Kas meeldib
-
Külaline
Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.
Mulle meeldib pigem selline rahulik stiil

-
Külaline
Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tundaGuest kirjutas: ↑21 Dets 2025 13:33 Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.
![]()
-
Külaline
Ma ka vaatan, et see selline stiil, nagu mu esivanematel oli talus esimese vabariigi ajal, ehk siis 100 aastat tagasi.Guest kirjutas: ↑21 Dets 2025 13:45Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tundaGuest kirjutas: ↑21 Dets 2025 13:33 Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.
![]()
![]()
-
Külaline
Selline puidust kõrge voodipeats, paks kodune vaip, üldilme pruunikas-valge toon jneGuest kirjutas: ↑21 Dets 2025 14:38Ma ka vaatan, et see selline stiil, nagu mu esivanematel oli talus esimese vabariigi ajal, ehk siis 100 aastat tagasi.Guest kirjutas: ↑21 Dets 2025 13:45Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tundaGuest kirjutas: ↑21 Dets 2025 13:33 Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.
![]()
![]()
-
Külaline
See esimene pilt ongi meie armastuse kuninganna magamistoast.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 13:45Noh, see on selline talurahvastiil, esimese foto magamistoas saad ennast ikka hertzogi või kuningana tunda
-
Külaline
Ega vabariigis vist rohkem selliseid isikuid ei ole jah, kes sellise magamistoa endale teeks.
-
Külaline
Mulle eriti ei meeldi, aga mis mulle küll meeldib on see, et omanik julgeb elada nagu tahab ja sisustada oma elamist nii, nagu talle meeldib. Trendidest hoolimata.
-
Külaline
Vähemalt üks ikka on - see, kelle hetke võetuse- või vallalisusestaatuse üle peab avalikult arvet pidama.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 14:54
Ega vabariigis vist rohkem selliseid isikuid ei ole jah, kes sellise magamistoa endale teeks.
Aga ei, üldse ei meeldi. Nii kitš ja ülepakutud, et ma ei saaks seal rahulikult magadagi.
-
Külaline
-
Külaline
No kes veel armastuse kuninganna meil olla võis?Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 15:10Mis see on selle kelmika tšellomängija magamistuba või? Silvia? Silva?
-
Külaline
Ma ei saaks klaasustega magamistoas magadagi...Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 13:33 Minu silma jaoks liiga palju sära ja kulda. Üksikult on iga detail ok, aga kõik koos on liiga palju.
![]()
-
Külaline
Selge. Kas külastamisaega saab broneerida?
-
Külaline
Eee ..ma mõtlesin esimese hooga ikka seda suguliikmemassaaži õppejõust daami.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 15:13No kes veel armastuse kuninganna meil olla võis?
-
Külaline
Ja mulle just nii meeldib. Kui mul oleks oma maja siis sisustaks omale midagi sellist.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 15:39 Ma ei saaks klaasustega magamistoas magadagi...

-
Külaline
Jaa, see on tõsine konkurent, nimetame tema printsessiksKülaline kirjutas: ↑21 Dets 2025 15:49Eee ..ma mõtlesin esimese hooga ikka seda suguliikmemassaaži õppejõust daami.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 7 külalist