Kas meeldib

vana hea klassika
Külaline

Kas meeldib

Postitus Postitas Külaline »

selline magamistuba
Pilt
Külaline

Ossa issand! Pilt sinu kodust või? 😀
Külaline

Huvitav, et vaip siis nii tavaline sai.
Külaline

Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.
Mulle meeldib pigem selline rahulik stiil

Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 13:33 Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.

Pilt
Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tunda :lol:
Külaline

Noh, need plastkarbid kapi otsas küll kuidagi kuninglikult ei mõju.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 13:45
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 13:33 Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.

Pilt
Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tunda :lol:
Ma ka vaatan, et see selline stiil, nagu mu esivanematel oli talus esimese vabariigi ajal, ehk siis 100 aastat tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 14:38
Guest kirjutas: 21 Dets 2025 13:45

Pilt
Ma ka vaatan, et see selline stiil, nagu mu esivanematel oli talus esimese vabariigi ajal, ehk siis 100 aastat tagasi.
Selline puidust kõrge voodipeats, paks kodune vaip, üldilme pruunikas-valge toon jne
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 13:45Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tunda :lol:
See esimene pilt ongi meie armastuse kuninganna magamistoast.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 14:53
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 13:45Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tunda :lol:
See esimene pilt ongi meie armastuse kuninganna magamistoast.
Ega vabariigis vist rohkem selliseid isikuid ei ole jah, kes sellise magamistoa endale teeks.
Külaline

Esimene sisustus oleks isegi täitsa okei, kui tapeet ringi vahetada.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Mulle eriti ei meeldi, aga mis mulle küll meeldib on see, et omanik julgeb elada nagu tahab ja sisustada oma elamist nii, nagu talle meeldib. Trendidest hoolimata.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 14:54
Ega vabariigis vist rohkem selliseid isikuid ei ole jah, kes sellise magamistoa endale teeks.
Vähemalt üks ikka on - see, kelle hetke võetuse- või vallalisusestaatuse üle peab avalikult arvet pidama. 😁

Aga ei, üldse ei meeldi. Nii kitš ja ülepakutud, et ma ei saaks seal rahulikult magadagi.
Külaline

Mis see on selle kelmika tšellomängija magamistuba või? Silvia? Silva?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:10Mis see on selle kelmika tšellomängija magamistuba või? Silvia? Silva?
No kes veel armastuse kuninganna meil olla võis?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 13:33 Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.

Pilt
Ma ei saaks klaasustega magamistoas magadagi...
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:13
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:10Mis see on selle kelmika tšellomängija magamistuba või? Silvia? Silva?
No kes veel armastuse kuninganna meil olla võis?
Selge. Kas külastamisaega saab broneerida?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:13No kes veel armastuse kuninganna meil olla võis?
Eee ..ma mõtlesin esimese hooga ikka seda suguliikmemassaaži õppejõust daami.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:39 Ma ei saaks klaasustega magamistoas magadagi...
Ja mulle just nii meeldib. Kui mul oleks oma maja siis sisustaks omale midagi sellist.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 15:49Eee ..ma mõtlesin esimese hooga ikka seda suguliikmemassaaži õppejõust daami.
Jaa, see on tõsine konkurent, nimetame tema printsessiks :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 11 külalist