TORM

vana hea klassika
Külaline

TORM

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas teie kandis lubatud torm edeneb? Vaatasin, et Baltic Queen seilab täna õhtul Rootsi poole, ei kujuta ette, et sellise ilmaga merele peaks minema. Isegi poest tulles (elan Tallinnas) oli selline tuul, et pani õhku ahmima.
Külaline

meil siin Lääne eestis tormab päris korralikult. mees pani kasvuhoone uksed/aknad korralikult kinni ja ma ajasin auto puu alt ära.
Külaline

Mul ei tahtnud ahjus tuli põlema minna. Korstnast puhus nii palju sisse, et tikk kustus mitu korda ära. Aga muidu on tavaline. Suvine laulupeo-eelne torm tundus hullem.
Külaline

meil tuul 76 km sekundis.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 17:22 meil tuul 76 km sekundis.
Wow 😃🤣
Külaline

Täielik tuulevaikus.
Külaline

Meil siin Pärnu ja Viljandi vahel ei toimu küll midagi erilist.
Külaline

Stokholmis on kerge torm, seega ilmselt mitte nii hull, kui teil seal Eestis. Vähemasti praegu. Tegin just tiiru õues ja tuul oli kõle, aga puid veel maha võtnud ei ole. Põhja pool on veits teised lood- elekter ära ja rongiliiklus seisab.
Külaline

Minu pisike koer käis mitu korda ukse vahelt piilumas, et tahab õue minna, aga pööras siis jälle tagasi, sest tuul puhus näkku. Nüüd leidsin, et on sauna põrandale junnid teinud.
Külaline

Ma elan Soomes ja siin mere äärses linnas on üle 25m/s tuul ja iiliti ka üle 30m/s. Sajab mingit härmatise laadset asja ka.
Temp näitab telefonis +4 aga tundub nagu -2. Kerge tormihoiatus.
See vist on siia jõudnud ja enamust Eestit pääsenud.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 16:40 Vaatasin, et Baltic Queen seilab täna õhtul Rootsi poole, ei kujuta ette, et sellise ilmaga merele peaks minema.
Ma vaatasin ilmateenistuse lehelt, et lubab öösel kuni 8-meetriseid laineid. Ma ei kujuta reaalselt seda kruiisi ette. :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 19:08
Guest kirjutas: 27 Dets 2025 16:40 Vaatasin, et Baltic Queen seilab täna õhtul Rootsi poole, ei kujuta ette, et sellise ilmaga merele peaks minema.
Ma vaatasin ilmateenistuse lehelt, et lubab öösel kuni 8-meetriseid laineid. Ma ei kujuta reaalselt seda kruiisi ette. :shock:
Okseralli 🫣
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 19:10
Okseralli 🫣
Ma oleks reisi ära vahetanud. Olen seda varem ka teinud. Never ei läheks sellise ilmaga kruiisile.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 19:51
Guest kirjutas: 27 Dets 2025 19:10
Okseralli 🫣
Ma oleks reisi ära vahetanud. Olen seda varem ka teinud. Never ei läheks sellise ilmaga kruiisile.
Reis läheb kallimaks, kui vahetad.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 19:58 Reis läheb kallimaks, kui vahetad.
No ma parem maksan peale, kui lähen 8-meetriste lainetega merele.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 19:08
Kruiisile minnaksegi seiklusi otsima. Nüüd saavad ehk oma väikese seikluse.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 21:33Kruiisile minnaksegi seiklusi otsima. Nüüd saavad ehk oma väikese seikluse.
Ma ei tea, mis seiklusi tänapäeval tavaliselt kruiisilt otsitakse. Umbes ssma nagu Mustamäe bussist seiklusi otsida
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 21:33 Kruiisile minnaksegi seiklusi otsima. Nüüd saavad ehk oma väikese seikluse.
Mina käin juba aastaid 1-2 korda sellel Rootsi kruiisil, puhtalt sellepärast, et Stockholmis käia. Kruiis ise jätab mind täiesti külmaks ja tormiga kindlasti vahetaks piletid ümber.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 17:31
Wow 😃🤣
Missa irvitad, rumal? Ühikuid oskad jälgida ja arvestada? 76 km/h on sama mis 21 m/s, mis on tormituule kiirus.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 22:06
Guest kirjutas: 27 Dets 2025 17:31
Wow 😃🤣
Missa irvitad, rumal? Ühikuid oskad jälgida ja arvestada? 76 km/h on sama mis 21 m/s, mis on tormituule kiirus.
Nojah, nii kui postitasin, sain aru, et algses postituses on km/s, mitte km/h. Võtan sõnad tagasi!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist