Inglite aeg

vana hea klassika
Külaline

Inglite aeg

Postitus Postitas Külaline »

Kui mul pole maksulist go3 paketti, kas siis mul polegi võimalik seda vaadata? Eelnevalt on need klipid eraldi ikka tasuta ka vaadatavad olnud. Ei ela Eestis ja ainult selle pärast ma maksulist paketti tegema ei hakka ka.
Külaline

TV3-l jah mingi vaatajate kaotamise strateegia käsil. Meil jäi ka viimane Näosaate hooaeg vaatamata, muidu alati vaatasime, vahel mõnda osa isegi mitu korda. Aga ongi vist parem kui üks kanal vähem, mille peale aega raisata. Peale maksta ka reklaamide vahtimise eest ei tahaks.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Dets 2025 14:39 Kui mul pole maksulist go3 paketti, kas siis mul polegi võimalik seda vaadata? Eelnevalt on need klipid eraldi ikka tasuta ka vaadatavad olnud. Ei ela Eestis ja ainult selle pärast ma maksulist paketti tegema ei hakka ka.
Uskumatu, et keegi tahab seda pläma ja kerjamist üldse vaadata ! Ja oleks need kerjajad siis veel tõelised abivajajad...
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2025 22:46 Uskumatu, et keegi tahab seda pläma ja kerjamist üldse vaadata ! Ja oleks need kerjajad siis veel tõelised abivajajad...
Mis mõttes? Enamik abivajajaist on ju täitsa tavalised inimesed meie seast. Sekka juhtub ka mõni Bentley omanik, aga see on pigem erand.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2025 22:46
Guest kirjutas: 26 Dets 2025 14:39 Kui mul pole maksulist go3 paketti, kas siis mul polegi võimalik seda vaadata? Eelnevalt on need klipid eraldi ikka tasuta ka vaadatavad olnud. Ei ela Eestis ja ainult selle pärast ma maksulist paketti tegema ei hakka ka.
Uskumatu, et keegi tahab seda pläma ja kerjamist üldse vaadata ! Ja oleks need kerjajad siis veel tõelised abivajajad...
Nii kibestunud ei tasuks olla.
Uskumatu aga jah, ma tahan vaada. Millised need tõelised abivajajad siis on?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Dets 2025 22:53
Külaline kirjutas: 26 Dets 2025 22:46
Nii kibestunud ei tasuks olla.
Uskumatu aga jah, ma tahan vaada. Millised need tõelised abivajajad siis on?
Kindlasti mitte need tited, kellest enamusest ei saa kunagi normaalset inimest!
Külaline

Väga kole niimoodi arvata ja öelda ja selle üle veel uhke ka olla. Sul südant üldse sees pole?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Dets 2025 23:24 Väga kole niimoodi arvata ja öelda ja selle üle veel uhke ka olla. Sul südant üldse sees pole?
Olen täitsa teine külaline. Niimoodi öelda on inetu, kuid nende inetute sõnade taga on tegelikult tõde.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Dets 2025 15:42 TV3-l jah mingi vaatajate kaotamise strateegia käsil. Meil jäi ka viimane Näosaate hooaeg vaatamata, muidu alati vaatasime, vahel mõnda osa isegi mitu korda. Aga ongi vist parem kui üks kanal vähem, mille peale aega raisata. Peale maksta ka reklaamide vahtimise eest ei tahaks.
See on mingi välismaal vaatamise teema? Mul ei ole mingit tasulist paketti ja näen mõlemat saadet.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 08:04
Guest kirjutas: 26 Dets 2025 23:24 Väga kole niimoodi arvata ja öelda ja selle üle veel uhke ka olla. Sul südant üldse sees pole?
Olen täitsa teine külaline. Niimoodi öelda on inetu, kuid nende inetute sõnade taga on tegelikult tõde.
Enamus siiski on tõelised abivajajad, et üks nüüd selline sekka sattus, kes on tegelikult rikas ja tema toetamine inimeste õiglustunnet riivas, pole siin oluline. Aga eks olen ka ise vaadanud, et valitakse alati mingid ideaalpered, kaunid inimesed, no kaubanduslk pakend. Mõtlesin ükskord, et kui inimene on kole, pole peret, siis vist polegi lootust kuskilt midagi saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 10:51 Enamus siiski on tõelised abivajajad, et üks nüüd selline sekka sattus, kes on tegelikult rikas ja tema toetamine inimeste õiglustunnet riivas, pole siin oluline. Aga eks olen ka ise vaadanud, et valitakse alati mingid ideaalpered, kaunid inimesed, no kaubanduslk pakend. Mõtlesin ükskord, et kui inimene on kole, pole peret, siis vist polegi lootust kuskilt midagi saada.
Ma olen täpselt sama mõelnud. Enamik on nö ilusad inimesed, hoolitsetud ja igati presenteeritavad, mis ju iseenesest pole paha. Aga. Paraku jääb iga kord maik, et kui oled vaene ja kesise väljanägemisega, siis tv ekraanile sul asja pole. Isegi, kui oled abivajaja.

Väga loodan, et mul pole õigus.
Külaline

Ei ole küll seda märganud, et vaesed ja koledad ei pääse ekraanile. Kodutunde saadetes olid just sellised tavaliselt abivajajateks.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 08:04
Et siis, kui on lootusetult haige laps, siis teda ei peaks nagu üldse aitama, et kas või natukenegi tema olemist paremaks teha ja elujärge leevendada? Las kõngeb omaette?

Küll on ikka imelik arusaam! Ja kõik kiidavad veel takka!
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 12:24 Ei ole küll seda märganud, et vaesed ja koledad ei pääse ekraanile. Kodutunde saadetes olid just sellised tavaliselt abivajajateks.
Kodutunne on ju teistsugune saade. Aidatigi elutingimuste parandamisega.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 12:30
Guest kirjutas: 27 Dets 2025 12:24 Ei ole küll seda märganud, et vaesed ja koledad ei pääse ekraanile. Kodutunde saadetes olid just sellised tavaliselt abivajajateks.
Kodutunne on ju teistsugune saade. Aidatigi elutingimuste parandamisega.
Ma ei julge eriti selliseid saateid vaadata nagu Inglite aeg ja Jõulutunnel, aga kuskilt vanast ajast on meelde jäänud, et on ikka aidatud ka nö lihtsamaid peresid.
Külaline

See Retti sündroomiga ei ole ju nii "lootusetu" juhtum. Ravim on olemas, mis aitaks pidurdada aga on tavainimesele lihtsalt hinna tõttu kättesaamatu.
Külaline

Inglite ajaga on mul saatejuhiga probleem, see ülim kaastunne hääles ei tundu siiras. On lausa häiriv. Aga pered, keda näidati, vajavad minu meelest küll abi, miks peaks toetama ainult neid, kes eluga üldse kuidagi toime ei tule?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 16:10 Inglite ajaga on mul saatejuhiga probleem, see ülim kaastunne hääles ei tundu siiras. On lausa häiriv. Aga pered, keda näidati, vajavad minu meelest küll abi, miks peaks toetama ainult neid, kes eluga üldse kuidagi toime ei tule?
Loomulikult vajavad abi. Kui näiteks vajamineva ravimi summa on 20 000 kuus, siis pole ju vahet, kas ma teenin 1000 või 5000 eurot kuus, ikka on see summa üle jõu käiv.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2025 12:26Et siis, kui on lootusetult haige laps, siis teda ei peaks nagu üldse aitama, et kas või natukenegi tema olemist paremaks teha ja elujärge leevendada? Las kõngeb omaette?
Kui on geneetiliselt lootusetu laps, siis ei oleks jah vaja teha korjandust. Vaata kasvõi meie 2 miljoni last, kes on eestlastele siiani kalleim. Vaikus, kalleimast lapsest pole enam midagi kuulda, geeniravi ei toiminud ilmselt piisavalt hästi. Aga Eesti inimene maksis 2 miljonit nö mitte millegi eest. Nüüd on järgmine laps, 2,5 miljonit, muudkui maksa lihasdüstroofia raviks, perekond kerjab. Milline on ravitulemus, seda ei tea mitte keegi.
Lootusetult haiget last saab aidata ka praegune tervisekassa, tema vaevusi leevendada jne. Aga vanemaid see ei rahulda, ikka on vaja veel midagi muud, mis on ülikallis, aga mis nagunii ei aita. Looduslik valik - see mõiste tänapäeval enam ei toimi - ikka on vaja selle vastu võidelda ja just võõra rahaga, kui endal puudu tuleb.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Dets 2025 13:51 See Retti sündroomiga ei ole ju nii "lootusetu" juhtum. Ravim on olemas, mis aitaks pidurdada aga on tavainimesele lihtsalt hinna tõttu kättesaamatu.
Jah, aga mida tähendab 'pidurdada'? Mis selle mõte on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dimple ja 8 külalist