Kas meeldib

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 15:51
Ja mulle just nii meeldib. Kui mul oleks oma maja siis sisustaks omale midagi sellist.

Pilt
See on selline ilus foto tehtud. Tegelikult kui väljas ûmberringi on kottpime, võib seal ikka päris kõhe olla. Ja sina oled seal kõigile nähtav nagu pilt peldiku seina peal.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:51
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:39 Ma ei saaks klaasustega magamistoas magadagi...
Ja mulle just nii meeldib. Kui mul oleks oma maja siis sisustaks omale midagi sellist.

Pilt
Tore külalistele näidata, aga seal magada. Brrrr...
Külaline

Kuidas seal kevadel/suvel magad kui pimedaks ei lähegi?
Külaline

Kardinad leiutati sadu aastaid tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 16:20 Kardinad leiutati sadu aastaid tagasi.
Kas sa näed sellel pildil mõnda kardinat või?
Külaline

Näed seal kardinaid? Need rikuks ju kõik selle uhke pildi ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:20Kardinad leiutati sadu aastaid tagasi.
Seinad kah, muideks.
Külaline

Ma ei saaks klaasitud seintega magamistoas seksida....
Külaline

esimene pilt on kooo-huuuu-taaav.
teine on ok. selline trendikas ja neutraalne, endale ei tahaks.
kolmas on suht nunnu, aga klaasist magamistoas ise ei magaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:45 Ma ei saaks klaasitud seintega magamistoas seksida....
Selleks ajaks tõmbad ruloo ette. Mina paneks selle rohkete akendega toale interjööriga sobivad rulookardinad.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 16:49
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:45 Ma ei saaks klaasitud seintega magamistoas seksida....
Selleks ajaks tõmbad ruloo ette. Mina paneks selle rohkete akendega toale interjööriga sobivad rulookardinad.
Nii tüütu, tõmbaks kohe hoo maha, võib-olla läheb nende ruloodega pusimise peale üldse seksiisu ära.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 16:09
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 15:51

Pilt
See on selline ilus foto tehtud. Tegelikult kui väljas ûmberringi on kottpime, võib seal ikka päris kõhe olla. Ja sina oled seal kõigile nähtav nagu pilt peldiku seina peal.
On jah lihtsalt ilus foto tehtud, isegi kui klaaside asemel oleksid seinad - võtke küünlad ära. Suht lame. Taimi on ka sinna pandud kaunistuseks palju, aga nii paljude taimedega sahmerdada, et tuba ilusam oleks. Võtke taimed, küünlad ja aknatagune vaade ära - pole midagi ilusat.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:53
Nii tüütu, tõmbaks kohe hoo maha, võib-olla läheb nende ruloodega pusimise peale üldse seksiisu ära.
No kuule, tänapäeval on olemas elektrilised rulookardinad. Üks nupuvajutus ja ruloo rullib ennast ise paika. Mugav.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:58
No kuule, tänapäeval on olemas elektrilised rulookardinad. Üks nupuvajutus ja ruloo rullib ennast ise paika. Mugav.
Ruloo rikuks ju kogu efekti ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 16:56 On jah lihtsalt ilus foto tehtud, isegi kui klaaside asemel oleksid seinad - võtke küünlad ära. Suht lame. Taimi on ka sinna pandud kaunistuseks palju, aga nii paljude taimedega sahmerdada, et tuba ilusam oleks. Võtke taimed, küünlad ja aknatagune vaade ära - pole midagi ilusat.
Ei nõustu. Kui küünlad ja need paar taime ära võtta, siis ruumi see koledamaks küll ei tee. Nendega on pildi lihtsalt õdusust loodud, aga tavalises kodus sellist küünlauputust enamasti pole. Tuleohtlik ja ebapraktiline. See valguskaabel akna ülaosas on ka ilmselt jõulude puhul riputatud, selle ma jätaks üldse ära. Õdusust saab luua ka muude detailidega. Mulle see tuba meeldib.
Külaline

Miks on vaja just magamistuba akvaariumisse teha? Magamistoas ollaksegi ju ainult öösel ja seal ainult magataksegi (või siis seksitakse). Täielik mõttetus ju. Lihtsalt näitamiseks või mõnes sisustusajakirjas eputamiseks.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 16:58
Miskipärast vähe levinud, isegi luksuslikes hotellides tavalised rulood, mitte ainult tubades, vaid ka üldkasutatavates ruumides.
Külaline

Seal ju peab siis seda rulood ööpäev ringi ees hoidma. Suvel kütab päike selle ruumi nii kuumaks, et saad südameataki. Ahjaa, muidugi on seal kliimaseade.:-)
Külaline

Kui sul on kolm seina täis klaasitud aknaid-uksi, siis peab neid nupule vajutamisi ikka õige palju olema.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 17:08 Kui sul on kolm seina täis klaasitud aknaid-uksi, siis peab neid nupule vajutamisi ikka õige palju olema.
Eks seal ole ikka mitu programmi, pane kardinad ette, ongi üks nupulevajutus. Aga see pilt tundub üldse AI-ga tehtud, mitte mingi päris tuba.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 11 külalist