Kas meeldib

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 16:11
Tore külalistele näidata, aga seal magada. Brrrr...
Ma mõtlesin, et kui seal mõni metsloom, karu või põder, jooksuga tuleb, see paneb läbi klaaside ju! Need pilpad küll ühtegi looma kinni ei pea. Inimesi veel vähem.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 17:13
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 16:11
Tore külalistele näidata, aga seal magada. Brrrr...
Ma mõtlesin, et kui seal mõni metsloom, karu või põder, jooksuga tuleb, see paneb läbi klaaside ju! Need pilpad küll ühtegi looma kinni ei pea. Inimesi veel vähem.
Eks linnud ka aeg-ajalt pane matsuga vastu klaasi, pärast korja neid laipu akna ümbert.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 17:03
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:56 On jah lihtsalt ilus foto tehtud, isegi kui klaaside asemel oleksid seinad - võtke küünlad ära. Suht lame. Taimi on ka sinna pandud kaunistuseks palju, aga nii paljude taimedega sahmerdada, et tuba ilusam oleks. Võtke taimed, küünlad ja aknatagune vaade ära - pole midagi ilusat.
Ei nõustu. Kui küünlad ja need paar taime ära võtta, siis ruumi see koledamaks küll ei tee. Nendega on pildi lihtsalt õdusust loodud, aga tavalises kodus sellist küünlauputust enamasti pole. Tuleohtlik ja ebapraktiline. See valguskaabel akna ülaosas on ka ilmselt jõulude puhul riputatud, selle ma jätaks üldse ära. Õdusust saab luua ka muude detailidega. Mulle see tuba meeldib.
Aga mida seal ilma küünalde, taimede ja tühjade vaaside ilusat on. Lihtsalt kompositsioon euroalustest ja kändudest, mis peaksid siis kujutama endast voodit ja riiulit-lauda.
Külaline

mida 4 dollari eest müüakse, seda pilti või
https://www.cakeandbarrel.com/weekend-vibes/
Toas see on ainult üks lill, teised puu taolised tunduvad välja olevat
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:05Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:49Eee ..ma mõtlesin esimese hooga ikka seda suguliikmemassaaži õppejõust daami.
Kas sellel endal ka miski mees on?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 17:28 mida 4 dollari eest müüakse, seda pilti või
Paistab, et lõhna...
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 17:28 mida 4 dollari eest müüakse, seda pilti või
Sa inglise keelt ei oska? All on kirjas, et lõhnu müüakse. See pilt illustreerib lõhna: jahe tuuleke, sädelev sidrun, apelsiniõis, alpikanni kroonlehed, puuvillaõis ja valge puit.
Külaline

minul tõlgib arvuti automaatselt

Nädalavahetuse meeleolud
4,00 dollarit
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 17:35 minul tõlgib arvuti automaatselt

Nädalavahetuse meeleolud
4,00 dollarit
Nojah, see on selle lõhna nimi.
Külaline

Siis võiks ka lõhnapudelit pilt näidata või see on nii imepisike, et ei julgeta näidata?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 17:41 Siis võiks ka lõhnapudelit pilt näidata või see on nii imepisike, et ei julgeta näidata?
Saad seda lõhna eri kujul osta, vt rippmenüüd Choose Your Product (Required). Seebina, parfüümina, šampoonina. Valik on rikkalik.
Külaline

See meeldib

Pilt
Külaline

Maakodus ilus. Uuemas majas liiga retro.
Külaline

Mulle sobib selline klassikaline kõige rohkem. Ja kindlasti hästi pimendavate kardinatega. Magamistuba peab mul pime olema kui magan.

https://new.ksd-images.lt/display?path= ... pg&op=noop
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 22:34 See meeldib

Pilt
Väga ilus, aga ebaseksikas. Teismelise neiu magamistuba. Abieluvoodi ja täiskasvanute magamistuba see küll ei ole.
Külaline

See vist väga vana voodi kui inimesed lühemad olid.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 23:00
Guest kirjutas: 22 Dets 2025 22:34 See meeldib

Pilt
Väga ilus, aga ebaseksikas. Teismelise neiu magamistuba. Abieluvoodi ja täiskasvanute magamistuba see küll ei ole.
Jah, seksuaalselt aktiivse inimese voodi ei ole seina ääres, vaid ikka keset tuba, nii et mõlemad saavad oma poolelt voodisse tulla. Jalgade osas pole ka mingit kõrget raami. Liiga kõrge ka on see voodi.
Külaline

Mulle see viimane üldse ei meeldi! Liiga palju taimi ümber voodi laotud, need ma korjaks sealt kohe minema, ja sellised laudadest või palkidest seinad ei meeldi ka üldse, ma alati kujutan ette, kui palju ämblikke ja muid putukad seal vahel elab. Võeh.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Dets 2025 06:55 Mulle see viimane üldse ei meeldi! Liiga palju taimi ümber voodi laotud, need ma korjaks sealt kohe minema, ja sellised laudadest või palkidest seinad ei meeldi ka üldse, ma alati kujutan ette, kui palju ämblikke ja muid putukad seal vahel elab. Võeh.
aga vähemalt ei lähe tapeet rasvaseks ja ei pea pappi peale kleepima :D
Külaline

Pilt

See on hästi armas mu meelest. Kõik on paigas. Ainus, mis ei meeldi on see lambanahk toolil. Muu kõik on minu maitse- arhitektuur ja sisustus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 7 külalist