TORM
-
Külaline
TORM
Kuidas teie kandis lubatud torm edeneb? Vaatasin, et Baltic Queen seilab täna õhtul Rootsi poole, ei kujuta ette, et sellise ilmaga merele peaks minema. Isegi poest tulles (elan Tallinnas) oli selline tuul, et pani õhku ahmima.
-
Külaline
-
Külaline
Minu pisike koer käis mitu korda ukse vahelt piilumas, et tahab õue minna, aga pööras siis jälle tagasi, sest tuul puhus näkku. Nüüd leidsin, et on sauna põrandale junnid teinud.
-
Külaline
OkseralliKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2025 19:08Ma vaatasin ilmateenistuse lehelt, et lubab öösel kuni 8-meetriseid laineid. Ma ei kujuta reaalselt seda kruiisi ette.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 16:40 Vaatasin, et Baltic Queen seilab täna õhtul Rootsi poole, ei kujuta ette, et sellise ilmaga merele peaks minema.![]()
-
Külaline
Ma oleks reisi ära vahetanud. Olen seda varem ka teinud. Never ei läheks sellise ilmaga kruiisile.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 19:10OkseralliKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2025 19:08Ma vaatasin ilmateenistuse lehelt, et lubab öösel kuni 8-meetriseid laineid. Ma ei kujuta reaalselt seda kruiisi ette.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 16:40 Vaatasin, et Baltic Queen seilab täna õhtul Rootsi poole, ei kujuta ette, et sellise ilmaga merele peaks minema.![]()
![]()
-
Külaline
Reis läheb kallimaks, kui vahetad.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 19:51Ma oleks reisi ära vahetanud. Olen seda varem ka teinud. Never ei läheks sellise ilmaga kruiisile.
-
Külaline
No ma parem maksan peale, kui lähen 8-meetriste lainetega merele.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 19:58 Reis läheb kallimaks, kui vahetad.
-
Külaline
Kruiisile minnaksegi seiklusi otsima. Nüüd saavad ehk oma väikese seikluse.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 19:08Ma vaatasin ilmateenistuse lehelt, et lubab öösel kuni 8-meetriseid laineid. Ma ei kujuta reaalselt seda kruiisi ette.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 16:40 Vaatasin, et Baltic Queen seilab täna õhtul Rootsi poole, ei kujuta ette, et sellise ilmaga merele peaks minema.![]()
-
Külaline
Ma ei tea, mis seiklusi tänapäeval tavaliselt kruiisilt otsitakse. Umbes ssma nagu Mustamäe bussist seiklusi otsidaKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2025 21:33Kruiisile minnaksegi seiklusi otsima. Nüüd saavad ehk oma väikese seikluse.
-
Külaline
Mina käin juba aastaid 1-2 korda sellel Rootsi kruiisil, puhtalt sellepärast, et Stockholmis käia. Kruiis ise jätab mind täiesti külmaks ja tormiga kindlasti vahetaks piletid ümber.Guest kirjutas: ↑27 Dets 2025 21:33 Kruiisile minnaksegi seiklusi otsima. Nüüd saavad ehk oma väikese seikluse.
-
Külaline
Nojah, nii kui postitasin, sain aru, et algses postituses on km/s, mitte km/h. Võtan sõnad tagasi!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kaegu, Karlsson, Semrush [Bot] ja 9 külalist