Kas meeldib
-
Külaline
Ma kardaks kogu aeg, et see kell ja need lillepotid mulle öösel pähe kukuvad. Ja aken pea taga on ka big no-no.
Üldse on siin kõikide piltide peal mingit mõttetut mudru (eelmisel pildil nt on voodi kõrval olevale öökapile toetatud hiigelsuur peegel) ja esimene pilt on lihtsalt üks juudi jõulupuu astmel 10. Seal võiks paanikahooge nautida, mitte rahulikku und.
Üldse on siin kõikide piltide peal mingit mõttetut mudru (eelmisel pildil nt on voodi kõrval olevale öökapile toetatud hiigelsuur peegel) ja esimene pilt on lihtsalt üks juudi jõulupuu astmel 10. Seal võiks paanikahooge nautida, mitte rahulikku und.
-
Külaline
Mul on kaks kassi. Kindlasti ajaks nad need lillepotid öösel mulle päheKülaline kirjutas: ↑23 Dets 2025 18:52 Ma kardaks kogu aeg, et see kell ja need lillepotid mulle öösel pähe kukuvad. Ja aken pea taga on ka big no-no.
-
Külaline
Ma arvan, et ma valiks selle magamistoa. Akna ette paneks pimendava ruloo, laest võtaks selle tuusti ära, kapi pealt võtaks selle oksa ära, seina pealt võtaks peegli ära ja selle stange asemel paneks mingi kapi. Aga üldmulje on minu jaoks mõnusalt kompaktne ja mudruvaba.

-
Külaline
Kui all tulekahju tekib, siis seal pööningul muutud selliseks enne kui välja saad

-
Külaline
Heh, see pilt on nagu minu magamistoastKülaline kirjutas: ↑23 Dets 2025 20:17 Ma arvan, et ma valiks selle magamistoa. Akna ette paneks pimendava ruloo, laest võtaks selle tuusti ära, kapi pealt võtaks selle oksa ära, seina pealt võtaks peegli ära ja selle stange asemel paneks mingi kapi. Aga üldmulje on minu jaoks mõnusalt kompaktne ja mudruvaba.
![]()
Stange on suurem, aga teisel pool, pildilt ei paistaks. Peeglit ja taime pole, aga üks kummut on.
Vastasseinas on teine aken.
-
Külaline
Kui see oleks minu elamine, siis oleks igas ruumis andurid ja selle akna taga allalastav redel.Guest kirjutas: ↑23 Dets 2025 20:20 Kui all tulekahju tekib, siis seal pööningul muutud selliseks enne kui välja saad
See esimene pilt on väga õudne, mul on niigi ärevushäired ja see virr-varr ei tuleks kasuks...
.
-
Külaline
Selline kodu paneb sellise vungi sisse, et miski ei ole enam võimatu
https://www.facebook.com/TiiuRinaldoFot ... 2106667230
Jõulukingiks:Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2025 20:20 Kui all tulekahju tekib, siis seal pööningul muutud selliseks enne kui välja saad
![]()
https://meistrimehed.ee/toode/tee-ise-luukere/
Meh? See oli Silvia Ilvese kodu v...?Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 21:15Selline kodu paneb sellise vungi sisse, et miski ei ole enam võimatu
https://www.facebook.com/TiiuRinaldoFot ... 2106667230
-
Külaline
Mina arvasin esimese hooga, et mingi mõisahotelli või lossiga tegu.
-
Külaline
Aga see ta unistus oligi, et teha endale kuningannalik magamistuba. Täitis oma unistuse.Külaline kirjutas: ↑25 Dets 2025 22:44Mina arvasin esimese hooga, et mingi mõisahotelli või lossiga tegu.
-
Külaline
Täiesti mõistetav, et oma kodus teeb inimene kõik oma maitse kohaselt. Ma üldse ei kritiseeri, lihtsalt mõtlen, et minu jaoks oleks seal magamine raskendatud, sest ma ilmselt uuriks iga detaili ja vidinat, kuna neid on seal nii palju.
Lagi on ikka liig mis liig, magaks nagu palgihunniku all. Aknad ja rõdule pääs on küll mõnus.
-
Külaline
S I magamistuba on ülikirju. Mina olen aeglane ja rahulik eestlane ja mind selline interjöör väsitaks - kirju ja kõike on liiga palju. Aga tema on tuline ja aktiivne kunstnikuhing, kes teeb kõiki asju jooksusammul, kõik on kiire ning peadpööritav ja ilmselgelt tema temperamendiga selline sisustus sobib. Ma arvan, et tal on ATH, kes näebki ja talubki asju natukene teistmoodi kui teised.
Tal vist on kogu maja niimoodi sisustatud.
Tal vist on kogu maja niimoodi sisustatud.
-
Külaline
Selle toa omanikul pole peas kõik korras (nagu me niigi teame).