Piip
-
Külaline
Piip
Piip ja Tuut! Nad on nii uskumatult armsad on nad! Just oli nendest Jõulutunnelis lugu, ja siis film ka. Kuidagi ülisüdamlikult ja armsalt mõjuvad nad. Minu enda peres suht sama teema.Väga vahva, et neil hästi läheb!
-
Külaline
Hiljutises jauramises teatrite rahastamise üle toodi korduvalt esile kui näide neist, kes ei peaks raha saama, kuigi ega nad vist ei taodelnudki midagi 
-
Külaline
Miks siis? Minu meelest on nad ka lahedad ja kuidagi ehedad. Filmi pole näinud, aga kindlasti tahaks selle ära vaadata.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2025 23:28 Hiljutises jauramises teatrite rahastamise üle toodi korduvalt esile kui näide neist, kes ei peaks raha saama, kuigi ega nad vist ei taodelnudki midagi![]()
-
Külaline
Vabandan, aga mina pole suutnud neid vaadata. Natuke olen üritanud, sest paljud kiidavad, aga ju siis ei ole minu teema.
-
Külaline
jah, mulle ei meeldi nende "looming" ega nad ise.
-
Külaline
Ma see esimene, kellele nad peale ei lähe. Ma neid isiksustena ei tunne, mulle ei sobi lihtsalt nende looming. Inimestna ja paarina võivad nad väga toredad olla.
-
Külaline
Minule meeldis. Nägin neid Kreisiraadiost. Olid haiglas ja Tuut süvenes balletti.
-
Külaline
Loomulikult taotlesid, ega nende teater õhust ja armastusest ei toimi. Ja selleks, et riigilt tegevustoetust saada, tuleb ikka ju taotlus esitada.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 23:28 Hiljutises jauramises teatrite rahastamise üle toodi korduvalt esile kui näide neist, kes ei peaks raha saama, kuigi ega nad vist ei taodelnudki midagi![]()
-
Külaline
Nende "Hamlet" oli absoluutselt geniaalne. Mulle nad meeldivad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 8 külalist