Kuusk metsast( ei RMK)
-
Külaline
Kuusk metsast( ei RMK)
Kas oleks väga suur patt üks väike äbarik kuusk vallametsatukast näpata(kergliiklustee kõrval olev väike metsariba)?
Ei ela Eestis. Kodu taga on väike metsaribake ja seal on tee ääres ca poole meetrine väike kuuseke, mis teise seljas kasvab ja üks pool on siis nö oksteta ja see sobiks mulle ilusti vastu seina kapile.
Eelmine aasta ostsin umbes sama suure kuuse 30 euroga turult aga tänavu kahjuks üleliigset raha ei jää. Aga natuke jõulutunnet tahaks ikka. Jah ma tean, et kuusk ei ole kohustuslik. Aga lapse rõõmuks sooviks.
Kas teie julgeks varastada selle kuuse?
Oma panuse olen sellega andnud, et aegajalt lapsega seal teel jalutades korjan metsa alt prügi, kui mõni üleliigne kilekott kaasas on.
Ei ela Eestis. Kodu taga on väike metsaribake ja seal on tee ääres ca poole meetrine väike kuuseke, mis teise seljas kasvab ja üks pool on siis nö oksteta ja see sobiks mulle ilusti vastu seina kapile.
Eelmine aasta ostsin umbes sama suure kuuse 30 euroga turult aga tänavu kahjuks üleliigset raha ei jää. Aga natuke jõulutunnet tahaks ikka. Jah ma tean, et kuusk ei ole kohustuslik. Aga lapse rõõmuks sooviks.
Kas teie julgeks varastada selle kuuse?
Oma panuse olen sellega andnud, et aegajalt lapsega seal teel jalutades korjan metsa alt prügi, kui mõni üleliigne kilekott kaasas on.
-
Külaline
Esimene mõte oli, et ei mingil juhul, aga kui on äbarik ja vastu teist, siis ehk tõesti, millalgi võetaks nagunii maha. Keerulisem küsimus on, et kuidas sa seda teed nii, et kellelegi silma ei jää.
-
Külaline
Varasematel aastatel jagas ju RMK tasuta. Kuuseärikasd kirusid, et RMK lasi nende äri ja elutöö põhja.
Kui ta Eestis ei ela, siis ju ei ole RMK alasid. Kas sinu asukohamaal ei ole kuskil nn riigimetsa, kust tohib jõulupuud tuua?
Eestis vaataks Maa-ameti kaardilt kinnistu KÜ tunnuse ja siis Kinnistusraamatust omaniku nime ja kontaktid ja pakuksin välja, et võtan selle pooletoobise kuuse maha (et teine kuusk saaks suureks kasvada). Aga ükski heategu ei jää ju karistuseta ...
No kui ta selline äbarik on, pool osa oksteta, kasvab teise seljas ja ainult pool meetrit, võta maha muidugi. Kasvab suuremaks, hakkab teist kuuske kahjustama. Kui ta üldse kasvab suuremaks, vbl kuivab ennem ära, kui osasid oksigi pole.
-
Külaline
Mina ei varastaks. Asi pole selles, kas ta kasvaks suureks või mitte vms. Kui sealt on keelatud kuuskesid võtta, siis nii on. 30 euro pärast endale varga maine saada pole just kõige toredam, lisaks kui vahele jääd, ilmselt on suur trahv ootamas. Aga pigem on hullem see, et sulle jääb siis märk külge, et käisid metsas puud varastamas.
Inimene võib ka nii mõelda, et tegi heast südamest sanitaarraiet, päästis potentsiaalselt teise kuuse elu.. Mina ka ei võtaks, sest ma ei too üldse kuuske tuppa. Aga kui nii võtta, äbarik kasvab suuremaks, hakkab teist kuuske kahjustama.. ? Parem ta varem ära korjata, enne, kui jõuab nö kurja teha. Kes teab, mis omanik see on. Vbl ei hooli oma metsast, muidu oleks selle äbariku isegi juba ära korjanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Babyyoda, Google [Bot], Karlsson, Mai ja 6 külalist