taodelnudki midagi :)
Loomulikult taotlesid, ega nende teater õhust ja armastusest ei toimi. Ja selleks, et riigilt tegevustoetust saada, tuleb ikka ju taotlus esitada.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 21:05
Nende "Hamlet" oli absoluutselt geniaalne. Mulle nad meeldivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist