Kui keegi ei meeldi

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Kui keegi ei meeldi

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kuidas reageerite? No näiteks näete telekas kedagi, ei meeldi, vaatate, et liiga tige, kole, epakas, mis iganes. Kas teil tekib nagu selle isiku suhtes halvustamist? Või mis teil tekib? Selles mõttes, kui tekib antipaatia, kuidas see väljendub? Kui keegi ei meeldi, kas alati tekib antipaatia, või mis reageeringud teil tekivad, kui ei meeldi? Või hoopistükkis ei tekigi reageeringuid, jääte neutraalseks/ükskõikseks? Aga sel juhul, kuidas teil kellegi suhtes antipaatia avaldub?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Väga segane teema.
Külaline

Saan su teemapüstitusest aru, aga leian, et antipaatiat ei pea sugugi välja näitama. Hästi kasvatatud inimene käitub teistega nii nagu ta soovib, et temaga käitutaks.
Külaline

Ilmselt teemast välja, aga tahaksin kuulata ühte podcasti, ja iga kord kui käima panen, ahastan - naiste liigne pläkutamine, kusjuures logopeediline viga ka, niiväga häirib. Muidu ehk ei häirikski, aga vot seal häirib. Iga kord kurjustan, et olge palun vaiksemalt ja laske külalisel rääkida. Tunnen ennast kurja inimesena kohe. Ega ma üldse ei salli vahelerääkimisi ega mittekuulamisi, tekib tõrge selliste inimeste suhtes.

Kui keegi surub end peale, nõuab tähelepanu ja mul ei ole üldse parasjagu energiat selleks. Siis võin olla ka üsna järsk ja see inimene ei saa minult seda, mida ootab.

Kui keegi sõimleb - alguses ehmatab, pärast kuidagi rahumajas tunne. Loll on loll.

Kuid seda, et öelda teisele, et ta nõme on, või kuidagi halvustada tahaks, seda tahtmist mul ei ole.
Kui keegi ei meeldi, siis ei meeldi, mis see tema asi on, et ta mulle ei meeldi :lol: Mis ma olen nii tähtis isik, et pean seda kohe ütlema vä.
Külaline

Ma kuulan kinnisvarajutte. Meestega vestlused on asjalikud, mõnusad. Aga naised enamasti kõkutavad, lagistavad naerda, kohutav kuulata.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 17:47
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 17:46 Ma kuulan kinnisvarajutte. Meestega vestlused on asjalikud, mõnusad. Aga naised enamasti kõkutavad, lagistavad naerda, kohutav kuulata.
Postitus on kustutatud
Kuidas su küsimus on teemaga seotud?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 18:04
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 17:46 Ma kuulan kinnisvarajutte. Meestega vestlused on asjalikud, mõnusad. Aga naised enamasti kõkutavad, lagistavad naerda, kohutav kuulata.
Postitus on kustutatud
väga hea illustratsioon teemale.
Ongi sedasi, et kui keegi ei meeldi, siis minnakse isiklikuks ja midagi täiesti teemaga mitteseotud asju. See on antipaatia avaldumine antud isiku suhtes.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 17:46 Ma kuulan kinnisvarajutte. Meestega vestlused on asjalikud, mõnusad. Aga naised enamasti kõkutavad, lagistavad naerda, kohutav kuulata.

Kohutavalt laterdavaid mehi on küll ja veel. Samuti asjalikke naisi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 18:11
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 18:04

Postitus on kustutatud
väga hea illustratsioon teemale.
Ongi sedasi, et kui keegi ei meeldi, siis minnakse isiklikuks ja midagi täiesti teemaga mitteseotud asju. See on antipaatia avaldumine antud isiku suhtes.
Maitea, kui mulle keegi ei meeldi siis hoian eemale või vaikin. Külge kargamine räägib siiski kargaja ebakindlusest ja tähelepanu- ning kiiduvajadusest. Rahulikul inimesel puudub igasugune vajadus teist kommenteerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 19:04Maitea, kui mulle keegi ei meeldi siis hoian eemale või vaikin. Külge kargamine räägib siiski kargaja ebakindlusest ja tähelepanu- ning kiiduvajadusest. Rahulikul inimesel puudub igasugune vajadus teist kommenteerida.
Kas sa oled rahulik inimene? Kui jah, siis miks siin kommenteerid?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 19:15
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 19:04Maitea, kui mulle keegi ei meeldi siis hoian eemale või vaikin. Külge kargamine räägib siiski kargaja ebakindlusest ja tähelepanu- ning kiiduvajadusest. Rahulikul inimesel puudub igasugune vajadus teist kommenteerida.
Kas sa oled rahulik inimene? Kui jah, siis miks siin kommenteerid?
Ise küsisin sama endalt. Tolmukübe küsis aga küsimuse, mina ütlesin oma arvamuse. Ma ei kommenteerinud kedagi, ma kommenteerisin midagi.
Külaline

Lihtne. Kui teleekraanil keegi ei meeldi, siis lihtsalt ei vaata saadet enam. Antipaatia on minul näiteks T. Niinemetsa ja J, Ostrati vastu. Miks, ei tea. Midagi häirib ja ei vaata nende saateid ega ka etendusi.
Igalühel on võimalus valida. Kas suhtleb/vaatab/jälgib või ei.
Miks ma peaks võõrast inimest sellepärast halvustama hakkama? Sellepärast, et MIND miski häirib? No ei. Ma olen täiskasvanud inimene ja elan oma elu.
Veider teemapüstitus...
Vb siis meelega provotseeriv?!?
Külaline

Mina ei saanud vaadata seriaali "Breaking bad". Kõik kiitsid, aga mu jaoks oli peategelane lausa füüsiliselt vastik.
Ju see on ka miskitpidi geenides kinni, et mis välimusega inimene sobib ja kes üldse mitte, kuigi ta ei pruugi häältki teha.
Külaline

kui ei meeldi, panen podcasti või teleka kinni või keeran teisele kanalile. nt ei meeldi mulle absoluutselt kuulata mõningaid nn naisinvestoreid, kes tegelikult investeerivad mitte omateenitud vaid laenuraha või abikaasalt või issilt saadud finantse.

täna otsisin pileteid ühele etendusele. etenduse esitajatest on kaks koosseisu, mulle sobivamal päeval mängib peaosa näitleja, keda tean juba lapsest peale, elab mu sugulase kõrvalkorteris, no ei taha teda vaatama minna.
valisin hoopis teise kuupäeva, kus mängivad peaosi teised näitjejad, kes mulle meeldivad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], libakägu, rucola ja 10 külalist