Mitte midagi ei viitsi teha
-
Külaline
Mitte midagi ei viitsi teha
Ja nii ongi. Lihtsalt lösutan. Kerged süümekad nagu on, sest olen vaba aega kaua oodanud ja toimetusigi on kuhjaga kogunenud. Aga nüüd vedelen niisama.
-
Külaline
ja mõsitlik ongi. lösutada tuleb osata. mina hommikul puhkasin veidi, lõunal tukkusin natuke ja õhtul puhkasin raskest päevast väljaGuest kirjutas: ↑25 Dets 2025 15:17 Ja nii ongi. Lihtsalt lösutan. Kerged süümekad nagu on, sest olen vaba aega kaua oodanud ja toimetusigi on kuhjaga kogunenud. Aga nüüd vedelen niisama.
-
Külaline
Minule meeldib lösutada siis, kui kõik toimetused on tehtud, siis tunnen lösutamisest mõnu. Kui kuklas tiksuvad pidevalt tegemata asjad, siis ma lösutada ei saa.
-
Külaline
Kui vabu päevi on rohkem kui üks, siis esimese lösutan mõnuga maha. Teisel hakkan liigutama.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 15:17 Ja nii ongi. Lihtsalt lösutan. Kerged süümekad nagu on, sest olen vaba aega kaua oodanud ja toimetusigi on kuhjaga kogunenud. Aga nüüd vedelen niisama.
-
Külaline
Tõeliselt napakas jutt. Vaba aeg ongi selleks, et lösutada ja puhata ja mittemidagit teha. Mitte nii, et ootad vaba päeva selleks, et saaks mingeid kuhjaga toimetusi vihtuma hakata. Ma kavatsen kõik need kolm vaba päeva lösutada, süüa-juua ja filme vaadata. Ei kuku maailm sellest kokku.Guest kirjutas: ↑25 Dets 2025 15:17 Ja nii ongi. Lihtsalt lösutan. Kerged süümekad nagu on, sest olen vaba aega kaua oodanud ja toimetusigi on kuhjaga kogunenud. Aga nüüd vedelen niisama.
-
Külaline
Ei saa!Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 18:44Kas viisakamalt saaks?
Lösutamine on inimõigus. Eriti kui oled varasemalt ülikoolis piisavalt vaeva näinud ja ei pea kuust kuusse rügama.
-
Külaline
-
Külaline
Tema molutamine oli ka väga produktiivne - mitte midagi ei teinud, mõtles, lasi asjadel peas paika nihkuda ja seejärel kirjutas jälle uue raamatu. Nende settinud mõtete põhjal.
Ärge palun tooge Jüssi molutamise soovitust näiteks niisama laisklemisele. Mis on ka väga hea ja kasulik igale inimesele, aga pole vaja sellega seoses pidevalt Jüssit mainida.
Tema molutamine oli kõrgem klass, selle tulemusel alati sündis midagi uut.
-
Külaline
Jüssi molutamine tähendas, et ta ei teinud aktiivset teadustööd ega uurinud midagi konkreetset. Aga tema aju oli kogu aeg töös, filosofeeris ja töötas omal lainel. Ja sellest molutamisest tuli kasu kõigile, kes tema ca 20 raamatut on lugenud, raadiosaateid kuulanud või telesaateid vaadanud. Tema "molutamine" oli väga aktiivne molutamine.
Mina molutan niisama ja mingit tulemust sel pole
Mina molutan niisama ja mingit tulemust sel pole
-
Külaline
Ma nagu sünniks ka uuesti peale molutamist. Energiat ja mõtteid täis. Päriselt. Kui ei molutaks, ei oleks must üldse asja.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:48Tema molutamine oli kõrgem klass, selle tulemusel alati sündis midagi uut.
-
Külaline
Tore ju, kui tiheda töö vahel molutamine uusi ideid annab. Järelikult ka sinu aju töötab "mittemidagitegemise" taustal pidevalt.
-
Külaline
Molutamisest räägitakse, kui ajule kasulikust seisundist.
Ma ei tea, ma molutan küll palju, ma olen üsna laisk. Aga mulle tundub et see pole õige molutamine. Kerin seda lehte, fb, tiktokki vaatan telekat ja päev läind. Ei ole rahul endaga.
Kuidas õigesti molutada? Nii nagu Jüssi või J. Aru sellest räägivad.
Ma ei tea, ma molutan küll palju, ma olen üsna laisk. Aga mulle tundub et see pole õige molutamine. Kerin seda lehte, fb, tiktokki vaatan telekat ja päev läind. Ei ole rahul endaga.
-
Külaline
Minu jaoks kahjuks ei anna molutamine uusi ideid nagu Jüssil. Kui ma molutan, siis on aju peaaegu välja lülitatud või tegeleb lihtsa plämaga nagu seda on fb kerimine või siin foorumis munemine.
Ma tunnen ennast alati molutades või pärast molutamist kehvasti ja tunnen isegi süümepiinu, et midagi tarka ja kasulikku jäi tegemata. Sest teha oleks küll ja veel. Miskipärast mulle ei anna see molutamine ka mingit stardipauku näiteks, et pärast seda on suur soov suurpuhatus teha või kappe koristada.
Mitte midagi ei viitsi! Ja, mida rohkem molutan, seda laisemaks lähen ja suuremad süümepinnad ja viha enda vastu on.
Ma tunnen ennast alati molutades või pärast molutamist kehvasti ja tunnen isegi süümepiinu, et midagi tarka ja kasulikku jäi tegemata. Sest teha oleks küll ja veel. Miskipärast mulle ei anna see molutamine ka mingit stardipauku näiteks, et pärast seda on suur soov suurpuhatus teha või kappe koristada.
Mitte midagi ei viitsi! Ja, mida rohkem molutan, seda laisemaks lähen ja suuremad süümepinnad ja viha enda vastu on.
Mul on see probleem, et ma väga pikalt ei viitsi molutada. Igav hakkab. Kergelt ongi mure juba - sokid said kingiks valmis kootud, raamatukogust olen kogemata toonud raamatud, mida juba lugenud olen. Ei teagi, kuidas see 3 päeva nüüd sisustada.
-
Külaline
Kui mina tegin mõni päev tagasi teema küsimusega, et kuidas jõuluaeg sisustada, sain peksa nii et tolmas. Minu jaoks on üsna piinarikas see aeg, kus mitu päeva järjest elu seisab ja midagi ei toimu.
Puhkepäevad on mõnusad, aga mitte nii pikalt ja nii, et kogu maailm on kui väljasurnud.
-
Külaline
Kuidas ei toimu. Meie KÜ restaureerijad hakkasid täna 9:30 jälle puurima. Imekombel eile oli vaikus.
-
Külaline
Skrollimine või teleka vahtimine pole küll õige molutamine.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 05:13 Molutamisest räägitakse, kui ajule kasulikust seisundist.
Molutada saab näiteks nii, et lähed raamatu või päevikuga voodisse, loed, kirjutad, mõtled oma mõtteid, vb jääd vahepeal magama. Või lähed jalutama niisama metsa, mere äärde või kasvõi linna peale. Vaatad loodust või maju ümberringi, mõtled oma mõtteid, naudid.
See pole miski molutamine ... huvitav, kui Te ei moluta siis mõtlete kellegi teisi mõtteid?Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2025 14:48Skrollimine või teleka vahtimine pole küll õige molutamine.Guest kirjutas: ↑26 Dets 2025 05:13 Molutamisest räägitakse, kui ajule kasulikust seisundist.
Molutada saab näiteks nii, et lähed raamatu või päevikuga voodisse, loed, kirjutad, mõtled oma mõtteid, vb jääd vahepeal magama. Või lähed jalutama niisama metsa, mere äärde või kasvõi linna peale. Vaatad loodust või maju ümberringi, mõtled oma mõtteid, naudid.
Aga Jüssi molutamine on muidugi kõrgtase: enne metsa minekut, et mägra peeru lindistada, määris end kokku sellega:
https://vitateka.ee/krem-dlya-tela-barsuchiy-zhir.html
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 8 külalist