Kas meie palavalt armastatud kuulsused

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas meie palavalt armastatud kuulsused

Postitus Postitas Külaline »

on kõik narkarid?
Kuulus telekokk asjatas kokaiinidiileriga: „Pliis aita söber.“
https://www.ohtuleht.ee/1147009/kuulus- ... ita-sober-
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 20:01 on kõik narkarid?
Kuulus telekokk asjatas kokaiinidiileriga: „Pliis aita söber.“
https://www.ohtuleht.ee/1147009/kuulus- ... ita-sober-
No tema puhul üdse ei imesta ka. See, kui hüperaktiivne ta koguaeg ekraanil on/oli, oli kohati lausa ebameeldiv vaadata.
Ma mäletan, et keegi kunagi kas siin või perekoolis postitas video(kui alustas koka karjääri), kus ta oli väga vaoshoitud, mitte nagu duraceli jänes.
Ma ei suuda seda videot enam leida. Youtubes oli.
Külaline

Olen kunagi ühte saadet üritanud vaadata, jube oli kui ta selle Patuse poole naisega võidu tõmblesid.
Külaline

Imestan, et alles nüüd ajakirjandus teema üles korjas.
Külaline

See pole ju mingi uudis, et kui vaatad, et inimene peol ei joo, siis järelikult paneb aineid. Viimase 10 aasta teema, eriti nooremate, kui 25 seas. Joomine on vähenenud ainult ühel põhjusel.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 20:55 See pole ju mingi uudis, et kui vaatad, et inimene peol ei joo, siis järelikult paneb aineid. Viimase 10 aasta teema, eriti nooremate, kui 25 seas. Joomine on vähenenud ainult ühel põhjusel.
Seda väidab mu tuttav psühiaater samuti. Alko tarbimine on languses, aga igasugu muud sõltuvusttekitavad mõnuained panevad tõusujoones üles.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Dets 2025 20:35 Imestan, et alles nüüd ajakirjandus teema üles korjas.
Sellistest asjadest tuleks palju rohkem kirjutada, et noored fännid näeks, kes nende iidolid päriselt on. Sama kehtib igasugu suunamudijate kohta. Mitmel neist on mingi sõltuvus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 8 külalist